Jag föredrar din första variant. |
En ny bild por favor. |
HAr inte kunnat idag, och är alldeles för trött för att göra en nu, kommer heller inte kunna måla imorrn... kanske på söndag, men den som känner att han/hon vill måla, så varsågod. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Segt. __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
Ny bild, go... __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Once Upon A Time in the West __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Det gick snabbt, fast den var ju väldigt enkel... Uncle funk: 35p Toxic Avenger; 31p modv0074: 29p 002mateke: 26p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:12p Goliatbagge:8p filmernas hörkare:8p Sofia92:7p Wookad:6p starchild:5p Atreyu:4p miffo:4p Zirgo:4p Anspråkslös:3p Angelus:2p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p mysgrabben:1p Racea:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:1p bombababolyn:1p Sallee:1p __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
street fighter? __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
nopp __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Alltid denna sol... Hmm, jag har ingen aning. |
Hajen |
Apocalypse now? |
Into the Blue? __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
only for you toxic nee det va fel starchild mysgrabben och mateken http://img4.imageshack.us/i/ashghesahsrdajhdrjkdsrf.jpg/ __________________________ lettråd:1 80tals film __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
For your eyes only. James Bond? |
fel __________________________ i am dead and you are stupid [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-11-09 15:55:16] |
Miami Vice? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Just det, det var en 80-tals film. Då kan det inte vara 'Miami Vice'. Jag gissar på 'Göta Kanal' __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
nopp __________________________ i am dead and you are stupid |
Jasså, det är inte Göta Kanal.. Då gissar jag på Göta Kanal 2 __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
80 talet var den filmen ifrån!! Så det kan inte vara Göta Kanal 2 __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
så vrf skriver du i det två rutor? __________________________ i am dead and you are stupid |
Whatever. 'Tjejen som föll överbord' ? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
http://img4.imageshack.us/i/ashghesahsrdajhdrjkdsrf.jpg/ __________________________ lettråd:1 80tals film lettråd 2: det e en hämd film __________________________ i am dead and you are stupid |
80-tal och hämnd! Tänker starkt på Bond-filmen 'Tid för Hämnd' ('Licence to Kill'). Gissar på den då. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
fel __________________________ i am dead and you are stupid |
(80-tal och hämnd täcker väl halva filmutbudet.) Men Murphys law? |
Close Encounters? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
den kom på 70talet modv så det va fel fel det med starchild __________________________ i am dead and you are stupid |
Plutonen? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
va har den att göra me hämd? __________________________ i am dead and you are stupid |
Har inte den blekaste så gissar vilt. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
http://img4.imageshack.us/i/ashghesahsrdajhdrjkdsrf.jpg/ __________________________ lettråd:1 80tals film lettråd 2: det e en hämd film lettråd 3: ingen brittiskt film __________________________ i am dead and you are stupid [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-11-10 17:13:07] |
Hajen 4 - Återkomsten? Den är från 80-talet och den handlar om hämd. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
har inte sett den så det blir fel __________________________ i am dead and you are stupid |
Lite otydlig bild kanske. Du kanske kan beskriva sakerna på bilden mer. Vad föreställer sakerna? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
en snubbe som står på en båt och ska skjuta en person __________________________ i am dead and you are stupid |
Vad håller snubben i för sorts vapen? __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-10 21:07:22] |
gevär..nu får du inget mer __________________________ i am dead and you are stupid |