Ganska skickligt, H. Kontiooooz. __________________________ "Vart tog demokratin vägen" / freddyvonmetal angående en ritlek. 2008-12-30 |
Ny bild: http://img232.imageshack.us/my.php?image=bild1qr4.png |
James Bond? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nej. |
jack bauer __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Fortsätt gissa... *gäsp* |
Men in black? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Fel!!! |
kan det vara jason stathman i transporter..såg transporter idag :p __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
JAckie Brown? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Det är alldeles rätt, fred. Oskar_90: 22p Lepre: 22p ToxicAvenger: 22p modv0074: 22p 002mateke: 19p uncle_funk: 18p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p freddyvonmetal: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p [Inlägget redigerades av modv0074 2009-01-18 20:18:42] |
värdelös ritning e det __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
'Die Hard' ? |
Bad Boys 2? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
fel fel och åter fel __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Transporter 2? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Grattis uncle till reply nr 2000 i denna tråd :O Det är väl en skjutande reptil på bilden iaf, right freddy? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
det e en männsika..gjorde dock ful människa hehe.. här kommer ledtråd 1: det e ingen amerikansk film __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Pusher? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
nopp __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
ska jag lägga upp en till ledtråd? filmen kommer från hongkong och e från 1986 __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-01-20 21:37:19] |
'A better tomorrow' ? |
rätt modv Oskar_90: 22p Lepre: 22p modv0074 22p ToxicAvenger: 21p 002mateke: 19p uncle_funk 18p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Freddyvonmetal: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p din tur nu modv __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Jag ha ett poäng också, Fred. Sätter dit ett själv. modv0074: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p ToxicAvenger: 21p 002mateke: 19p uncle_funk 18p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Freddyvonmetal: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p Bild kommer sen ikväll. |
jag satte ett poäng så du ska 22 poäng __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Jag ska ha 23! Såde så! Här var bilden. http://img125.imageshack.us/my.php?image=bild1yx0.png |
kan det vara friday the 13th __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Fel! |
2001 ett rymdäventyr? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-01-22 07:11:42] |
Skickligt, uncle. Det är rätt. modv0074: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p ToxicAvenger: 21p 002mateke: 19p uncle_funk 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Freddyvonmetal: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p |
Jävligt skickligt gissat, Uncle... __________________________ "Vart tog demokratin vägen" / freddyvonmetal angående en ritlek. 2008-12-30 |
Inte särskillt skickligt, kom bara inte på andra filmer med en gårig blobb som slåss med ett ben. Ny Bild: http://img104.imageshack.us/my.php?image=52267161lt7.jpg __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-01-23 14:16:19] |
bröderna lejonhjärta ehe __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
fel __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
vet inte om man får gissa igen så här snabbt men eragon? __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
godzilla, det ser man ju... |
Helt korrekt Wookie. modv0074: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p ToxicAvenger: 21p uncle_funk 19p 002mateke: 18p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 5p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Freddyvonmetal: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
http://img405.imageshack.us/img405/8317/picassora5.th.jpg |
Happ den vart visst ganska liten, men what ever. Gör det väl lite svårare |