Nja, Tomb of Terror heter den väl ändå inte? Vet att den finns i "Tomb of Terror 50 Movie pack" boxen dock. Här kommer en enkel bild... Först till kvarn http://i1128.photobucket.com/albums/m482/filmpunktenuncle/vlcsnap-2011-12-11-11h30m02s27.png __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Kolla på IMDb får du se! Har du sett Purvos? Isf, är den bra? ----- Fem barn och ett sandtroll? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
"Purvos" ingår i en samling av 50 filmer, samlingen heter "Tomb of Terrors". 1.6 i betyg på IMDb, 34 röster. Det var inte så att du låg och sov när du valde filmen? __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
002mateke, tycker du ska kolla IMDB Fem barn och ett sandtroll har jag dock aldrig hört talats om, så det är fel. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Kalle och chokladfabriken (2005) |
Kalle och Chokladfabriken är fel. Kör med enkel ledtråd eftersom jag är mer sugen på nästa bild... http://i1128.photobucket.com/albums/m482/filmpunktenuncle/vlcsnap-2011-12-11-11h30m02s27.png Ledtråd 1: Vår Strindberg har brått. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Ja det var en enkel ledtråd, lite roligt men trist samtidigt var det eftersom det blev för enkelt. Den filmen sägs vara riktigt bra. Är den det? August Rush? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Visst är August Rush rätta svaret, jag känner att jag kanske inte kommer hinna så mycket eftersom jag jobbar ganska mycket nu, så istället för att låta er sitta och vänta så ger jag en lättare ledtråd... (Sedan var ju bilden enkel den med på grund av det kända ansiktet) Filmen är väldigt bra, ett tips. uncle_funk: 42 p Modv0074: 34p 002mateke: 32p Tbhemroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p Kalles: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Tackar! Var jobbar du nu, Uncle? NY BILD: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/scaryfuckinclown.jpg __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Amusement... På en fritidsgård. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Grattis, hatten e din Uncle! Som synes fortsatte jag på clowntemat... som ännu inte heller är slut nu. uncle_funk: 43 p Modv0074: 34p 002mateke: 32p Tbhemroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p Kalles: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2011-12-14 22:42:07] |
Danke, nu, med julen knackandes på dörra, vad är mer passande än en nisse. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Då är det bara att börja gissa på julfilmer, då. Ser dessutom ut som en nisse-clown lite. Bad Santa? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Elf? __________________________ "There is no life in the void, only death" - Saron (Lord of the Rings) |
Nu är det jul igen |
Alla gissningar är fel, tyvärr. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Ensam hemma..3? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Ensam Hemma 3 är fel... http://i1128.photobucket.com/albums/m482/filmpunktenuncle/vlcsnap-2011-12-14-19h46m09s12.png 002mateke Ledtråd 1: Familjekomedi. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Elf? |
Elf är som sagt fel, __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Som sagt: Är det en julkomedi/familjefilm? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002: Ledtråd 1 är att filmen är en familjekomedi. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
http://i1128.photobucket.com/albums/m482/filmpunktenuncle/vlcsnap-2011-12-14-19h46m09s12.png Ledtråd 1: Familjekomedi. Ledtråd 2: 2 bröder __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Step Brothers |
Stuck on You? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Fred Claus? Som går på 5:an ikväll by the way.. |
Jamen visst är det Fred Claus... uncle_funk: 43 p Modv0074: 34p 002mateke: 32p Tbhemroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p Då ger jag dig staven... __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Schön där gubben. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Here we go : http://i.imgur.com/gIaGi.jpg |
Stepford wives?! __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
JFK? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope, sorry.. |
The hours? |
The King's Speech? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Far from Heaven? __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Yes Sir Toxic! uncle_funk: 43 p Modv0074: 34p 002mateke: 32p Tbhemroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p ToxicAvenger: 13p miffo: 11p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Ny bild? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Toxic? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ojoj förlåt! Har för vana att bara kolla startsidan lite snabbt om det skrivits något nytt, har dock inte sett någon sådan symbol. Här är bilden i alla fall -> http://i.imgur.com/3tH7c.jpg __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |