Survival of the Dead stämmer väl in ganska bra? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Ja lite kanske men tyvärr fel... |
The Hole? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Ja men visst är det "The Hole". Grattis Dawe.. Regissören Joe Dante ligger bakom klassiker som Gremlins och Piraya. Remaken är ju då så klart Piranha 3-D och en uppföljare på den är ju också pågång Piranha 3DD. The Hole vann 3D priset på Venedigs filmfestival, filmen marknadsfördes flittigt med sina 3D effekter. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 23p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
YES, där satt den! Ny bild: http://s1089.photobucket.com/albums/i352/ddddavv/?action=view¤t=jjjjjj.jpg __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Shit, de där jäkla ungdomsskådisarna nu igen, som inte jag som 70-talist har en blekaste aning om vem det är!(?) :'/ __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Behöver ni ledtrådar eller vad handlar denna plötsliga tystnad om? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Hmmmm känner igen de där ju.... Ja snälla ledtrådar |
Ledtråd 1: Filmen är gjord efter år 2000. Ledtråd 2: Skräck/komedi. Ledtråd 3: Amerikansk. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Scary Movie 2? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Monster Man. |
Kan det kanske vara "Boy Eats Girl" eller "Scary Video 5" som den också heter. |
Toxic tog den, GRATTIS FÖRFAN! uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 23p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Yeay, sweet. Lite hederligt detektivarbete gjorde SUSEN. YES! Bild -> http://i.imgur.com/KHbyA.jpg |
Tack för den väääldigt suddiga bilden, som kan vara vad som helst nästan! Wolfman? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
D0lfm4n? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Hmm tycker nästan det ser ut som "Mask" |
Haha! Nu överdriver du nog lite, herr 002mateke Bild -> http://i.imgur.com/KHbyA.jpg Ledtrådar: 1. Komedi 2. Inspelad på sjuttiotalet |
Då var jag några år gammal bara. Nån Mel Brooks-film? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Är antagligen ute på cykeltur. Gissar på att det är Oh lucky man. |
Fel. Bild -> http://i.imgur.com/KHbyA.jpg Ledtrådar: 1. Komedi 2. Inspelad på sjuttiotalet 3. Svensk 4. Ett av orden i titeln är en näringsrik animalisk råvara. |
Äppelkriget? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ägget är löst? |
002mateke var inne på rätt spår men misstog äpplet för ett djur! :p Är filmerna bra förresten? uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Har ej sett dem __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ny bild, starchild? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Vill fira mitt 3333 inlägg i detta ruttna forum med ett väl valt ord: BÖGSADEL |
Med en bild som följer en helt annan linje. http://s905.photobucket.com/albums/ac252/glimmerchild/?action=view¤t=movies5.jpg |
Beowulf & Grendel (2005)? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nej, men det var en god gissning. Den här filmen är från 2003 och har vissa kopplingar till Jurassic Park [Inlägget redigerades av starchild 2011-11-16 12:51:35] |
Timeline? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
FUCK, 002mateke har rätt. Tog du det också på Jurassic Park? |
Hoppas jag har rätt. Nä, på årtalet och Gerard Butler som det liknar. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002mateke har rätt. Bilden är hämtad från Timeline, nägot jag försökte antyda med att följa "en annan linje". Vissa kopplingar med Jurassic Park är att båda har Michael Crichton som upphovsman/författare. Det ser ut som om du har jämna poäng nu, 002 mateke. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 30p Themroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Tackar! NY bild, jag fortsätter på clowntemat: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/gissafilm_clown.jpg __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
The Dark Knight |
Ja den va ju svår... |
Grattis GifticAvenger! Hatten e din! Nu fick du en tröstpoäng sas. för förra gissningen där... Hoppas clown-temat fortsätter! uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 30p Themroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p ToxicAvenger: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Toxic? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Sorry! Missade att det postats i denna tråd. Ska fundera ut något klurigt! |