Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 10p 002mateke: 9p Goliatbagge: 8p modv0074 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p uncle_funk: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p ______________________________________ Hoppas att den inte är för lätt. http://i74.photobucket.com/albums/i268/OziX90/allahakbar.jpg __________________________ Jag. |
Clintans "Escape from Alcatraz"? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Aldrig att de åkte vattenskoter i den. I övrigt ser det ut att stämma. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Eller nej, förresten. De hade ju bara EN uppblåsbar flytgrej i den filmen __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Jo jag vet, men det var den första jag kom och tänka på __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det är inte Flykten från Alcatraz. __________________________ Jag. |
Waterworld (1995) ? |
Haha, ja, herregud, det är klart det är "Waterworld". Vad fan såg ni andra på den där bilden egentligen? __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Gah! Visste att den var för lätt. Det ska gå minst fem gissningar/tre dygn innan någon svarar rätt, tycker jag. Nåja, det är klart att det är rätt. Grattis, modvponken. ___________________________________ Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 10p 002mateke: 9p Goliatbagge: 8p modv0074 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p uncle_funk: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p __________________________ Jag. |
Oh, suck, den var ju aslätt. Hade man varit vaken då, om man inte varit sängliggandes sjuk, hade man ju tagit den lätt. Så, modv, kom igen! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
http://img246.imageshack.us/my.php?image=shiningshelleymesoh3.jpg |
Mr T i Rocky III? (jag vet, hudfärgen) __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Taxi Driver? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Taxi Driver är det rätta svaret. Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 10p 002mateke: 9p Goliatbagge: 8p modv0074 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p uncle_funk 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p |
Fasiken va bra att man vinner! Kan visa upp gamla teckningr man gjort, här kommer en jag är som stoltast över och den är busenkel. http://img86.imageshack.us/my.php?image=20070213ao2.jpg __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-23 16:19:48] |
Casablanca |
Man kan väl åtminstone FÖRSÖKA göra det lite klurigare än det där..? __________________________ Jag. |
Modv: Casablanca är korrekt. Oskar: Ville bara visa upp en teckning, men jag lovar, nästa gång blir det streckgubbar. Och sedan var det poäng. Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 10p 002mateke: 9p modv0074: 9p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p uncle_funk 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Tala om gratispoäng, uncle! D e fint med teckningar, men inte enkla... __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Meh! Är inte så särskilt tävlingsinriktad, skiter i poängen egentligen, men alltid roligt att gissa rätt. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Här var min bild... http://img443.imageshack.us/my.php?image=abcuc3.jpg |
Silence of the lambs__________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-23 18:24:54] |
Falling Down? __________________________ Jag. |
nooo, du tog min andra chans gissning __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Oskar_90 har rätt. Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 11p 002mateke: 9p modv0074: 9p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p uncle_funk 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-24 08:56:40] |
Na-na-na-na-na-na, BATMAN! Ny bild ikväll, eller imorgon. __________________________ Jag. |
Det liknade ju mer nyhetsmannen på TV i The Game, ju!! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
__________________________ Jag. |
Pianisten (2004)? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, det måste det vara. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Det var väl lite väl lätt antar jag. Grattis, uncle_funk! ______________________ Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 11p 002mateke: 9p modv0074: 9p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p uncle_funk 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p __________________________ Jag. |
http://img223.imageshack.us/my.php?image=guesssssu1.png __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-25 19:34:45] |
Dörren eller huset förvirrar mej, men Godzilla, kanske? Hehe __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Bolibompadraken __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Godzilla är rätt. Se ni får rätt trots mina fula teckningar. Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p Oskar_90: 11p 002mateke: 10p modv0074: 9p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p uncle_funk 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p ____________ __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-25 20:40:51] |
haha, wookie, klockrent! att ja inte tänkte på det! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Uncle, vad var det där människoansiktet på dörren eller i huset som sprutade eld? NY bild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_3.jpg __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Huset var pajat. Som sagt, ni ville jag skulle teckna otydligt. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) Ni förstör det bästa med leken om ni icke tecknar själva.__________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-26 18:51:33] |
hahaha! Ja, otydligare, men nu ser det ju ut som en man som sprutar eld istället för ödlan... hehehe! Titta igen får du se! Noop, varför tror du att det är den, Uncle_func? Nja, jag har faktiskt ritat denna i ett kreativt program, och Du VET att jag och Paint inte är kompisar. Testa själv att rita i Paint ett par-tre ggr får du se, istället för i Flash. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Jag kan teckna även i Paint, jag har Windows också, bara sällan jag använder det. Som sagt, det ser likadant ut som flash, om man inte använder lager. Men jag tecknar ju själv med pensel och mus, så ingen större skillnad. Var det rätt eller var det fel? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |