White men can´t jump? |
Det är fel.. Människorna på bilden sitter på en kristallkrona.. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Rosornas krig med Michael Douglas |
Rätt. Uncle funk: 35p Toxic Avenger; 31p modv0074: 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p Wookad:6p starchild:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Hej här är ett försök till att rita en av the bad guys från filmen. De är många som samsas i en föränderlig värld. http://s905.photobucket.com/albums/ac252/glimmerchild/?action=view¤t=movie15.jpg&newest=1 |
Ej sett filmen, men gissar ändå på Dark City? __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. |
Sin city? __________________________ David - Om kvinnan själv får välja. |
De misstänkta? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Trots att du inte hade sett filmen så hade du rätt Uncle_func. Kan varmt rekommendera den förresten. Här har du poöngen. Uncle funk: 36p Toxic Avenger; 31p modv0074: 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p Wookad:6p starchild:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p |
Ny bild uncle-funk? __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
bild tack |
Varit på filminspelning, orkar inte måla just nu så om någon vill ta över rodret innan morgondagen, be my guest... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
hoppas den inte e för svår |
Det ska vara en teckning! __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-28 21:56:31] [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-28 21:57:37] |
Kan knappast räknas Inte ens en ritbild. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Oops, trodde jag var inne på ''bild''tråden. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Modv: Du är inte riktigt klarvaken va? Mertzell: Klumpigt länknamn, fel tråd. |
Tydligen inte.. Inte första gången jag blandade på trådarna. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Här kommer en bild.... http://img69.imageshack.us/img69/8103/rain.jpg Lycka till __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
vafan en snube som står utanför ett hus o så kommer de en massa fiskar, en miorot o en ak74 från himmeln |
shoot em up? __________________________ i am dead and you are stupid |
Vapnet ligger redan på marken och det är bara fiskar som regnar, Shoot 'em up e fel. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
nee de tydlitg att de e en morot o en ak74...du e fan dålig på o rita |
ok __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-29 17:30:37] |
ja tror uncle e bättre på rita än vad du kan stava __________________________ i am dead and you are stupid |
Konstig jämförelse, men på något sätt håller jag nog med. Det gäller dig också, förresten. |
Morot och AK74. Han har fan rätt. |
Morot stämmer inte, AK74 kan stämma. Men den regnar inte ner, den ligger redan på marken, gissa bilden nu... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Magnolia? __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
Next? |
Magnolia är fel. http://img69.imageshack.us/img69/8103/rain.jpg Ledtråd 1: Europeisk. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
(Gissade också på Magnolia) |
Det sjunde tecknet? __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
Tyvärr också fel... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Twister? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Fel det med, kom ihåg, filmen är producerad i Europa. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Undead? __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-12-01 11:12:02] |
Fel, men slänger upp ännu en ledtråd. http://img69.imageshack.us/img69/8103/rain.jpg Ledtråd 1: Europeisk. Ledtråd 2: Det sägs inte ett ord i filmen. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Den sista striden (1983)? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Visst är det Luc Besson magnifika mästerverk (min mening) "Den sista striden". Du börjar komma ikapp, grattis. Uncle funk: 36p modv0074: 32p Toxic Avenger; 31p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p Wookad:6p starchild:6p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |