Nej! http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Ritaochgissafilm_X.jpg Ledtrådar: 1. Detta utspelar sig i Irland. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Och? |
Gissar på Bloody Sunday |
Nej, det är varken Och eller Bloody Sunday. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Ritaochgissafilm_X.jpg Ledtrådar: 1. Detta utspelar sig i Irland. 2. Filmen är från 2003 __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Intermission? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Nej inte heller det. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Ritaochgissafilm_X.jpg Ledtrådar: 1. Detta utspelar sig i Irland. 2. Filmen är från 2003 3. På IMDb genreklassad som biografi, kriminal, drama, thriller __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Veronica Guerin?? |
Grattis, starchild! Filmklappan e din! Hur kom du på det? Har du sett filmen eller var det rent detektivarbete? Uncle funk: 39p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 29p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:15p starchild:9p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Det var nog mera detektivarbete, även om jag känner till filmen. Här har jag beskurit en bild som jag har målat med en scen hämtad ur en riktig klassiker. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=116981 |
Mannen som spelar huvudpersonen är något av en universalgeni. Han skrev, regisserade och spelade huvudrollen i ett antal egna filmer. Dessutom skrev han ofta ledmotivet till filmerna. |
Snyggt målat! På canvas? Sherlock Holmes nu den senaste? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Akvarell, och akryl på akvarellpapper. Filmen som jag efterfrågar har väldigt många fler år på nacken, så det är tyvärr inte Sherlock Holmes, som jag tyckte var helt magisk. |
Bilden förställer en scen ur en gammal klassiker. Mannen som spelar huvudrollen är/var multibegåvad. mateke ha en poäng det finns vissa samband mellan den nya Sherlock Holmesfilmen och den här gamla klassikern. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=116981 [Inlägget redigerades av starchild 2010-04-24 21:14:29] |
Hmm, 20 000 Leagues under the Sea från 50- eller 60-talet med James Mason som Kapten Nemo, kanske...? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
(Också en bra film, men tyvärr) Nemo betyder väl ingen, och i denna film spelar huvudrollsinnehavaren någon som har fått minnesförlust. (Så du har en poäng där) |
Näe, har ingen idé (trots mina flera poänger). Kan du inte samla alla ledtrådarna i varje nytt inlägg du gör, så är du snäll? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
1. Bilden förställer en scen ur en gammal klassiker. 2. Mannen som spelar huvudrollen är/var multibegåvad. 3. En klurig en men det finns vissa samband mellan den nya Sherlock Holmesfilmen och den här gamla klassikern. 4. Mannen spelar en dubbelroll i denna film, både hjälte och skurk. (Hjälten har i början drabbats av minnesförlust). Skurken är en slags karikatyr efter levande modell. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=116981 |
http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=117060 Jag provar att skicka bilden i obeskuret skick, och hoppas att det blir lite lättare. |
Diktatorn |
Ja det måste det vara!! Jäkla snyggt målat, stjärnbarnet!! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jo snyggt kladd. + Skuggan på kinden - Tummen. |
Tack, det var ur Diktatorn. Jämna fyrtiotalet poäng till Uncle_funk alltså. Uncle funk: 40p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 29p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:15p starchild:9p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p |
http://img64.imageshack.us/i/94302728.jpg/ |
Jag tror att det är Taxi Driver. |
(Ett väldigt fint tecknat porträtt, by the way) |
Tackar, Ja visst e det Taxi Driver. Uncle funk: 40p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 29p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:15p starchild:10p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p |
Den va inte svår, men d kan delvis tilltackas UF som jag måste säga är riktigt riktigt begåvad vad gäller teckning/målning. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ny bild, eller...? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
I all hast http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=117173 |
Snygg bild! Tror det är Alba i Sin City.. Har jag rätt så får gärna någon annan ta tag i ritandet dock.. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Antingen som SF16 sa eller Into the blue. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Snyggt, du har lyckats fånga de små detaljerna i en snabb skiss, tummen upp, |
Rätt svar till S16F, så poäng till dig.Bilden skall föreställa Jessica Alba i Sin city. Uncle funk: 40p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 29p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:15p starchild:10p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:2p bombababolyn:1p Sallee:1p [Inlägget redigerades av starchild 2010-05-03 18:15:10] |
Snyggt ritat! S16F så lätt kommer du inte undan, rita nu! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Annars bort med poängen. Om det bara är lathet eller att "man inte 'kan' rita". D e skillnad på om man ska åka bort en längre tid typ. Jag föreslår att poängen ska bort eftersom han vägrar rita. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag föreslår att poängen kvarstår och någon annan ritar istället. |
Kör på Toxic's exempel, låter mest vettigt att någon annan bara tar och ritar en bild och behåller poängsystemet. Sen tycker jag att man kan skita i "Den som svarar rätt får rita ny." Rita på säger jag, Alla som vill, och så får alla gissa på alla. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=117252 Gissa på (jag håller med Toxic Avenger och dawe100) |
Heath Ledger i Imaginarium of Doctor Parnassus |