... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Fel... Ledtråd 1: Action Ledtråd 2: 10-talet Ledtråd 3: Moln skur Ledtråd 4: Svensk skådespelare http://s1124.beta.photobucket.com/user/mysgrabben/media/tumblr_mdeu6quuMf1qdctn9o2_500.jpg.html |
Nobels Testamente? |
Solstorm? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Fel.. Ledtråd 1: Action Ledtråd 2: 10-talet Ledtråd 3: Moln skur Ledtråd 4: Svensk skådespelare är med i filmen ej bilden Ledtråd 5: Brittisk film http://s1124.beta.photobucket.com/user/mysgrabben/media/tumblr_mdeu6quuMf1qdctn9o2_500.jpg.html |
Vilseledande ledtrådar |
Det blidde lite fel där men ordnat iaf. Ledtråd 1: Action Ledtråd 2: 10-talet Ledtråd 3: Moln skur Ledtråd 4: Svensk skådespelare är med i filmen ej bilden Ledtråd 5: Brittisk film http://s1124.beta.photobucket.com/user/mysgrabben/media/tumblr_mdeu6quuMf1qdctn9o2_500.jpg.html |
Ingen aning __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Molnskur förbryllar mej. Tror ej jag har sett denna. Och vad är en molnskur?? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
En tvist med ord. Ledtråd 1: Action Ledtråd 2: 10-talet Ledtråd 3: Moln skur Ledtråd 4: Svensk skådespelare är med i filmen ej bilden Ledtråd 5: Brittisk film Ledtråd 6: Regissören har vunnit en Oscar som "Bästa Regissör". http://s1124.beta.photobucket.com/user/mysgrabben/media/tumblr_mdeu6quuMf1qdctn9o2_500.jpg.html |
Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Cloud Atlas (2012)? |
Fel och fel. Ledtråd 1: Action Ledtråd 2: 2012 Ledtråd 3: Moln skur Ledtråd 4: Svensk skådespelare är med i filmen ej bilden Ledtråd 5: Brittisk film Ledtråd 6: Regissören har vunnit en Oscar som "Bästa Regissör". http://s1124.beta.photobucket.com/user/mysgrabben/media/tumblr_mdeu6quuMf1qdctn9o2_500.jpg.html |
Skyfall |
Ja men se där ja, visst är det Skyfall. Grattis Hook. 002mateke: 47p Uncle funk: 42p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p Oskar_90:25p Lepre:22p mysgrabben:22p Hook: 19p freddyvonmetal:16p starchild: 12p miffo:10p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p S16F:3p Anspråkslös:3p Angelus:3 p dawe100: 2p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p bombababolyn:1p Sallee: 1p |
Wtf, den _borde_ jag tagit tidigare __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hook? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Hooook, om du filmtipsar borde du ha tid att slänga upp en av dina fina bilder! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
HOOK??? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Pshh, vart sjuk och inte haft tid NY Bild: http://i45.photobucket.com/albums/f86/redfox1986/Mihon%20Design/picy_zps64898616.jpg |
Den här tråden följer ju inte ens anvisningarna längre. Ofta ni har ritat de senaste bilderna |
Hook E så där bra, Wookad!!! D e sant!! Nån Hitchcock, vi säger Fåglarna? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope fel Ledtråd: Franskt http://i45.photobucket.com/albums/f86/redfox1986/Mihon%20Design/picy_zps64898616.jpg |
Oj svårt, från 60-talet ser det ut att vara... Les Jeunes Homme? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope fel Ledtråd: Franskt Jord http://i45.photobucket.com/albums/f86/redfox1986/Mihon%20Design/picy_zps64898616.jpg |
Nope fel Ledtråd: Franskt Jord Vatten Luft Eld http://i45.photobucket.com/albums/f86/redfox1986/Mihon%20Design/picy_zps64898616.jpg |
Går hej vilt, Det femte elementet? Har du målat den oljemålningen? Hook? För det är väl en oljemålning? __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Grattis Uncle_funk. 002mateke: 47p Uncle funk: 43p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p Oskar_90:25p Lepre:22p mysgrabben:22p Hook: 19p freddyvonmetal:16p starchild: 12p miffo:10p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p S16F:3p Anspråkslös:3p Angelus:3 p dawe100: 2p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p bombababolyn:1p Sallee: 1p |
Har du målat den, Hook? Nu har du en riktigt duktig ritare tillbaka igen, Hook, i Uncle! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ny bild, Uncle? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Gäss, hinner jag inte till nu ikväll så är den absolut uppe imorgon kväll. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Nice nice Uncle.. |
Snabb, ful och enkel teckning så här nu i all hast.. http://i1295.photobucket.com/albums/b638/uncle_funk/kjngjv_zpsa451687e.gif __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
http://i1295.photobucket.com/albums/b638/uncle_funk/kjngjv_zpsa451687e.gif Ledtråd. 1. Koncentrera er på mössan, inget annat. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Space Balls |
Det våras för rymden är tyvärr fel. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Iron Sky |