Nej och nej. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. __________________________ "Bättre att verka skum och ha rent samvete, än att verka som normen och ha dåligt samvete." |
The day earth stood still? |
Nej, tyvärr. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. 4. Filmen är en amerikansk-tysk samproduktion. __________________________ "Bättre att verka skum och ha rent samvete, än att verka som normen och ha dåligt samvete." |
The Hurt Locker? |
Nej, tyvärr. Den har jag inte alls sett - är den bra, taz? http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. 4. Filmen är en amerikansk-tysk samproduktion. 5. Har en amerikansk resp. en brittisk skådespelare i huvudrollerna. __________________________ "Bättre att verka skum och ha rent samvete, än att verka som normen och ha dåligt samvete." |
Säkert helt fel, men The Invasion? |
Ja helt fel pga genrevalet (ledtråd i sig). http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. 4. Filmen är en amerikansk-tysk samproduktion. 5. Har en amerikansk sådespelerska och en brittisk skådespelare i huvudrollerna. 6. Går under genrebeteckningen "drama, romantik, krig" __________________________ "Bättre att verka skum och ha rent samvete, än att verka som normen och ha dåligt samvete." |
Cold Montain? |
Nej, starchild/stjärnbarnet, tyvärr pga tidsaspekten. Du är säkert på väg att logiskt ringa in svaret så sakteliga. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. 4. Är en amerikansk-tysk samproduktion. 5. Har en amerikansk sådespelerska och en brittisk skådespelare i huvudrollerna. 6. Går under genrebeteckningen "drama, romantik, krig" 7. Utspelar sig under "modern tid", vilket innebär ca from. nu och 30 år bakåt i tiden (vilket inte alls känns så väldigt avlägset för de flesta då samhällsutvecklingen i mångt och mycket stått relativt stilla och sett likadan ut). __________________________ "Bättre att verka skum och ha rent samvete, än att verka som normen och ha dåligt samvete." |
Är säkert helt ute och cyklar, men Försoning? |
Hmm, en på ett sätt rätt bra gissning, förstår hur du tänker, men d e tyvärr fel. Den stämmer dock in på många av ledtrådarna också, men ej en av dem: tidsaspekten, dvs när filmen utspelar sig (!). http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. 4. Är en amerikansk-tysk samproduktion. 5. Har en amerikansk skådespelerska och en brittisk skådespelare i huvudrollerna. 6. Går under genrebeteckningen "drama, romantik, krig" 7. Utspelar sig under "modern tid", vilket innebär ca from. nu och 30 år bakåt i tiden (vilket inte alls känns så väldigt avlägset för de flesta då samhällsutvecklingen i mångt och mycket stått relativt stilla och sett likadan ut). 8. Handlingen utspelar sig i Storbritannien (från och till), Afrika, Asien och sydvästra fd. Sovjetunionen. __________________________ Vill du se GRATIS film? http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Är säkert helt ute och cyklar men gissar för att få igång tråden; Terminator Salvation |
Hm, ser ut som slutet av The Sum of All Fears. Länge sedan jag såg den, men den passar nog bäst in i beskrivningen (osäker på den romantiska biten, dock). |
Nej och nej, tyvärr. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnteckning_17.jpg Ledtrådar: 1. Är inte svensk. 2. Är från på denna sida 2000-talet. 3. Har ett viktigt budskap till alla länder, alla politiker och alla folkslag på hela planeten. 4. Är en amerikansk-tysk samproduktion. 5. Har en amerikansk skådespelerska och en brittisk skådespelare i huvudrollerna. 6. Går under genrebeteckningen "drama, romantik, krig" 7. Utspelar sig under "modern tid", vilket innebär ca from. nu och 30 år bakåt i tiden (vilket inte alls känns så väldigt avlägset för de flesta då samhällsutvecklingen i mångt och mycket stått relativt stilla och sett likadan ut). 8. Handlingen utspelar sig i Storbritannien (från och till), Afrika, Asien och sydvästra fd. Sovjetunionen. 9. Nu går jag in på vad bilden föreställer: detta är slutscenen och den utspelar sig i södra fd. Sovjet. Mannen är skjuten, skadad, ligger ner och ser hur kvinnan springer på nåt som klickar. Hon förstår genast vad det är innan minan smäller av. Mannen och kvinnan är jagade. Det är vinter. Långt borta ser vi en stridsvagn (i filmen är det kanske ett par till). __________________________ Vill du se GRATIS film? http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
The great escape? __________________________ FTC (Film Training Company) |
Beyond Borders __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Nej, tyvärr uncle_funk. Grattis, flingan! Hatten e din! Vad tog du det på? Uncle funk: 39p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 28p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:14p Goliatbagge:8p filmernas härskare:8p starchild:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ Vill du se GRATIS film? http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-03-03 01:23:58] |
Tacktack Jag har inte varit inne här på ett tag så när jag läste "kvinnan springer på nåt som klickar. Hon förstår genast vad det är innan minan smäller av." Då klickade det plötsligt! Bild kommer upp senare idag... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
I väntan på att flingan94 skall vakna, så sänder jag en bild från en film som har många år på nacken, men ändå är rykande aktuell http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=116378 |
Gissar på Änglar och Demoner |
Nej, det är inte Änglar och Demoner. Själva grundhistorien är mycket äldre än så. Men du har en poäng där mysgrabben, det är en kamp som delvis utspelar sig på högre ort. |
Clash of the Titans? |
FH, den är ju ny? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Percy Jackson och kampen om åskviggen? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Tycker det är helt underbart att folk inte läser inläggen, "En film med många år på nacken" betyder inte att den kom detta eller förra året. Jag har ingen aning men gissar på Cleopatra? |
Tycker det är helt underbart att folk inte vet att det finns en Clash of the Titans från 1981... |
Precis, uncle-funk, det finns äldre varianter av filmer, vilket vi vet som är pålästa. I min senaste gissning chansar jag bara vilt på att en äldre version också finns, precis som med Clash of the Titans. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Filmernas härskare har rätt. Det är Clash of the titans, vars remake har premiär nu på fredag. Uncle funk: 39p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 28p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:14p Goliatbagge:8p filmernas härskare:9p starchild:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p |
Mateke, jag tänkte mer på Percy Jackson och Änglar och Demoner, men visst, om FH tar på sig så får han mer än gärna görat. |
http://img694.imageshack.us/img694/1306/joko.png |
Precious __________________________ Hat, krig och terror, mord, katastrof Våldtäkt, droger och våld, förlorade i vårt misslyckande Rädsla är lidande, skrämma lyda Rädsla är kontroll, lidande helvete Polis genomdriva lydiga beteende Tillverkade vapen av överensstämmelse Rädslan för krig och farsoter Rädsla för förlust och misslyckande Rädsla att hata din fiende Frukta din Gud och Frälsare Frälsare, fel Vad är du rädd? Det är den mest strategiskt verktyg som används för att manipulera |
Rätt Uncle funk: 39p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 28p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:15p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p starchild:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p |
tackar men ja ska åka bort i några dar så nån annan får gjärna ta och rita __________________________ Hat, krig och terror, mord, katastrof Våldtäkt, droger och våld, förlorade i vårt misslyckande Rädsla är lidande, skrämma lyda Rädsla är kontroll, lidande helvete Polis genomdriva lydiga beteende Tillverkade vapen av överensstämmelse Rädslan för krig och farsoter Rädsla för förlust och misslyckande Rädsla att hata din fiende Frukta din Gud och Frälsare Frälsare, fel Vad är du rädd? Det är den mest strategiskt verktyg som används för att manipulera |
Här kommer en bild ur en film som kanske kan passa i Påsktider. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=116645 Trevlig helg önskar jag alla på Filmpunkten |
En liten ledtråd. Inga kostnader är sparade. |
Sam Neill fick ju åka till en park som var eggstra bra och som det inte sparades på direkt, nämligen Jurassic Park - ? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Haha! Måste fan va' rätt. |
Visst hade 002mateke rätt, Sam Neill åkte till en eggstra bra park;Jurassic park där man inte hade sparat på kostnaderna. Uncle funk: 39p modv0074: 35p ToxicAvenger; 31p 002mateke: 29p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:15p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p starchild:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p miffo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p |
Oj vilken tur! Tackar! Ny bild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Ritaochgissafilm_X.jpg __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag gissar på Resident Evil. |