Vi har redan fattat att den gör det. Kan du inte komma med nån ordentlig ledtråd. Det är ju inte direkt så att du får pluspäng för att ingen klarar av bilden. Det står i början att man ska rita en "scen". Vissa har böjt på den "regeln". Men detta är fan värst hittills. Dra till med en ordentlig ledtråd nu så vi får detta överstökat 002mateke. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
...Speciellt med tanke på att bilen inte utmärker sig på något sätt alls. En plain "BIL". __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
En scen? Ok, jag kan rita dit fartstreck om det är det ni vill, grabbar... D e också rekord på antalet få gissningar fastän ni ska föreställa filmentusiaster, som dessutom fått oerhört många ledtrådar!! Tycker ni det då är bättre att som modv inte ge ledtrådar alls...? Mycket strange resonemang. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_6.jpg Ledtrådar: 1. "Hjälten" kör denna häftiga/coola bil. 2. Har man sett filmen ser man i princip direkt vilken film det handlar om. 3. Den är från senare delen av 1900-talet, alltså i färg dessutom. 4. Filmen är från 1980-talet. 5. Ni som känner vet till vilka filmer jag har förkärlek - från detta land kommer filmen. 6. Bilen har rätt många hästkrafter. 7. En blond skådespelerska från Europa är med i filmen som flickvän. 8. Denna blonda skådespelerska kommer från ett grannland till oss. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Repo man? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-04-23 19:11:10] |
Njet http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_6.jpg Ledtrådar: 1. "Hjälten" kör denna häftiga/coola bil. 2. Har man sett filmen ser man i princip direkt vilken film det handlar om. 3. Den är från senare delen av 1900-talet, alltså i färg dessutom. 4. Filmen är från 1980-talet. 5. Ni som känner vet till vilka filmer jag har förkärlek - från detta land kommer filmen. 6. Bilen har rätt många hästkrafter. 7. En blond skådespelerska från Europa är med i filmen som flickvän. 8. Denna blonda skådespelerska kommer från ett grannland till oss. 9. Den blonda skådespelerskan kommer från Danmark. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Jag listade nästa ut att människan var ifrån Danmark, är inte direkt så diktig på nordiska skådespelrskor, __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Fler gissningar? NU är det ju inte så svårt för våra filmdetektiver direkt. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Det är bara en enkel lek. Säg en jävla karaktär i filmen så vi kan imdba och få ett slut på det hela. Detta är ingen jävla uppsats, det är en enkel nedra lek! __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
"Bilar" __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
Den blonda skådespelerskan skulle kunna vara Brigitte Nielsen kanske? :S Filmen, fortfarande ingen aning __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Lepre: instämmer, men du behöver inte svär __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Lepre och Toxic, läs mitt svar till er tidigare och svara gärna på frågan istället för att byta ämne/undvika frågan! VARFÖR bråkar Ni inte med en som inte alls ger ledtrådar och tar 2 dygn på sej att inte logga in och därmed stanna upp leken??? Njet, Toxic, är Bilar från 1980-talet? http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_6.jpg Ledtrådar: 1. "Hjälten" kör denna häftiga/coola bil. 2. Har man sett filmen ser man i princip direkt vilken film det handlar om. 3. Den är från senare delen av 1900-talet, alltså i färg dessutom. 4. Filmen är från 1980-talet. 5. Ni som känner vet till vilka filmer jag har förkärlek - från detta land kommer filmen. 6. Bilen har rätt många hästkrafter. 7. En blond skådespelerska från Europa är med i filmen som flickvän. 8. Denna blonda skådespelerska kommer från ett grannland till oss. 9. Den blonda skådespelerskan kommer från Danmark. 10. Den blonda skådespelerskan är Brigitte Nielsen. F-n va' d e klagomål istället för uppmuntran här i detta Forum - så jäkla svenskt tyvärr...!! Suck. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Cobra? __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Aldrig hört talas om Cobra, men det är ju uppenbarligen den __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
HAr inte sett Cobra, lär aldrig göra det heller. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Rätt, Oskar. Varsågod, rita! Se d e bara en massa gissningar som krävs, inte ifrågasättanden - mer uppmuntran/komplimanger här i Sverige och på FP, så blir det alla ggr en bättre värld. Lepre: 19p ToxicAvenger: 17p modv0074 15p Oskar_90: 14p 002mateke: 13p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p Cobra är en riktig hårdkokt modern actionklassiker som jag förstår ni unga knappt känner till på ett sätt iaf. Men om ni gillar action så bör ni definitivt se den! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-04-27 15:21:27] |
__________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
There Will Be Blood (2007) |
Det lär bli det modv ja. Snygg bild förästen. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det stämmer såklart, modv. Kanske borde tråden döpas om till "Modv ritar & gissar"? Lepre: 19p ToxicAvenger: 17p modv0074 16p Oskar_90: 14p 002mateke: 13p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Hehe. Yikes! Jag är snart ikapp Toxic o. Lepre. Bild kommer imorgon. |
http://img182.imageshack.us/my.php?image=picturebv8.png |
Guldkompassen? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Fel. |
Grease? __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= [Inlägget redigerades av Angelus 2008-04-28 17:04:03] |
Fel. |
La Bamba? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Fel. Mannen på bilden käkar en morot. |
Shoot 'em up __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Ja. Rätt. Lepre: 19p ToxicAvenger: 17p modv0074 16p Oskar_90: 15p 002mateke: 13p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p |
__________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Once were warriors? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Haha, vilken sjuk bild. Skulle kunna vara en parodi på Harry Potter och de vises sten. Om ni förstår vad jag menar. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Society (1989) |
Tusan djävlar! Trodde att den skulle vara lite klurigare än så. Modv har såklart rätt. Lepre: 19p ToxicAvenger: 17p modv0074 17p Oskar_90: 15p 002mateke: 13p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
http://img171.imageshack.us/my.php?image=picturejv7.png |
Air force one? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
James Bond, frågan är bara vilken... Hmm. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Air force one är fel |
Indiana Jones och de fördömdas tempel. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |