Sista gissningen för idag, Jackie Brown? __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
ingen dum gissning men det va fel __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
Nu förstår jag varför jag tyckte att jag hade sett bilden förut. Den är som en kombination av två av dina tidigare bilder! http://img16.imageshack.us/i/agahgajhnsjdjrfdklfy.jpg/ (Aktuell bild) http://img199.imageshack.us/i/duffyduckn.jpg/ (Sol och skottlossning) http://img205.imageshack.us/i/63884678.png/ (En bil !) |
Haha! __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
okej.ja ska attekna det __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-10-19 19:14:32] |
Men åååhh andra sidan, alla har ju en egen stil. Skulle vi kunna få en till ledtråd? |
har ju gett fyra lettrådar idag __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
Å d e verkligen sol när han skjuter polisen? __________________________ "Ska tydligen också ta en kaffe med ett danskt specialfikabröd som heter nåt i stil med Bruenkage, special offer price only for you on the island of Fyn snart... spännande. Tydligen delikatess." |
Ett skott i blindo, men Cop Land? |
nej mateken det e måne när han skjuter polisen..va ser det ut som mateken nej starchild det va fel lettråd 1:den personen skjuter mot en polis' lettråd 2:det e inge framtids film lettråd 3:amreikanskt lettråd 4:90tal lettråd 5: den har kopplingar till heat lettråd 6: en svensk har gjort en låt till den här filmen lettråd 7: ja vågar att säga att det här e en klassiker http://img16.imageshack.us/i/agahgajhnsjdjrfdklfy.jpg/ __________________________ __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
Ytterligare ett skott i blindo. Glegarry Glenn Ross eller Carlitos way. |
nopp __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
Kanske Tarantinos film Reservoir dogs (De hänsynslösa)? |
det kanske e den och så klart som fan e det e den Uncle_funk: 33p modv0074: 29p ToxicAvenger: 29p 002mateke: 26p Oskar_90: 25p Lepre: 22p freddyvonmetal: 11p Goliatbagge: 8p filmernas härskare (trådskaparen själv): 8p Sofia92: 7p Wookad: 6p Atreyu: 4p miffo: 4p starchild: 3p Zirgo: 3p Anspråkslös: 3p Angelus: 2p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Osso: 2p mysgrabben: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Sallee: 1p vsg och rita __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
Hurra!. Återkommer med en bild senare i eftermiddag. |
Bara 2 timmar kvar, stjärnbarnet! __________________________ "Ska tydligen också ta en kaffe med ett danskt specialfikabröd som heter nåt i stil med Bruenkage, special offer price only for you on the island of Fyn snart... spännande. Tydligen delikatess." |
(Ingen panik, alla på en gång.) Provar en ny länk. http://s905.photobucket.com/albums/ac252/glimmerchild/ En cool film [Inlägget redigerades av starchild 2009-10-21 16:26:00] |
Day after tomorrow? __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Oh ja. |
Snygg teckning! Tips: på photobucket, ta direktlänken till bilden istället så får vi upp den stora (nu ser vi bara miniatyren)! Du ser den tydligt med text under bilden där. __________________________ "Ska tydligen också ta en kaffe med ett danskt specialfikabröd som heter nåt i stil med Bruenkage, special offer price only for you on the island of Fyn snart... spännande. Tydligen delikatess." |
Tack, och tack för tipset |
Hej, jag hoppas att det framgår att uncle_funk hade rätt. Bilden förställde Day after tomorrow |
Uncle_funk: 34p modv0074: 29p ToxicAvenger: 29p 002mateke: 26p Oskar_90: 25p Lepre: 22p freddyvonmetal: 11p Goliatbagge: 8p filmernas härskare (trådskaparen själv): 8p Sofia92: 7p Wookad: 6p Atreyu: 4p miffo: 4p starchild: 3p Zirgo: 3p Anspråkslös: 3p Angelus: 2p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Osso: 2p mysgrabben: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Sallee: 1p UF, rita. |
kanske min tur att teckna något då... __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Klockan tickar... __________________________ "Ska tydligen också ta en kaffe med ett danskt specialfikabröd som heter nåt i stil med Bruenkage, special offer price only for you on the island of Fyn snart... spännande. Tydligen delikatess." |
Åh, fan... det gör din stubin också eller? Vart lite upptagen med läxor etc. börjar teckna nu. Edit: Bild uppe. http://img39.imageshack.us/img39/9537/44994422.jpg __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-10-24 16:14:16] |
lol mateken skrev LEET xD |
Inga gissningar? Då kommer här 2 ledtrådar... http://img39.imageshack.us/img39/9537/44994422.jpg 1. Huvudskådespelaren är en av dem mest kända namnen i Hollywood. 2. Svart film. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
The Maltese Falcon (1941) ? |
Jomen visst e det Film-Noir filmen "Riddarfalken från Malta" med Humphrey Bogart. Grattis, poäng. Uncle_funk: 34p ToxicAvenger: 30p modv0074: 29p 002mateke: 26p Oskar_90: 25p Lepre: 22p freddyvonmetal: 11p Goliatbagge: 8p filmernas härskare (trådskaparen själv): 8p Sofia92: 7p Wookad: 6p Atreyu: 4p miffo: 4p starchild: 3p Zirgo: 3p Anspråkslös: 3p Angelus: 2p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Osso: 2p mysgrabben: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Sallee: 1p __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Yeay, det var en vild gissning. Jag återkommer senare idag. |
Here it goez; http://i.imagehost.org/0274/gijoe.png |
Children of the corn? __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
"Children of the corn" är fel! Ledtrådar: 1. Nordisk film. http://i.imagehost.org/0274/gijoe.png |
korpen fl,yger |
Dogville? |
"Korpen Flyger" "Dogville" "Children of the corn" FEL, FEL, FEL. Ledtrådar: 1. Nordisk film. 2. Däggdjur i plural ingår i titeln. http://i.imagehost.org/0274/gijoe.png |
Egentligen kom jag osökt att tänka på Jägarna [Inlägget redigerades av starchild 2009-10-26 12:11:45] |
Nej, Uncle, men du tror alltid att bara för att man inte skriver en glad smiley så är man sur eller förbannad, vilket du har jävligt fel i. Men du kan surt få svara surt på det hur mkt du vill utan att jag tänker ta negativ energi av dej. Sura på du. DavyJones, ja det va kul! Eller vänta... not. Eh, nån som förstår det skämtet? Hundarna i Riga? __________________________ "Ska tydligen också ta en kaffe med ett danskt specialfikabröd som heter nåt i stil med Bruenkage, special offer price only for you on the island of Fyn snart... spännande. Tydligen delikatess." |
002: Jag själv avskyr smilisar... jag hade varit glad om forumet var smilefritt... Jag använder dem bara för att du har sagt till mig att man visar känslor mer med smilisar. Jag är inte sur, har inte varit det... så varför tror du att jag är sur? Jag kan iallafall inte hitta någon sur kommentar från mig... Ingen som sagt att du är sur heller... Aja, bilden har jag ingen aning om. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-10-26 13:32:41] |