Jag gissar på Beck - Money Man __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Beck - Money Man ? |
det va rätt uncle uncle vann med 40 sek __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-02-03 19:06:23] |
Moahahahahaha __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
SATAN!!!!!!! Det var störande!!! Jag svarade 38 sekunder för sent!! |
modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p uncle_funk 20p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Freddyvonmetal: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p din tur uncle __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Tänker inte delta i den här skitleken mera. |
Modv, du leder ju, så illa är det inte... Bild kommer imorrn.. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Där har ni bilden. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
stjärnor utan hjärnor/Jay and Silent Bob Strike Back? __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Trodde faktiskt den skulle va svår, men visst va det rätt... modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p uncle_funk 20p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Freddyvonmetal: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
som vanligt världens bästa ritning __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Vad heter den där Julia Roberts filmen... Stepmom? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
fel fel fel..en letdråd..filmen ligger nånstans på min topplista __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Det ser ut att vara en film som utspelar sig på forntiden. Kan vara 'Pirates of the carrabien'. Nä, men jag gissar på ''Sagan om konungens återkomst'' |
fel fel vill bara säga att det e inte en soffa utan en bänk i en kyrka __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Ledtrådar: Finns på Freddyvonmetals topp 250 lista Scenen utspelas i en kyrka Så jag chansar villt, Eurotrip??? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-02-05 21:41:06] |
det e fel.. en letråd till: den filmen finns på uncle lista den finns där __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-02-05 21:49:02] |
The Departed? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
nopp __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
fan, minns jag inte min egna topplista... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Die hard 2 ? __________________________ AUkie >> Gold_Hero |
Die Hard 2 kan det vara, att jag inte tänkte på den... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
det e fel __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Men nu var det ju inte Stephen Kings "Det" hon frågade, utan det var "Die Hard 2" __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
va du rolig uncle __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
så här dött har det vart på rita tråden på länge en femte lettråd till bilden: det finns en replik som går: in your dreams pedro in your dreams.en av mina favorit repliker __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Ah, Blood in Blood out. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p uncle_funk 21p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Freddyvonmetal: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p din tur uncle __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Sorry pojkar & flickor, ingen vacker bild denna gången, hinner inte teckna, har mycket läxor... Men vi får se om ni klarar det ändå. På min 3 minuters bild. http://img21.imageshack.us/my.php?image=moahahaih5.jpg __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
two face i batman forever?känner igen ansikte så jag drar en chansing __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Nej, Batman Forever e det inte. Two-face har ju halvt lila i den. LEDTRÅDAR: 1. Filmen jag söker har en koppling till "Midway Games" 2. Finish Him __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-02-09 18:57:44] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-02-10 13:17:19] |
mortal combat? __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Jomen visst är det Mortal Combat. din tur att teckna. modv0074: 25p ToxicAvenger: 23p Oskar_90: 22p Lepre: 22p uncle_funk 21p 002mateke: 19p Goliatbagge: 8p Sofia92: 7p filmernas härskare (trådskaparen själv): 6p Wookad: 6p Atreyu: 4p Freddyvonmetal: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 2p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p S16F: 1p bombababylon: 1p Osso: 1p Angelus: 1p Sallee: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Uncle dina bilder är lite väl lätta. Du får försöka göra dem lite svårare! |
Oki, Wookie, jag ska göra så gott jag kan... Bild: Rock Star? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
vrf e det dött här nu för tiden __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Alldeles för svåra bilder, däts whaj. Kan det vara något ur Rodriguez "mariachi-trilogi" ? Jag gissar på "Once upon a Time in Mexico". |