Titanic |
Det var snabbt, och alldeles rätt. Poäng till dig. Välkommen til Göteborg, förresten. Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p Themroc: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p taz: 6p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p starchild: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p mysgrabben: 2p flingan94: 1p |
Tackar för de, dock väldigt lätt men men..=) http://junsele.com/viewpic.asp?id=113001 |
Fira med Ferris? __________________________ Nytt i topplistan (December): * 310. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 279. Goodfellas (Martin Scorsese) |
The Producers? |
Ja men visst är de The Producers. Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Themroc: 19p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p taz: 6p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p starchild: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p mysgrabben: 2p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p |
Man bugar och tackar! Då får vi se vad ni säger om den här: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=113022 |
Flashbacks of a fool? |
Mitt i prick, starchild! Det här var den brittiska "Flashbacks of a Fool" från 2008 med Daniel Craig (till höger på bilden) i huvudrollen. Ny ställning: Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Themroc: 19p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p taz: 6p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p starchild: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p mysgrabben: 2p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p Då går stafettpinnen till dig, starchild! |
Vad e det för film? Är det något att se? __________________________ Nytt i topplistan (December): * 310. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 279. Goodfellas (Martin Scorsese) |
Sorry, jag hade lite ont om tid i morse, så jag skrev inte så mycket om filmen. "Flashbacks of a Fool" från 2008 handlar om den brittiske skådespelaren Joe Scot (spelad av Daniel Craig) som flyttat till Kalifornien och hamnat i en ond spiral av alltmer destruktiva beteenden. När han nås av beskedet att en barndomsvän dött samma dag som hans filmkarriär går åt skogen försöker han ta sitt liv genom att dränka sig i Stilla Havet. Under tiden detta händer får vi se tillbakablickar (flashbacks, därav titeln) på hans liv som ung i England. Vi får se de obehagliga händelser som ledde till att han bröt upp och flydde till USA. Han överlever emellertid, och bestämmer sig för att återvända till England och göra upp med sitt förflutna. Regissören Baillie Walsh, som också skrev filmens manus, har tidigare mest gjort musikvideor (lite i stil med Jonas Åkerlund, men jag vet för lite för att säga hur långt man ska dra den jämförelsen). Inte helt oväntat har soundtracket, med musik av bl a Roxy Music och David Bowie, en stark roll i filmen. Filmen fick blandat mottagande när den kom, bl a med kritik för att manuset inte var genomarbetat. Bra skådespelarinsatser av Daniel Craig, Claire Forlani, Emile Robert och Felicity Jones som spelar Joe och hans ungdomsförälskelse Ruth som vuxna resp unga. |
Ja varför inte. Här är en ny bild från en film med några år på nacken. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=113047 |
Screamers? |
Bra Themroc. Hade med gissat på Screamers. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Det var snabbt och rätt. Poäng till Themroc Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Themroc: 20p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p taz: 6p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p starchild: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p mysgrabben: 2p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p |
Tack så mycket! Då ska vi se... Det är ju den tiden på året, så vi tar väl den här bilden: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=113059 |
Jack Frost med Michael Keaton |
Men den kunde ju jag, när Themroc slänger upp en bild jag faktiskt kan så stjäl starchild den. __________________________ Nytt i topplistan (December): * 310. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 279. Goodfellas (Martin Scorsese) |
Touche! Det var ännu snabbare, och lika rätt! Jag misstänkte att den inte skulle bli alltför svår, men att det kanske ändå fanns några snögubbar att välja på. För dem som inte hann med att tänka var detta alltså "Jack Frost", en amerikansk film från 1998 i regi av Troy Miller med Michael Keaton och Kelly Preston i huvudrollerna. Den handlar om en pappa som dör i en bilolycka men som får en extra chans att ställa allt till rätta med sin familj genom att få återvända till livet - men som snögubbe... Flott klarat, starchild! Ny ställning: Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Themroc: 20p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p starchild: 7p taz: 6p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p mysgrabben: 2p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p ... och bollen tillbaka till dig! |
Prövar en hjärtevärmande komedi. http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=113060 [Inlägget redigerades av starchild 2009-12-08 16:09:27] |
A Christmas Story |
bad santa? __________________________ "Monster", the best anime around? |
All I want for christmas? __________________________ Nytt i topplistan (December): * 310. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 279. Goodfellas (Martin Scorsese) |
Taz hade rätt, det var A christmas story. Poäng till dig. Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Themroc: 20p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p starchild: 7p taz: 7p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p mysgrabben: 2p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p |
http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=113113 |
Il postino? |
Rätt starchild Modv0074: 33p uncle_funk: 27p Themroc: 20p Oskar_90: 18p 002mateke: 18p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p starchild: 8p taz: 7p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p mysgrabben: 2p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p |
Tack. Här kommer en bild på en magnifik diva. Men vilken film? http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=113151 |
Oj, nu får det bli vilda gissningar: Frida? |
Nej, tyvärr. Det är inte Frida |
Nej, tyvärr det är inte Frida. |
Det är Linda. |
Eller nej fan, det är ju Felicia. |
Nej men helt seriöst, det är Josephine. |
sandra e det nog __________________________ i am dead and you are stupid |
Madame Satã ? |
Ja, Madame Setã kan det också vara. |
Nej, Nej, det är madame Elsa. Men vad heter filmen? Några ledtrådar är D.D.D. Divor, Despoter och drycker. |
"Monsieur N." från 2003? |
Nej, tyvärr. Ytterligare en ledtråd är en engelsk kulturyttring. |