28 dagar senare |
Fel det med... http://img30.imageshack.us/i/vlcsnap13025076.png/ Ledtråd 1: Filmen är inget Hollywood utkast. Ledtråd 2: I denna film talar dem inte alls ett främmande språk. Ledtråd 3: Nazister __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Död snö? __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ja Död snö måste de ju vara då.. |
Visst e det Død Snø alltid... Grattis, hatten e din. Modv0074: 31p uncle_funk: 21p Oskar_90: 18p 002mateke: 15p Wookad: 9p Themroc: 8p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p freddyvonmetal: 6p martin88: 5p Kalles: 5p martin88: 5p taz: 5p Zirgo: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Ny bild uppe nu! http://img30.imageshack.us/img30/7205/vlcsnap4544202.png __________________________ "Monster", the best anime around? |
kill bill volym 2? __________________________ I know what youae thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, Ihave kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you have got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk? |
Fel fvm. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Tänkte gissa på Die Welle, men eftersom jag insåg att denna filmen är äldre och är engelsktalande så får jag tänka efter lite till... __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Så går tåget för ledtrådarna. http://img30.imageshack.us/img30/7205/vlcsnap4544202.png Ledtråd 1: En film från detta årtiondet. Ledtråd 2: En thriller. __________________________ "Monster", the best anime around? |
A Beautiful Mind |
Fel. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ledtråd 1: En film från detta årtiondet. Ledtråd 2: En thriller. Ledtråd 3: Nära döden upplevelse. __________________________ "Monster", the best anime around? |
donnie darko´? __________________________ I know what youae thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, Ihave kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you have got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk? |
Fel fvm. __________________________ "Monster", the best anime around? |
The History Boys? |
Fel Themroc. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ledtråd 1: En film från detta årtiondet. Ledtråd 2: En thriller. Ledtråd 3: Nära döden upplevelse. Ledtråd 4: Den kvinnliga huvudrollen spelas av en av Hollywoods darlings som många menar är den sexigaste skådespelerskan. __________________________ "Monster", the best anime around? |
American Psycho |
Fel mysgrabben. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Hmm skulle inte kunna vara Changeling då? |
Nope mg. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ledtråd 1: En film från detta årtiondet. Ledtråd 2: En thriller. Ledtråd 3: Nära döden upplevelse. Ledtråd 4: Den kvinnliga huvudrollen spelas av en av Hollywoods darlings som många menar är den sexigaste skådespelerskan. Ledtråd 5: Den kvinnliga huvudrollsinnehavaren har sagt i ett uttalande något i stil med "Vad händer när en utseende försvinner med åldern? Om jag inte etablerar mig själv som någon som kan agera istället för att se rätt ut, så kommer jag snart att vara avklarad (i filmbranschen)". __________________________ "Monster", the best anime around? |
Hmm - kan det vara "Awake"? |
Yes Themroc, du tog hem denna bild =). Awake, en film från 2007, med Jessica Alba och Hayden Christensen i huvudrollerna. Filmen handlar om Clay (spelad av Hayden) som ska genomgå en hjärtoperation. Alba spelar hans väldigt nya hustru Sam. Skickar pinnen till dig då Themroc! Modv0074: 31p uncle_funk: 21p Oskar_90: 18p 002mateke: 15p Wookad: 9p Themroc: 9p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p freddyvonmetal: 6p martin88: 5p Kalles: 5p martin88: 5p taz: 5p Zirgo: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p __________________________ "Monster", the best anime around? |
GAH! Jg visste att det var Alba, var dock osäker... aja, han till vänster (sketungen) liknar Shia LaBeouf. __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Jag bugar och tackar! Då kör vi nästa bild: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 |
Jaha, ingen som knep den direkt. Då får det bli lite ledtrådar: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 1. Skådespelaren längst bak i bild spelar den manliga huvudrollen. 2. Han berättar en historia för medpassagerarna i tågkupén, och samma händelser visas efterhand i filmen. |
Fortfarande kompakt tystnad. Då kommer ny ledtråd: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 1. Skådespelaren längst bak i bild spelar den manliga huvudrollen. 2. Han berättar en historia för medpassagerarna i tågkupén, och samma händelser visas efterhand i filmen. 3. Den kvinnliga huvudrollen spelas växelvis av två olika skådespelerskor. |
Ingen som kan välja en "normal" film? Ursäkta ordvalet men har inte känt igen en ända film i denna tråd. __________________________ zp3x' |
håller med __________________________ I know what youae thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, Ihave kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you have got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk? |
Tja, olika människor har säkert olika tolkning av vad som är normalt. Duger det med en film som har fått över 5000 röster på IMDB? I så fall är detta en sådan! Men här kommer en ledtråd till, så får vi se om det får fart på gissningarna: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 1. Skådespelaren längst bak i bild spelar den manliga huvudrollen. 2. Han berättar en historia för medpassagerarna i tågkupén, och samma händelser visas efterhand i filmen. 3. Den kvinnliga huvudrollen spelas växelvis av två olika skådespelerskor. 4. En av de kvinnliga huvudrollsinnehavarna har också varit Bond-brud. |
Detta är verkligen en svår jäkel... __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Men om jag ska vara helt ärlig så tänker jag inte efter så mycket heller då jag ser bilderna. Men ska försöka. __________________________ zp3x' |
Det slog mig just att jag har prövat för ett tag sedan med en bild från en väldigt känd film (Spring Lola) för att se vad som skulle hända. Den bildgåtan löstes på 52 minuter. Det är i och för sig helt OK att det går så snabbt när någon som sett filmen verkligen känner igen den direkt, men det betyder också att det kommer att handla väldigt mycket om vem som råkar vara online och se bilden först just när den läggs ut. Men det låter gott att du tänker försöka, dawe100. Det är rätt inställning. Så jag belönar det med att lägga på en ledtråd till, så att vi kommer någonstans snart: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 1. Skådespelaren längst bak i bild spelar den manliga huvudrollen. 2. Han berättar en historia för medpassagerarna i tågkupén, och samma händelser visas efterhand i filmen. 3. Den kvinnliga huvudrollen spelas växelvis av två olika skådespelerskor. 4. En av de kvinnliga huvudrollsinnehavarna har också varit Bond-brud. 5. Skälet till att mannen berättar en historia för de andra i tågkupén är att han strax innan utan synbar anledning hällt en spann vatten över en ung kvinna på perrongen. |
Alltså, jag känner på mig att jag sett denna filmen, känner nämligen igen den scenen,,, men kan inte bara komma på det. Suck, frustrerande. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ny ledtråd:: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 1. Skådespelaren längst bak i bild spelar den manliga huvudrollen. 2. Han berättar en historia för medpassagerarna i tågkupén, och samma händelser visas efterhand i filmen. 3. Den kvinnliga huvudrollen spelas växelvis av två olika skådespelerskor. 4. En av de kvinnliga huvudrollsinnehavarna har också varit Bond-brud. 5. Skälet till att mannen berättar en historia för de andra i tågkupén är att han strax innan utan synbar anledning hällt en spann vatten över en ung kvinna på perrongen. 6. De två skådespelerskorna i den kvinnliga huvudrollen används skickligt för att visa två olika sidor och två olika temperament hos den ombytliga kvinnan i huvudrollen. |
Jag tror faktiskt att många har sett den här, för den brukar vara populär bland de som gillar film. Vi får se om vi kan locka fram den med en ny ledtråd: http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=109595 1. Skådespelaren längst bak i bild spelar den manliga huvudrollen. 2. Han berättar en historia för medpassagerarna i tågkupén, och samma händelser visas efterhand i filmen. 3. Den kvinnliga huvudrollen spelas växelvis av två olika skådespelerskor. 4. En av de kvinnliga huvudrollsinnehavarna har också varit Bond-brud. 5. Skälet till att mannen berättar en historia för de andra i tågkupén är att han strax innan utan synbar anledning hällt en spann vatten över en ung kvinna på perrongen. 6. De två skådespelerskorna i den kvinnliga huvudrollen används skickligt för att visa två olika sidor och två olika temperament hos den ombytliga kvinnan i huvudrollen. 7. Filmens regissör hade en lång karriär. Detta blev hans sista film. Tidigt i karriären gjorde han en kortfilm med en omtalad scen som än idag upplevs som extremt obehaglig att titta på. |
Den enda regissören som jag kan tänka mig då är Luis Bunuel, och hans sista film var "Cet obscur objet du désir" __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Ja, äntligen kom det ett förslag, och det är helt korrekt, uncle_funk! "Cet obscur objet du désir", eller "Begärets dunkla mål" som var titeln när den gick på bio i Sverige, från 1977 blev den spanske regissörens Luis Bunuels sista film. Filmen handlar om en välbärgad herre, spelad av Fernando Rey, som faller för den unga flamencodansösen Conchita, växelvis spelad av fransyskan Carole Bouquet och spanjorskan Angela Molina. Både Carole Bouquet och Angela Molina fick sina stora genombrott tack vare den här filmen, och Bouquet har sedermera bl a spelat Melina Havelock i Bond-filmen "For Your Eyes Only". Bunuel hade en mycket lång karriär. 1929 gjorde han kortfilmen "Un chien andalou" (En andalusisk hund) tillsammans med konstnären Salvador Dali, och det är i den filmen det finns en scen där ett levande öga skärs upp med ett rakblad. "Begärets dunkla mål" innehåller inga sådana obehagligheter. Användningen av två skådespelerskor för att visa två olika sidor av en rollfigur är ovanlig. Intressant nog är det många som först inte upptäcker att det är två olika skådespelerskor som delar på rollen. Då ser ställningen ut så här: Modv0074: 31p uncle_funk: 22p Oskar_90: 18p 002mateke: 15p Wookad: 9p Themroc: 9p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p freddyvonmetal: 6p martin88: 5p Kalles: 5p martin88: 5p taz: 5p Zirgo: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p Din tur, uncle_funk! |