Men vad fan, det är ju Rambo First blood eller vad den heter! __________________________ ..::..U2 is the best band of all time..::.. |
Det har vi redan försökt med, Wookad, tyvärr... __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Han sa att Rambo var fel, han kanske sökte efter original titeln vilket är "First Blood". __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Alltså jag är 100 % på att det är den filmen nu. Stallone har ju precis samma kläder som på bilden. __________________________ ..::..U2 is the best band of all time..::.. |
håller 100% med dig! Jag tror du har rätt. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
__________________________ ..::..U2 is the best band of all time..::.. |
Modv: Vi måste faktiskt få ett bättre flyt i tråden, du kan väl ge nån ledtråd eftersom alla fastnat så illa. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Suck! Detta är ju lönlöst. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
lets bombmail him. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det är Sylvester på Bilden och han har ganska långt hår. Inte har han det i Rocky och Cliffhanger, mateke, din amatör! Sånt där går ju och kolla upp liksom. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-19 06:10:09] |
Replik på det påhoppet mats? |
Fortfarande, är det First Blood eller inte? Han har ju exakt likadana kläder. Kom med ledtrådar... __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
D-Tox? __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
First Blood är rätt. |
Vem får poäng då, jag eller Lepre? Lepre svarade visserligen först, men han ser ju inte ut att gissa på First blood. Han bara antyder att det finns vissa likheter liksom. Alltså borde jag få poäng? __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Det är nog mest rätt det. Ge teckning nu. |
Kan inte ens kopiera poänglistan... __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Du verkar ha blandat ihop trådarna. Vi vill en teckning. |
Modv, om du, som du säger i en tidigare tråd loggar in och läser tråden rätt ofta, har det nånsin fallit dej in att kanske läsa ALLA inlägg, då??! Bara en stilla undran. Då hade nämligen sett att jag var den första över huvud taget som nämnde Rambo OCH Stallone, villket gjorde det aslätt sen för alla andra, som jag också skrev i inlägget. Jag tycker JAG borde få ett halvt poäng, jag! Men nu går det bra att börja va' aktiv igen när andra också säger till dig!? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Skit samma om d e ett foto för ett undantag, är det en norsk film, wookie? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Haha hoppsan, blev lite fel där. Men orkar inte rita nu. Nej, Mateke, den är inte norsk. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Är han amerikansk och känd, på bilden? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
White Fang Fel! men ändå, ville bara gissa. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Han på bilden är inte så fasligt känd egentligen. Dock är det en mycket känd skådespelare med i samma film, vars efternamn får en att tänka på en rovfågel. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Jag är säkert helt ute och cyklar, men är det "3:10 to Yuma"? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
MEN HALLÅ!! ERA HÖNSHJÄRNOR! Detta ÄR INTE ''Gissa film - Foto'' tråden! Men skitsamma om ni gissar. Det blir i alla fall ingen poäng om ni gissar rätt. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-20 15:01:04] |
What ever, en ny ledtråd för att få det överstökat. Den s.k. "fågelskådisen" (fågelskådaren?) är med i en av Lepres favoritfilmer. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Sten-Åke CederHÖK? Hudson Hawk (mer en filmkaraktär, jag vet)? Loa FALKman? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Ett av efternamnen är snarlikt det jag söker. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Hehe, haha, jag har det: Ethan Hawke i Alive!!! Yes, yes, yes!! poäng, så klart, Modv! Det var ju bara ett meallanspel. Särskilt som jag inte fick alls förra issningen då jag sa Rambo. Tack, Wookie! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Korrekt. __________________________ The angus bacon & cheese + stor pommes + bea-sås + mjölk = FILIBABBA! |
Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p 002mateke: 9p Oskar_90: 9p Goliatbagge: 8p modv0074 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p uncle_funk: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p bild kommer senare. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Varsågod att rita om nån vill. Fick lite grejer på halsen - har ej tid nu tyvärr... skola OCH jobb liksom. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Fan vad rörigt det blev helt plötsligt... Här inne. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Teckning jag tecknade upp härom natten. Filmen är baserad på en novell är den ända ledtråden jag säger. http://img162.imageshack.us/my.php?image=yeaaajk6.png Mats, tyvärr så får inte du gissa rätt, annars blir det gratispoäng för dig. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-21 18:45:43] |
Die Hard? __________________________ Jag. |
Men det händer ju inte längre nåt när inte jag är med... Hur som helst måste det vara Die Hard!? Snyggt ritat som vanligt - använder du Paint? Nej!! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Nej! jag användet mitt kära Flash program, men det är i princip samma sak. Och Ja Die Hard är rätt. Har ingen paint på macn. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Oskar!!? Nu är det alltså DU, uncel, som ska föra in Oskars poäng - han ritar NY bild!!! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-02-22 18:01:28] |
Lepre: 18p ToxicAvenger: 16p 002mateke: 9p Oskar_90: 10p Goliatbagge: 8p modv0074 7p Sofia92: 7p DuskBringer: 5p Wookad: 4p filmernas härskare (trådskaparen själv): 4p Atreyu: 4p miffo: 3p Anspråkslös: 3p uncle_funk: 3p Dan banan: 2p Carlstrom: 2p rivulet: 2p the_jobe: 2p martin88: 1p Raceai: 1p Shadowfax: 1p Timoti: 1p Sophie: 1p taz: 1p __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |