Det är så kul att mjölka poäng! Väntar ivrigt på nästa bild. |
Ok. Här har jag ansträngt mej lite för att finna en bild från en film som inte Modv ska kunna ta samt är svårare för alla. Ni förstår alla varför när svaret väl kommer från nån. Modv, hur visste du svaret på Cul-de-sac? Ny gissningsbild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Namnlst-2kopia.jpg __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Kanske modv0074 är en av de hackarna som tog sig in på aftonbladet och spred de anställdas lösenord, och nu även lyckats plantera ett spionprogram på din dator ? |
Batman Begins |
Va f-n... hur lyckades du, Wookad??! Du har ju rätt så klart, men gjorde bilden svart-vit för att försvåra det hela lite. Dessutom tog jag samma film direkt efter för osannolikhetens skull att det skulle inträffa. Modv0074: 12p 002mateke: 7p Wookad: 6p Kalles: 4p Oskar_90: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p martin88: 2p Miffo: 2p ToxicAvenger: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Uncle_Funk: 1p Varsågod att fixa ny bild, Joonas! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-01-31 23:06:35] |
Haha, man såg ju vem skådisen på bilden var, vettja Sen var det bara att söka! http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=70610 |
Fixa/kolla länken! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Du hade tummen upp i samband med länken... fixade detta. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=70610 Min gissningär. Indecent Proposal? Tror det är Woody Harrelson på bilden. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-02-01 02:12:05] |
martin88: Inte tror du väl att jag är så grym!? 002mateke: Hur jag kom på att det var Cul-de-sac, vill jag hålla för mig själv, tack! [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-01 18:55:11] |
Min gissning: Little Children (2006) ? Tror det är Patrick Wilson på bilden. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-01 13:35:27] |
Har ingen aning, men d e inte Ett oanständigt förslag, uncle! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Inte igen, det är ju sjukt med poäng finnen drar in! |
Grattis, Modv...igen... |
Modv0074: 13p 002mateke: 7p Wookad: 6p Kalles: 4p Oskar_90: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p martin88: 2p Miffo: 2p ToxicAvenger: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Uncle_Funk: 1p http://img169.imageshack.us/my.php?image=trooperex9.jpg |
Väldigt liten bild, Den innersta kretsen??? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det är för att göra det knepigare. Det är inte ''Den innersta kretsen''. |
A Bronx Tale ? |
Inte den heller. |
Ingen aning. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Får man tigga efter en ledtråd om det int är Ray? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Maratonmannen? Gillar inte att bilden är så liten. Det är väl inte synförmågan som ska prövas här, eller? __________________________ Jag. |
Du bad själv om svårare bilder, så sluta klaga. Det är inte Ray eller Maratonmannen. Måste väl ge en ledtråd: Mannen på gatan, som ni ser, har just blivit utsläppt från ett väldigt långt fängelsestraff. |
Nyckeln till frihet? |
Sitter och väntar på ditt klartecken så att jag kan lägga upp min bild... |
martin: go, go, go!!! |
Modv0074: 13p 002mateke: 7p Wookad: 6p Kalles: 4p Oskar_90: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p martin88: 3p Miffo: 2p ToxicAvenger: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Uncle_Funk: 1p Min Bild: http://bp0.blogger.com/_UD5Ai6_ILbk/R6ROFGoyTeI/AAAAAAAAAG4/tN780kQsPWk/s1600-h/vlcsnap-107840.png |
Prizzis heder (1985) ? |
Nepp |
Rolf Lassgård i nån Wallander-film? I Jägarna är det aldrig så soligt. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Tyvärr inte rätt det heller! |
Kan det vara Snowcake (2005) med Alan Rickman ? [Inlägget redigerades av modv0074 2008-02-02 16:21:38] |
Inte rätt det heller! |
Dag och natt (2004) ? |
Nej |
Ok, kanske dags för nån ledtråd. Från vilket land kommer den? |
Ledtråd. Av era gissningar hittills har någon vid minst ett tillfälle lyckats välja en film där skådespelaren på bilden är med och har en stor roll! |
Ja, det är inte Rickman, varför jag måste ha rätt. Man ser ju klockrent att det är Lassgård. Efter bröllopet? __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Helt rätt, bra! Modv0074: 13p 002mateke: 8p Wookad: 6p Kalles: 4p Oskar_90: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p martin88: 3p Miffo: 2p ToxicAvenger: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Uncle_Funk: 1p |
Oki, har hört den ska va riktigt bra... av en osäker källa, Wookad. Ny filmbild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Namnlst-2kopia-1.jpg __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Haha,mateke. Den där bjöd du ju på. Det är ju från Gudfadern! |