Vet du inte eller? |
Batman Begins? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
modv: nej. uncle_funk: fel. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Blade Runner ? |
Men uncle, ge dej, det är ju för i h-vete du som nu redan startat en diskussion genom de du säger! För övrigt e d omöjligt att missa alla stora TV.-serier plus att bara modv och du röstar för den idén, inte alla andra so far. Och denna regel gynnar ju bara er som inte är bra på TV-serier - och vilka har flest poäng eller är på väg att få? Jag tror slanten trillar ner nu. Vertigo? __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Mateke, bra det (ville inte starta en konversation) Oskar: Cliffhanger? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
modv0074: Fel. 002mateke: Jag tycker också att vi bör hålla oss uteslutande till filmer. Det är faktiskt möjligt att "missa"/undvika TV-serier om man inte är intresserad av dem, men det ska inte påverka vilka förutsättningar man har i en lektråd som handlar om filmer. Du gissade fel, men du verkar vara på samma spår som modv var tidigare (vilket är bra). uncle_funk: Fel. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Spellbound? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Tråden heter trots allt "Rita & Gissa - Film". Jag behöver inte ens säga vad jag tycker, trådens namn säger allt. Det är fan så mycket lättare om man (när man ser en bild) bara behöver tänka film, film, film. "Schindlers List"? __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
uncle_funk: Har modv strött brödsmulor efter sig? Du är på samma spår som modv och mateke. Lepre: fel. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
The Birds? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nej. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Kvällens sista gissning. Notorious? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Svar nej. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Får känslan att det är från en gammal film. Slå nollan till polisen ? |
Fel, men nu är du tillbaka på rätt spår, modv. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Mannen som visste för mycket? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nu får du snart komma med en ledtråd, Oskar Bilden är svår... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Kan inte ge några ledtrådar. Ni är sååå nära. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
The Wrong Man? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nära skjuter ingen... Fel! __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Psycho? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nu blev det lite kyligare. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
GAH! Det är 2 olika "ämnen" jag sitter och funderar på, dem vill jag dock inte avslöja... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Men nu får det räcka för fan! __________________________ Hon sjunger kärlekssånger för min hud. |
Nu f*n, modv0074 returns! med gissningen: Hitchcocks Saboteur |
Rätt, modv. Korrekt rätt. _____ Poängställningen: modv0074 21p Lepre: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 17p 002mateke: 16p Goliatbagge: 8p uncle_funk 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html [Inlägget redigerades av Oskar_90 2008-09-28 21:26:47] |
Min bild: http://img225.imageshack.us/my.php?image=bild1sh8.png |
Scary Movie? __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Nästan lite gratispoäng över det hela __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Yes Oskar. Du har så rätt så. modv0074 21p Lepre: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 18p 002mateke: 16p Goliatbagge: 8p uncle_funk 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p |
Nyj billd. http://bayimg.com/image/nalkdaabd.jpg __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Braveheart ? |
Nein. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Ergh, Frankenstein? __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Frankensteins Monster? __________________________ Hon sjunger kärlekssånger för min hud. |
Don Quijote? __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
ToxicAvenger gissade rätt. __________________ modv0074 21p Lepre: 20p ToxicAvenger: 19p Oskar_90: 18p 002mateke: 16p Goliatbagge: 8p uncle_funk 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Toxic...? __________________________ "Freudvoll und leidvoll, gedankenvoll sein, hangen und bangen in schwebender Pein, himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt - glücklich allein ist die Seele, die liebt." / Johann Wolfgang von Göthe |