Ja, det måste stämma. Kände väl igen bilden men kunde inte placera den. |
The Shining är rätt. Modv0074: 21p 002mateke: 8p Oskar_90: 8p Wookad: 7p martin88 5p Kalles: 4p uncle_funk 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p carlstrom 1p |
Ja, just det, ja, kanonfilmen av Kubrick - hans bästa. Men Carlstrom, nu är det snart 2 dygn - det är verkligen Poängavdragsvarning om du inte inom en mycket snar framtid kommer in med ett NYTT foto!!! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Näe, nu ryker poängen, nån annan som vill lägga in NY bild? Modv0074: 21p 002mateke: 8p Oskar_90: 8p Wookad: 7p martin88 5p Kalles: 4p uncle_funk 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p carlstrom 0p __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Du och dina polismän... Du råkar inte vara homosexuell, eller? __________________________ Jag. |
Fear? |
Han kanske tycker att män med polisuniformer är sexigt. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-03-14 06:16:07] |
Vacancy (2007) ? [Inlägget redigerades av modv0074 2008-03-14 17:22:54] |
Modv måste ha rätt. Känner igen bilden nu. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Men snutar e kool! Modv har rätt, som vanligt... __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
Av någon anledning tror jag att Modv fuskar. Han är kanske reggad på någon annan filmsida där han klistrar in bilderna och får svar Va fan, han svarar ju rätt på typ alla. __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
eller också så existerar han inte, han är en sådan där "film-bot" som kan alla scener från filmer, det är nog därför alla hans teckningar para spejas över på andra filmscener. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
uncle_funk: Orsaken till varför jag sprayar färg över bilder är för att jag suger att rita på paint. Speciellt Wookad mobbade mig för mina bilder. Modv0074: 22p 002mateke: 8p Oskar_90: 8p Wookad: 7p martin88 5p Kalles: 4p uncle_funk 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p http://img399.imageshack.us/my.php?image=abccl1.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2008-03-14 20:56:47] |
Av någon anledning tänker jag på Fight Club när jag sr den bilden. PS. Modv hela grejen med att rita egna bilder är ju att det ska se lite dåligt ut. Blir klurigare då. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Personligen så tänker jag på "Elsker dig for evigt". Ni vet, när Stines förlamade man nyss dissat henne och hon springer iväg i gången. Dock verkar det i detta fallet inte vara Stine, vilket jag är djupt besviken på. Men vad då, det är Modv, då är det action som gäller. Säkert nån Bond-film. Killen kan ju aldrig variera sig. Tomorrow never dies*gäsp* __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. [Inlägget redigerades av Wookad 2008-03-15 01:14:55] |
Twelve Monkeys? |
Ingen av era nämnda filmer är rätt. |
tror det e Brad Pitt eller Edward Norton, dock inte säker. 25th Hour? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Fel det också. |
Mission Impossible 3 chansar jag på. |
Fel. |
Wookie, "killen kan ju aldrig variera sig." Hehe, säger polismannen! Uncle_funk, hehe, den var ju riktigt bra! Modv är en "bot", en maskin. Hahaha! Måste stämma fett hett. det är ju Matthew Fox på bilden från Lost. Så det måste vara den nya filmen Vantage Point (2008)? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Fel, mateke. |
Då är det Paycheck (2003)? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Näpp. |
Johnny Mnemonic m Keanu Reeves? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Fel. |
Minority report? __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
The Recruit? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Modv0074: 22p 002mateke: 8p Oskar_90: 8p Wookad: 7p martin88 5p uncle_funk 5p Kalles: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p |
Uncle, din tur. __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
lika lätt som vanligt men här kommer den. http://img227.imageshack.us/my.php?image=monsterij7.jpg __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Titta vi spökar? F.ö. en kanonfilm, del 1 (och 2, men absolut inte del 3) alltså! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Modv0074: 22p 002mateke: 9p Oskar_90: 8p Wookad: 7p martin88 5p uncle_funk 5p Kalles: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-03-16 11:13:09] |
002mateke> Nu får du faktiskt skynda dig, det har ju för fasen gått flera timmar nu. Snart blir det poängavdrag! __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. [Inlägget redigerades av Wookad 2008-03-16 17:48:57] |
Inom 1 dygn. VARNING! Bilden kan uppfattas som stötande. http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/Gissafilmfrnfoto_1.jpg __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] [Inlägget redigerades av forummoderator Goliatbagge 2008-03-22 10:46:14] |
Jag vill gissa World Trade Center, men minns ingen bild att någon hoppa, eh gissar ändå __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Noop PS. Kanske ska göra som boten modv och aldrig ge ledtråd...!? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
''9/11: The Falling Man'' (2006) ? |