Vild gissning på Inside man? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Snyggt gissat Uncle! Modv0074: 30p Oskar_90: 16p 002mateke: 14p uncle_funk 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p Miffo: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p S16F: 1p __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Arkiv X 2? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
M0nster? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Fel båda två... Nu kommer jag inte svara förrän imorrn, så ni får gissa på... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Alldeles för svår, behöver ledtråd :< __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Ja, denna är svår. Ledtrådar, tack! Bader Meinhof-ligan? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
slumdog millionare?jag vet inte bara chansar __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Slumdog millionaire är inte ens närhet... Ledtråd 1. Magisk förbannelse, gristryne. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Harry Potter och de vises sten? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Nein! Men den har en koppling till miffos gissning. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
An American Haunting? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
american crime? __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Har inte en aning om vilken film det kan vara, men jag tror koppligen kan vara att jag tycker det ser ut som Christina Ricci på bilden. Är dock inte säker på det. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
http://img43.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap14625937.png Ledtråd 1: Magisk förbannelse, Gristryne Ledtråd 2: Har en koppling till "Monster" Ledtråd 3: Filmens titel bär samma namn som huvudkaraktären. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Penelope (2006) |
Rätt, Oskar Modv0074: 30p Oskar_90: 17p 002mateke: 14p uncle_funk 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p Miffo: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p S16F: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
http://bayimg.com/image/faahhaacb.jpg |
sleppy hollow? __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Det sjunde inseglet? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Ummm...Körkarlen? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Körkarlen(1921) stämmer bra! Modv0074: 30p Oskar_90: 17p 002mateke: 14p uncle_funk 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p Miffo: 6p martin88 5p Kalles: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p S16F: 1p |
Wow, en longshot, men ibland så funkar dom. Ny bild: http://bayimg.com/BAAoFaacB __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
LÄTT! Angel-A __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Awww...hade hoppats den var lite mer obskyr an så. Modv0074: 30p Oskar_90: 17p uncle_funk 15p 002mateke: 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p Miffo: 6p martin88 5p Kalles: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p S16F: 1p __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Den e nog svår för någon som inte precis sett filmen... Denna bör ni ta enkelt. Bild kommer här: http://img198.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap714852.png __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-05-25 16:54:12] |
stand by me? __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
rätt Modv0074: 30p Oskar_90: 17p uncle_funk 15p 002mateke: 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p Miffo: 6p martin88 5p Kalles: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 3p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p S16F: 1p __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Vild gissning på Day of the dead (2008)? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
nopp __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Jarhead? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Syriana? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Redacted ? |
Three Kings? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
japp Registrerad: 2007-12-31 Foruminlägg: 2380 rätt Modv0074: 30p Oskar_90: 17p uncle_funk 15p 002mateke: 14p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p Miffo: 6p martin88 5p Kalles: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p freddyvonmetal: 3p S16F: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Ny bild, S16F? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |