Fel |
fler ledtrådar, tack __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Okej här då: Ledtråd 1: Rysare/mysterium Ledtråd 2: Från 2000-talet Ledtråd 3: Dimma http://s1124.photobucket.com/albums/l565/mysgrabben/?action=view¤t=aaannnnnn.jpg |
Haha... The Fog??? Mohahaha!! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Lol, nä riktigt så lätt var det inte.. |
WTF?! The no idea... Hmm __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hmmm jag som trodde denna skulle bli jätte lätt.. Ledtråd 1: Rysare/mysterium Ledtråd 2: Från 2000-talet Ledtråd 3: Dimma Ledtråd 4: En uppföljare är pågång till filmen http://s1124.photobucket.com/albums/l565/mysgrabben/?action=view¤t=aaannnnnn.jpg |
I know what you död läst summer? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hehe fel det med |
(Fredag den 13?) The Road? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2012-05-06 22:33:16] |
Fel fel fel |
Inte fredag 13 heller? A Nightmare on Elm Street? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
nej tyvärr. fel där med. |
fler ledtrådar, tack! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
ha ha ok... hmmmm jaja nu blir det ganska lätt men skit samma Ledtråd 1: Rysare/mysterium Ledtråd 2: Från 2000-talet Ledtråd 3: Dimma Ledtråd 4: En uppföljare är pågång till filmen Ledtråd 5: Baseras på ett spel http://s1124.photobucket.com/albums/l565/mysgrabben/?action=view¤t=aaannnnnn.jpg |
:O Halo? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
fel tyvärr |
no idea nu får andra börja gissa också... :/ __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
...såvida inte fler ledisar kommer dvs. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hmmm ja vad ska man säga. Ledtråd 1: Rysare/mysterium Ledtråd 2: Från 2000-talet Ledtråd 3: Dimma Ledtråd 4: En uppföljare är pågång till filmen Ledtråd 5: Baseras på ett spel Ledtråd 6: Flicka http://s1124.photobucket.com/albums/l565/mysgrabben/?action=view¤t=aaannnnnn.jpg |
Va f... Milla Jovovich? Resident Evil??? Gaaaaaaaaaaaaaaaaah!! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ha ha nej de är fel med... Tänk 002 tänk... |
Wtf!!! Kag spelar inga dator/TV-spel! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hehe ok men denna filmen baseras på ett av världens mest kända. |
WoW? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
fel. Har det kommit en film om wow än? Ingen annan än 002 som gissar...? |
Zelda? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ha ha ha nej men 002 nu gissar du bara på en massa olika spel som inte ens blivit film.. Hmmm är det bara du och jag här eller? |
Silent Hill? __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Ja men visst är det Silent Hill.. 002: jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg att du hade recenserat den bara för några dagar sen... Grattis Uncle din tur.. Uncle funk: 42p modv0074: 35p 002mateke: 33p ToxicAvenger: 33p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:16p starchild: 12p miffo:10p filmernas härskare:9p mysgrabben:8p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p S16F:3p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p bombababolyn:1p Sallee:1 |
Som sagt: Gaah! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Bild kommer inte dyka upp förrän på Lördag/söndag, sorry. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Du har drygt 10 min på dig, UF! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Uncle? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Uncle Funk, nu har det gått mer än en helg ytterligare!!(?) __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002mateke, du har verkligen inte förändrats... Hört talats om att saker kan för-prioriteras? (Har trots allt ett jobb och ett liv att ta hand om.) Bara undrar. Men eftersom du är så *åt på spelet så skickar jag upp en snabb/enkel teckning, lycka till. http://i1128.photobucket.com/albums/m482/filmpunktenuncle/gg.png __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Ska du vara med så håller du vad du lovar. Eller så behöver man ju inte vara med i spelet. As simple as that. Eller du kanske ska ha specialregler för att du är den enda som påstår dej ha "nåt liv" av oss medlemmar? Frågan var retorisk. --------- Filmen vet jag ej. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
wow, mateke, jag vet inte vad du håller på med, om du försöker kränka mig, eller att du metodiskt försöker få dig själv se ut som forumets idiot? Så... Om jag säger "till helgen kommer bild", betyder det då att jag ska gå genom eld och vatten, genom blod, svett och tårar, genom ekonomikris, dödsfall och massaker för att måla en bild och sedan skicka upp på ett menlöst forum som det finns 3-4 aktiva medlemmar (i forumet, inte sidan) på där ingen av dem egentligen bryr sig? Ännu lägre sjunker du när du inte ens gissar på ett svar... __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Hmmm 12 fördömda män kanske? |
Nooo... tyvärr, det var fel.., __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |