har inte med mr.zombies att göra __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Seven Pounds? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
nej det e en skräck film __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Jaha, ingen aning då. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Ledtrådar, tack! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
kan behövas __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
den e inte amerikansk film __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Snälla, kan inte alla som ska ge ledtrådar samla alla dem i samma tråd samt länken i samma inlägg (har sagts förut)!? Vore en så mkt skönare hjälp för alla som gissar (!). __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
http://img30.imageshack.us/my.php?image=aghdzp.png 1. Rob Zombie har inget med filmen att göra 2. Skräck film (obviously) 3. Icke amerikansk hmmm.... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Still no idea __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Behövs nog lite mera ledtrådar här tror jag. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Fler leadthreads, thanx!! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
det e en spansk skräck om jag minns den rätt __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-05-19 19:01:50] |
Gah! Det var redan uträknat! __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
No shit d e en skräckfilm! Mooore leadthreads, thank uuu...! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Den tioåriga flickan Estrella lever ensam med sin mor, och är helt fixerad av skräckfilmer som Fredagen den 13 och Mumien. För att komma över rädslan för Jason Vorhees, Nosferatu och de andra monstren skapar hon fantasivänner av dem, som alltid står vid hennes sida. En dag stöter hon på en vampyr som slår henne följe. Men är han en skapelse ur hennes fantasi, eller en verklig fara som vill hennes närmaste illa? här får ni handlingen som letråd..jag orkar inte tänka vad det ska vara för letrådar just nu __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
A Real friend? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Modv0074: 30p Oskar_90: 16p uncle_funk 14p 002mateke: 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p Miffo: 4p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p din tur nu uncle __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Gissa på! __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
D va ju gratispoäng t Uncle som nästan lever på I-net och FP. För lätt ledtråd som bara går att googla på. Bourne Identity? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-05-19 22:51:02] |
Fel, PS! __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) [Inlägget redigerades av forummoderator Goliatbagge 2009-05-20 07:05:41] |
Äh, vem bryr sig om ledtråden är för lätt mateke, du får ju gissa på nästa bild nu Jag gissar på Independence Day.. Tror det är fel dock Vet att jag sett filmen __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Det är tyvärr också fel. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Eagle eye? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Korrekt Miffo! Modv0074: 30p Oskar_90: 16p 002mateke: 14p uncle_funk 13p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p Miffo: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Bra, miffo! Är den bra? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Lessen att det tagit sån lång tid. Kom precis hem från jobbet nu... 002mateke, nja...den var inte så mycket att hänga i julgranan, men å andra sidan så tycker jag Shia la Bluff är en själlös varelse dessutom så jag var nog ganska så jävisk. Ny bild. Kunde inte komma på nåt bättre för tällfället så det kanske inte är en sån där jättebra bild från filmen men... http://bayimg.com/lapDOAaBp Ledtråd: Det *ÄR* en amerikansk film. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
alexander? __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Jag gissar på en film jag ännu inte sett... Den siste samurajen? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Nej och nej. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Hero? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Nope. Ska försöka hitta en bättre bild från filmen. Bilden var kanske lite för generisk. Passar in på allt för många filmer... En ledtråd iaf: Armén på bilden är en arabisk armé, och det är en historisk film (men naturligtvis bara i stora drag, kriget och all anfall och sånt är riktiga, men den personliga handligen *tror* jag är uppdiktad). __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Arabian Nights? Näe, seriously, no idea __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
arn? __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Odessey? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Red Cliff? edit: läste precis ledtråden, vet att min gissning är fel ^^ __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. [Inlägget redigerades av S16F 2009-05-21 17:01:41] |
I dina drömmar, nej, nej och som du sa nej. Ok, en ny bild som är lite mer specifik till filmen: http://bayimg.com/cApmIaAbP Hoppas det inte blir FÖR lätt nu bara. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2009-05-21 17:21:28] |
Argh.. Har ju sett den där.. Är det Kingdom of Heaven...? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Så det blev så lätt nu? Helt rätt. Carry on. Nothing to see here. Modv0074: 30p Oskar_90: 16p 002mateke: 14p uncle_funk 13p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p Miffo: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p S16F: 1p __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Vad roligt! http://i111.photobucket.com/albums/n159/Grytlock/vlcsnap-188510.png Kan bli svårt, kan vara lätt för nån. Ledtråd kommer imorn om det behövs. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |