__________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Vild gissning, Armageddon |
Solaris? |
Armageddon var faktiskt rätt. Uncle funk: 36p modv0074: 32p Toxic Avenger; 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p starchild:7p Wookad:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Det var som ... Då kommer min bild här från ett riktigt äventyr. http://s905.photobucket.com/albums/ac252/glimmerchild/?action=view¤t=movie17.jpg&newest=1 |
Sagan om ringen? __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Jag gillar din stil, starchild. Men ändå inte... Jag är förvirrad. |
Graciösa regalskepp med masten i grapefruiten |
Det verkar som Wookad är på rätt väg. Och flingar har en poäng. |
Kvinnor bajsar inte. |
Stardust __________________________ "Bättre att verka skum och ha rent samvete, än att verka som normen och ha dåligt samvete." |
Wookad är helt ute och cyklar och Stardust är visserligen en bra film men tyvärr 002mateke jag söker en helt annan film, men du har faktiskt också en ledtråd i Stardust. |
Patrioten med Mel Gibson? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Pirates of the Caribbean? __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Hehe! __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Flingan hade rätt. Det var pirates of Carribean. Poäng till dig. Uncle funk: 36p modv0074: 32p Toxic Avenger; 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p starchild:7p Wookad:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p Flingan94:1p [Inlägget redigerades av starchild 2009-12-04 12:04:29] |
Här kommer en jätte lätt bild, man måste vara snäll!! http://img265.imageshack.us/i/ltt.png/ __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Kalle och Chockladfabriken? __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) |
Nej det är fel. __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Sagan om Ringen? uncle_funk: Hehe. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Det stora blå? __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) |
Bra Uncle_funk, det var ju inge svårt! Uncle funk: 37p modv0074: 32p Toxic Avenger; 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p starchild:7p Wookad:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p Flingan94:1p __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Skjut uncle!! __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Danke, Bild kommer strax. http://img14.imageshack.us/img14/4406/28202327.jpg __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-12-05 13:33:38] |
Resevoir Dogs? __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ocean's Eleven?? Har ingen aning:O __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Visst är det Ocean's eleven, grattis, hatten e din, flingan. Uncle funk: 37p modv0074: 32p Toxic Avenger; 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p starchild:7p Wookad:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Flingan94:2p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) |
Vilket program omvandlar du foton med? |
Tack, ja här kommer bilden, kanske inte den finaste.:/ http://img139.imageshack.us/i/thisisit.png/ __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Även om jag tror att du är smartare än så, måste jag chansa på "This is it" |
Haha nej de är fel __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Tänker bara på denna |
Jag omvandlar inte foton, Wookie. Men annars så använder jag flash, och eftersom du trodde att jag omvandlat bilden så tar jag det som en komplimang, tack. Fick dock inspiration av ett, jag mer tecknade av det. Första gången btw. Gissar på Stepford Wives (1975) __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-12-05 18:24:33] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-12-05 18:27:20] |
Ush hon är så läskig, men den filmen äre inte. Fast du wookad gissade kanske inte heller. __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Uncle: Hur gör du bilderna då? Och hur mycket tid lägger du egentligen ner för en lekbild? |
Jag är en person som gillar att teckna, en del har jag inte orkat lägga ner tid, en del ganska mycket. Det är väll inget fel att tycka om att måla? Flingan: Den som påminde mig så mycket om, then I have no idea. http://media.photobucket.com/image/Stepford%20Wives/mvanilla2/Stepford-Wives-1975-PIC.jpg __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) |
Ja uncle de är helt rätt Uncle funk: 38p modv0074: 32p Toxic Avenger; 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p starchild:7p Wookad:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Flingan94:2p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Vill fortfarande veta om du gör dem i paint? Clooney var ju ruskigt lik i profil. |
Nej, jag använder Macromedia Flash. Eftersom jag har Mac så har jag inte Paint, Paint är ju tråkigt program dessutom. __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) |
Har en stark känsla av uncle har mytat flingan! __________________________ l <3 Hayden Panettiere |