Rätt svar! Kopplingen är riktig, men det var inte den som jag tänkte mig. Kopplingen som jag syftade på var Roger Corman, som var med och producerade båda. Bra jobbat! Din tur. __________________________ Hej! Jag är ingenjör och arbetar ofta med fel analys. [Inlägget redigerades av Oskar_90 2007-11-11 20:48:08] |
Ny bild: http://img219.imageshack.us/img219/3958/hulkenbt1.jpg |
(Inzomnia, Pacino-versionen eller Blindboch 2000 - de ska springa genom skogen och mörsa ner så många träd som möjligt... ju större kåda-bad, desto mer poäng) Nej, vet inte. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Bröderna Fluff |
"The Hunted"? __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Tänkte faktiskt på The Hunted, men toro är väl inte maskerad där? |
Det är inte The Hunted... |
Ummm... Rambo 1? __________________________ Il messaggero non è importante. |
Nepps. Snubben på bilden har en ögonbindel, är bakbunden och springer. |
Upptäckte att det inte är så många på FP som har betygsatt den här filmen (konstigt), så kanske inte var ett optimalt val av film. Filmen handlar om en klubb för sådana som har tur. Så ibland anordnar de tester, bl.a. en där de ska illkuta genom en skog med ögonbindel och bakbundna händer. Den som klarar av att springa längst utan att få en trädstam i nyllet är uppenbarligen den med mest röta. För regin står en zombieregissör och vi har faktiskt även med en känd svensk skådespelare i rollistan. |
Haha, på sättet du förklarar låter det som en riktig höjdarrulle. __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Jag minns hur jag såg den scenen i ett filmprogram på TV4 för några år sedan. Wiklund och Sundgren var programledare minns jag, men filmens titel..? Jo! Så var det. Intact(2001), vars regissör senare gjorde 28 Weeks Later. Svensken är Max von Sydow. __________________________ Hej! Jag är ingenjör och arbetar ofta med fel analys. [Inlägget redigerades av Oskar_90 2007-11-12 23:21:58] |
Oskar is the man... Fortsätt. Skulle för övrigt vilja se filmen igen. När jag såg den sist hade jag nämligen sämre filmsmak. Tror jag skulle uppskatta den mer nu... |
Goliatbagge: Jag vill också se den. Jag har inte sett filmen, utan bara scenen. Men just scenen är så mäktig att den bara etsar sig fast i minnet(bokstavligen). Ska ge mig ut på jakt efter filmen nu, och är den bara hälften så bra som denna specifika scen så är den en ny favorit. Till er alla: http://i74.photobucket.com/albums/i268/OziX90/lotta.jpg . lös den enligt samma princip som min förra. ("Titta på bilden och tänk efter. Vad är det ni ser? Koppla sedan ihop dessa iakttagelser med varandra så har ni själva idén bakom filmen som jag söker." __________________________ Hej! Jag är ingenjör och arbetar ofta med fel analys. |
Rätt svar måste vara "They". __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Bra bild! "Them"? __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Ni har fel båda två. __________________________ Hej! Jag är ingenjör och arbetar ofta med fel analys. |
Gröna gubbar från Y.R. (fr. 1986). De var tre dvärgar i filmen som var just gröna. Och glasögonen är Bert Karlssons, som han sällan använder, men de fungerar sådär som på bilden. D e sant. Jag vet. Jag har träffat honom som ni redan vet. Han vill inte skylta med dem eftersom det är svindyrt kryptonitglas i dem. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Lepre: Kan du inte bara rätta till ditt första svar lite så att någon annan kan rita? __________________________ Jag. |
Ja, kom igen, Lepre! Oskar, "Their"? __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Ja men Gud, "They Live" så heter den. Vilken miss. Blev jätteöverraskad när du sa att det var fel __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Rovdjuret |
Bra ritat, Lepre! Märkligt med två inlägg med exakt samma tid...!? Så klart att det är Predator (1). Wookad, rita! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-11-18 00:16:41] |
http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=79841 |
Haha, klockren bild wookad, måste vara Dum & dummare. __________________________ Hellre pissa i en stupränna än att stupa i en pissränna Micke w |
Japp, d borde d va'. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Jorå. |
Orkar inte söka igenom dina filmlistor |
Han ser ut som en övergödd, skitgammal Salad Fingers. __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Riktigt bra bild, Ms S. The Adams Family? Casper? Titta vi spökar 1, 2 eller 3? Grodchefen i Bortspolad i kloakerna? En nerbantad Jabba de Hut år 2023 i Star Wars 17? Den fete mannen i Monty Pythons "Meningen med livet" som äter sej stooor med stort s på restaurang? __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Näpp, Lepre, Toxic och Goliatbagge är några av dem som sett filmen så ni borde kunna. __________________________ Hellre pissa i en stupränna än att stupa i en pissränna Micke w |
Liftarens Guide till Galaxen?! |
japp __________________________ [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-18 13:43:47] |
Sofia, jag hade aldrig kommit på det utan de sista ledtrådarna. Jaja, här är min bild. Hoppas att den inte är för konstig. : ( ) http://imageposter.com/uploads/get/91304 |
Stämmer inte men det liknar: Snygg, sexig och singel?! __________________________ [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-18 14:24:12] |
Jaaja, det är rätt Sofia. |
Jag tänkte på Liftarens guide... Men jag mindes inte att de hade kostymer på sig. Btw, Mateke, bara ETT svar tack __________________________ "Gods of Waaar!" "May your hammer be mighty" |
__________________________ [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-11-18 18:42:24] |