nej faktiskt inte ledtråd ett: det e en 80-tals film [b/] __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
På riktigt? En film från 80-talet där en kille skjuter mot ett gäng bad-guys. Omöjligt att gissa, därför är det dött. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Skjuter? Jag trodde det var en gitarr... Jag gissar på The Doors? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
En galen artist med en elgitarr kopplad till nått slags mixerbord, de andra lär ju vara fansen. Ursäkta om det låter spydigt, men jag bara gissar. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Det förstår jag Jag med. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
det e en högtalare hehehe __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Var riktat till freddy, Uncle Har ingen gissning. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
det e inte doors en till letråd: det e en skräck film __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Har ingen aning. __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
Det ser ut som vampyrbandet som spränger sig själva i luften i Dawn of the Dead. Kan det vara den? |
Dawn of the dead e inte från 80-talet... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
det e inget vampyr film..det e en ökänd film från 80 talet som e kalkon för vanliga mäniskor och klassiker för oss metalhuvet __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Metallica: Cliff 'Em all? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
haha nej __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
filmen finns på min lista..ännu en letråd vad snäll jag e __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
en till ledtråd: det e två stora hårdrocks stjärnor med en e basist och en e sångare __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Trick or treat e det då... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |
rätt ätligen __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p uncle_funk 22p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p Freddyvonmetal: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p din tur att rita uncle och det har väl gått snart 24 timmar? __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Gissa på. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |
känner igen det kanske lettråd kanske __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Aja, nu har det gått 3 dagar utan någon som helst gissning. Ledtråd 1: Propaganda bilder till låten "What a wonderful world" (ej med på bilden) __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |
Bowling for Columbine. Inte så svår med den ledtråden. __________________________ Favoritpokemon - Topp 3: 1. Blastoise 2. Charizard 3. Venusaur ”För att sända en människa till avrättningsplutonen behövs inga juridiska bevis. Sådana detaljprocedurer är borgerliga och arkaiska. Detta är en revolution, och en revolution måste bli en dödsmaskin som motiveras av det rena hatet.” Che Guevara |
Visst e det den fantastiska dokumentären "Bowling for Columbine" modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 23p Lepre: 22p uncle_funk 22p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p Freddyvonmetal: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |
Ny bild? __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
För din skull, Mats. http://bayimg.com/image/ianppaabl.jpg __________________________ -Fan, vad du är lik den där popsångerskan! -Ja, hon är min idol. -Det kan man inte ta miste på. |
002, tack, om jag får be! Hrmpf... Parodin på bl a The Grudge, dvs Scary Movie, kan d va del 4? __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
Bara för att gissa så säger jag Spider-man 3, men jag vet vad bildens bakgrund är, men kommer inte på titeln. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |
bilden säger mej ingeting..kan man få en lettråd *flirtar* __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Inga korrekta gissningar än så länge. Ledtråd(ar): 1.Filmen spelades in före 1950-talet __________________________ -Fan, vad du är lik den där popsångerskan! -Ja, hon är min idol. -Det kan man inte ta miste på. |
Damn där försvann min tanke... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |
Vet ej. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Morverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Ledtråd(ar): 1. Filmen spelades in före 1950-talet 2. Egypten __________________________ -Fan, vad du är lik den där popsångerskan! -Ja, hon är min idol. -Det kan man inte ta miste på. |
Vi fara till Sahara? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: MILK |
Fel. __________________________ -Fan, vad du är lik den där popsångerskan! -Ja, hon är min idol. -Det kan man inte ta miste på. |
The Mummy m Karloff fr 1932? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Mumien vaknar(1932) är rätt svar! __________________________ modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 23p Lepre: 22p uncle_funk 22p 002mateke: 20p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p Freddyvonmetal: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p __________________________ -Fan, vad du är lik den där popsångerskan! -Ja, hon är min idol. -Det kan man inte ta miste på. |
Åh, tack! Trodde inte att ja nånsin skulle gissa rätt på Oskars inlägg... Har ej sett filmen desutom heller. Bild kommer inom nåt dygn. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-03-01 21:33:17] |
en bild snart kanske? __________________________ ..::keep metal or die::. Det är modernt att ta sitt liv jag är nog lite efter, jag har inte haft tid man ska vara så destruktiv men fast jag känner efter, ser jag inga motiv Jag är kanske för feg jag vill finnas kvar jag vill ha flera svar |
Någon som vill lägga upp en bild? modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 23p Lepre: 22p uncle_funk 22p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p Freddyvonmetal: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: MILK |