Måste ju vara så, Toxic, då Coen knappast skulle lagt sina händer på manuset till Scream! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Vänta nu, detta stämmer inte alls - varken manusförfattarna eller producenterna på dessa tre filmer stämmer, dvs de är alla helt olika...!? Kalles, VAD menar du med "skaparna"? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Han är lurig, den där "kalles"... __________________________ "Who needs reason when you have a chainsaw?" |
O brother, where art thou? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Kolla på bilden, uncle_funk... __________________________ "Who needs reason when you have a chainsaw?" |
Hmm, så man får inte gissa på exakt vad man vill längre? Eller tror du kanske att så fort man ser bilden så kommer man på vilken film det är? Om det nu är förbjudet med den så säger jag Mannen med Oxpiskan. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Självklart får man gissa vad man vill, men det är ju bra om man tittar på bilden först. Inte sant? __________________________ "Who needs reason when you have a chainsaw?" |
hur vet du att jag inte gjorde det? (vilket jag gjorde) Kan du svaret så svara då istället för att reta upp dig på andras gissningar. Och vad säger du om din gissning? Van Helsing´. Ingen som klagade på den. SUCK* __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
League of Extraordinary Gentlemen? __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Tack, Toxic, för att du flyttade över bilden till denna sida så man slipper backa...! *thumbs up* __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Min gissning var någorlunda bra, till skillnad från din.. Nu när vi kommit fram till att du sett bilden, frågar jag mig: Har du verkligen sett "O brother, where art thou?"? __________________________ "Who needs reason when you have a chainsaw?" |
Filmen utspelar sig i nutid, och är gjord under 2000-talet.. Och för guds, eller iallafall min skull, se filmen när ni får reda på vilken den är.. Den är bra som attan.. |
Toxic: Varför hålla på att hacka på mig? Jag vet inte vilken film det är så jag gissade på den första som kom in i min tanke, ursäkta att jag inte letar upp via ledtrådar som du säkert gjort med dina 3 poäng. Topic: Toxic, får jag lov att gissa på Natt på museet? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Fortfarande Hidalgo? Kalles, du svarar ju inte nej som alla andra, vilket du gärna för tydlighets skull får göra! *thumbs up* __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Om jag inte svara ja, tolka det som ett nej.. Det är inte Hidalgo dock.. |
Kalles: Du måste svara, annars vet vi inte hur ofta du kikar in. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Exakt Kalles, det är så. Dessutom, skapa inga egna regler nu utan gör bara som oss andra och följ kensekvensen! ...är du snäll! Lost in space? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Har jag skapat regler? Grejen är att jag bor i USA, orkar inte vara uppe hela nätterna för att hålla mig uppdaterad på gissningar.. Filmen utspelar sig i 20 olika arrondissement.. |
Men, Kalle 1. Nu glömde du att svara på min gissning t ex. och detta när du väl är inne. 2. Uppe hela nätterna? Du loggar ju in en gång per dygn och kollar, och när du väl gör det kan du väl svara "Nej, nej, nej och nej" om t ex 4 har gissat och ingen har rätt. Vi förstår faktiskt inte om du läst alla gissningar. Det har hänt tidigare i tråden att folk har missat för att de inte läst ordentligt. Är det jobbigt att skriva "nej"? Var det Lost in Space? Eller är det Robocop (gissar en till för att jag redan gissat på den första, men INTE fått nåt svar.) [trots att inget rymdskepp finns med där]? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Ja.. jag håller med Kalles, man blir lite avskräckt av att gissa och kanske då ha rätt. Jag sitter inte vid datorn 24/7 För att detta itne ska bli raderat för att vara off topic så gissar jag på Highlander, dock vet jag att det är fel. __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Okej, inget rätt hittills iallafall.. |
Denne var ju nästan svår, kan det vara Starship Troopers? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Nope.. |
Kalles, var vänlig förklara detta: "Alright, filmen är gjord av personerna som skapade bl.a Fargo, Scream, Sideways m.m..". __________________________ "Who needs reason when you have a chainsaw?" |
Tack, väl talat, Toxic! Känns som undvikande av frågan lite här... __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Det behövs inget förklarande, den är helt gjord av dom personerna.. |
NEEEJ, kalles - HUR tänker du? Nu vet jag att du inte läser allas inlägg. Jag har ju sagt att de inte alls är gjorda av samma personer (manusförfattare eller producenter)! Därav kräver vi nu en förklaring. Ska det va så svårt att förstå...? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Jag kan inte säga mer, då har ni svaret i handen.. Tro mig bara, den är gjord av bl.a. dom personerna, jag ljuger inte.. Filmen utspelar sig i en stad i Europa, och är gjord 2006.. |
Paris, je t'aime? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Yes Sir! Modv0074: 22p 002mateke: 11p Dr. uncle_funk 9p Oskar_90: 8p Wookad: 7p martin88 5p Kalles: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p |
Tackar, och efter den svåra så kommer en lite lättare. http://img229.imageshack.us/my.php?image=452gk2.jpg __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Airport? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Sorry mateke, men det e fel. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Die hard 2 |
Yes Sir! Modv0074: 22p 002mateke: 11p uncle_funk 9p Oskar_90: 8p Wookad: 8p martin88 5p Kalles: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=70950 |
Kung Fu Hustle, 2004 __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
F-n, och jag som tänkte gissa på den...! Tong Tang Pao? __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Rätt, Oskar. Modv0074: 22p 002mateke: 11p uncle_funk 9p Oskar_90: 9p Wookad: 8p martin88 5p Kalles: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p taz: 3p ToxicAvenger 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p |
__________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |