Nära livet? |
Nej http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/gissafilmx-3.jpg Ledtrådar: 1. Många har sett den - den är känd, om än äldre! 2. Den är känd tom. i världen. 3. En mycket känd regissör ligger bakom filmen 4. Filmen är veklige inte förutsägbar och förmodligen en av de större anledningarna till att den räknas som en av världens bästa filmer __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Såsom i en spegel? |
Nej, tyvärr http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/gissafilmx-3.jpg Ledtrådar: 1. Många har sett den - den är känd, om än äldre! 2. Den är känd tom. i världen. 3. En mycket känd regissör ligger bakom filmen 4. Filmen är veklige inte förutsägbar och förmodligen en av de större anledningarna till att den räknas som en av världens bästa filmer 5. Filmen innehåller två i huvudsakligen blonda skådespelerskor främst __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Persona.....?? Om jag nu har rätt så vill jag i förväg be om ursäkt för sen bild __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Grattis, Toxic, du har alldeles rätt! Bältet är ditt. Ingmar Bergman är regissören, Bibi Andersson och Liv Ullmann är de kvinnliga skådespelarna. Filmen är från 1966 och den ligger på IMDb Top250, vilket innebär att den räknas "av folket i världen" som en av världens bästa filmer. Utspelar sig till större delen på Gotland. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Toxic? :/ __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Tooooooxiiiiiic???!!! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Foto, Toxic - ???!!! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Vilken tur att jag bad om ursäkt i förväg! Bild -> http://i.imgur.com/AMdga.jpg 002mateke: Jag är inte inne på Filmpunkten så ofta, kanske bara någon gång i månaden numera. Det är ett dött forum och därför känns det lite som ett slöseri med min tid att glida in här varje dag för att se att inget nytt har skrivits. __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Bram Stoker's Dracula? Toxic, då kanske man inte ska välja att vara med i just frågetrådar!? Dessutom är det ju den inställningen du har som gör att vi andra väntat i 3,5 månader på nytt! Och hade det kommit direkt så hade det hänt mycket i denna tråd vid det här laget! Eller hur? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jovars, det har du väl rätt i. Jag förstår bara inte riktigt grejen längre. Det finns mängder av aktiva liknande trådar på andra forum. Dracula är fel! Ledtråd: 90-tal __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Jo men nu tänker vi entusiaster starta upp denna sajt ordentligt igen, ta den tid det vill! Blade? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Mortal Kombat Annilhilation? |
Det tänker ni? Känns som att jag har hört det ett par gånger de senaste fem åren.. Fel och fel. 1. 90-tal 2. Skitfilm 3. Lambert __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Beowulf (1999)? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Toxic Avenger |
Beowulllf är helt rätt mateke! __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Yay! Ny apelsin kommer här: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/guessfilm-1.jpg __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Pretty woman! Bild snart. __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
ok, snarare förr än sen denna gång hoppas jag... poäng till oss båda grattis, söta kvinnan det är! uncle_funk: 44p 002mateke: 39p Themroc: 36p Modv0074: 34p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 19p Oskar_90: 18p miffo: 14p taz: 14p mysgrabben: 11p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn: 1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Unbreakable |
Patriot Games? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Arena? |
Toxic? 5 dar nu... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Oj. felfelfel. LEdtård: Samuel l jaxon __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Meeting Evil? |
Ojoj, vilken ledtråd! Det ser man ju ändå... Nästa ledtråd eller rätt svar kommer om 1 månad, eller? Unthinkable? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Men 002mateke, den ledtråden var ju allt som krävdes för att du skulle gissa rätt! uncle_funk: 44p 002mateke: 40p Themroc: 36p Modv0074: 34p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 19p Oskar_90: 18p miffo: 14p taz: 14p mysgrabben: 11p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn: 1p __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Ja mjo, gruff, men ok förlåt den hårda tonen då... För att du kom tillbaka så snabbt... Tack! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
NY bild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/gissafilm-2.jpg
Jack Reacher |
Grattis, råttan e din! Vad tog du det på? uncle_funk: 44p 002mateke: 40p Themroc: 36p Modv0074: 34p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 19p Oskar_90: 18p miffo: 14p taz: 14p mysgrabben: 11p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Hook: 1p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn: 1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Cruise är för kort för rollen plus trailern |
Jag läser boken Prickskytten, jag. Hero? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope http://i45.photobucket.com/albums/f86/redfox1986/Mihon%20Design/klicky_zps941d2de7.jpg |
DOA: Dead Or Alive |
Crouching Tiger, Hidden Dragon? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |