14:23 ska han sätta upp nästa bild, han kan ju inte ha vetat att det var Hellboy förrän godkännandet. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Bra där, pappa Funk! *tummen upp* __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Sådär! http://img176.imageshack.us/my.php?image=bild1vv9.png [Inlägget redigerades av modv0074 2008-09-08 20:37:20] |
Pokémon? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Pippi Långstrump när de ska flyga varmluftsballong till Alingsås? |
Kul, Wookad. |
Commando? |
Fel. |
Är väl nån Bond-rulle som vanligt. |
Som om det skulle vara nått fel med det! Fjolla! |
Oj glömde lägga in poängen! Lepre: 20p ToxicAvenger: 18p modv0074 19p Oskar_90: 16p 002mateke: 14p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p __________________________ "LuffarMaxxen - Din filmnarkoman i internetdjungeln" |
Lepre: 20p modv0074: 19p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 16p 002mateke: 14p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p |
Cliffhanger? __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
-----===NINJA-INLÄGG===------ http://www.youtube.com/watch?v=Tqf9PuKi63E -----===NINJA-INLÄGG===------ __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=Tqf9PuKi63E |
Hehe sorry modv, glömde flytta upp dig. __________________________ "LuffarMaxxen - Din filmnarkoman i internetdjungeln" |
Mateke har rätt. Lepre: 20p modv0074: 19p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 16p 002mateke: 15p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p |
Varsågod att rita nån nu, kan inte vara aktiv på Forum på några dar from nu. Jobbar tokmycket nu denna vecka. Tillämpa 24-timmarsregeln med nytta och nöje! F.ö. den bästa bild du ritat, modv0074! *tummen upp* __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Tja, varför inte fortsätta gissa på min bild nu när tråden ändå åter är igång? Jag lade till en ny ledtråd. Modv? ____________________ Ledtråd(ar): 1. Filmen är, tvärtemot bilden, svartvit. 2. Bilden är en mästerligt avbildad scen från filmen. 3. I filmen talas tyska. 4. Filmen spelades in på Lanzarote, Kanarieöarna. 5. Inga kända skådespelare medverkar i filmen. 6. Den har vissa likheter med filmen Freaks(1932). 7. "Mannen" på bilden är i själva verket en dvärg. 8. Filmen gjordes 1970. http://i74.photobucket.com/albums/i268/OziX90/zanzibar.jpg __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Auch Zwerge haben klein angefangen? |
Hehe, Oskar, bra där, ge inte upp! __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Snyggt förstainlägg av Osso. Klart det är Dvärgar har också varit små. Din tur att lägga upp en bild, Osso. _____________ Lepre: 20p modv0074: 19p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 16p 002mateke: 15p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Sådär hoppas allt blev rätt http://bayimg.com/image/lakhhaabh.jpg |
O Brother, where are thou __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Oskar90, men vad i hela fridens namn valde du för film??? Vem f-n har sett den där rent utsagt?! Vem har hört talas om den? Näe, lättare val får du allt ge/låta oss gissa på, om jag får tycka till. Osso, Pippi i Söderhavet? __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Fel, inte Pippi i Söderhavet. Dags för en ledtråd snart? äh, nu kommer en ledtråd; 1. Filmen är från 1987. [Inlägget redigerades av Osso 2008-09-14 15:25:36] |
002mateke: Hellre för svårt än för lätt. Att filmen inte har några betyg satta förvånar mig. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Kung Salomos sk(r)att 1? __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
002mateke, Kung Salomos sk(r)att 1 är fel. |
Cobra Verde ? |
modv0074: Rätt. |
Men Mats gissade först på Cobra Verde. Borde poängen kanske gå till honom? 2008-05-18 12:05:59 002mateke Cobra Verde? http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=65357&page=39 __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Haha, du har en poäng - hur tolkar vi, vem får poäng? På min sida för en enda gångs skull, Oskar, mä...?! Coolt, Tack! __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Lepre: 20p modv0074: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 16p 002mateke: 15p Goliatbagge: 8p uncle_funk 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p |
Titanic? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Rätt. Lepre: 20p modv0074: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 16p 002mateke: 15p Goliatbagge: 8p uncle_funk 8p Sofia92: 7p DuskBringer: 6p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p (eller 2p?) Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p |
Bilden dyker upp imorrn. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
inte lika detaljerade som mina digare bilder, men denna e enkel. http://img81.imageshack.us/my.php?image=gissafilmenoq0.jpg __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Ghostbusters 2 ? |
Eh, vilken New York-film som helst? =/ __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
bilden två gånger, Det är en ledtråd. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |