NY bild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/gissafilm_clown3.jpg __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Poltergeist? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Helt rätt, miffo! Den tog Du fort! Nedrans. Jag tyckte vi skulle fortsätta på clowntemat där. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 21p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 10p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p dawe100: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Du har med en skräckfilmsfantast att göra här. Du hade lika gärna kunnat haft en bild på Max von sydow i präst mundering kasta vigvatten på Linda Blair och frågat vilket film. Var dock inte fullt så säker på om jag mindes clownen så bra som jag trodde, men det gjorde jag tydligen. Bild kommer när jag kommit hem. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Ok, ännu en enkel film att ta skulle jag tro, men håller mig till traditionen av clowner iaf. http://s1114.photobucket.com/albums/k524/Henrik_Eriksson/?action=view¤t=Honkmynose.jpg __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Nja inte så lätt för en horrormovieentusiast (dock ej proffs som du), men är den rekommendabel? House of 1000 Corpses? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Om Poltergeist är rekommendabel? Absolut. Det är en klassiker, och ingen skräckfilms fantast, entueast eller proffs, borde gå utan att se den. Tyvärr ar din chansning fel det är faktiskt inte House of 1000 corpses. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
the devil´s rejects? |
Starchild tog den. Har lite dåligt samvete dock. Bilden var kanske lite för generell för båda filmerna. Den hade lika gärna kunnat vara i hourse of 1000 corpses som 002mateke gissade på. Men rätt ska vara rätt som dom säger, och det var ju trots allt inte rätt film. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 22p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 10p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p dawe100: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
http://s905.photobucket.com/albums/ac252/glimmerchild/?action=view¤t=movies11.jpg Jag håller mig till temat med en film, som har några år på nacken. |
Spawn __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Hmm, miffo, ja smame on you Hmm, stjärnbarnet, nä du där går jag bet - bäst att horrorfantasten får ta det __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
miffo har rätt. Bilden är hämtad ur Spawn och det är inte lätt att se att John Leguzami döljer sig under all smink. Starchild tog den. Har lite dåligt samvete dock. Bilden var kanske lite för generell för båda filmerna. Den hade lika gärna kunnat vara i hourse of 1000 corpses som 002mateke gissade på. Men rätt ska vara rätt som dom säger, och det var ju trots allt inte rätt film. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 22p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p dawe100: 5p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Ny bild? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Som beställd http://s1114.photobucket.com/albums/k524/Henrik_Eriksson/?action=view¤t=miscusi.jpg Borde vara väldigt enkel för dom som sett filmen. Det här är troligen en av dom bästa scenerna i den. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Apropå clown-temat, då, eller..? Hmm, komedi? Jag har nog inte sett denna. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
.. kanske helt fel, men är det Eurotrip? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Ne, tyvärr 002mateke, jag hade inte fler cown filmer jag kunde tänka på, men det här kanske mättar lusten efter clowner lite grann: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13765104.ab I övrigt så tog S16F det, och går upp på 4 poäng. Det är eurotrip, och bilden är tagen från en scen som jag inte kan sluta skratta åt. Kanske inte särskilt mogen humor, men jag tycker om den iaf. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 22p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p dawe100: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2011-10-12 10:20:23] [Inlägget redigerades av miffo 2011-10-12 10:20:56] |
Sweet, next up: http://imageshack.us/photo/my-images/190/27548012.jpg/
Hostel? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Wolfman? |
strachild tar det! Men om inte, Traffic? För det är del Toro, och inte Guillermo utan Benicio. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Wolfman är korrekt! uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 23p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p dawe100: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Tack, här kommer en liten bild. http://s905.photobucket.com/albums/ac252/glimmerchild/?action=view¤t=movies4.jpg |
Ser ut som Chutulu iaf, så jag chansar på att det är en filmatisering av HP's böcker. Call of Chtulu börjar vi med. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Nej, även om bilden påminner om Lovecroft, så är det inte någon av hans filmer. Bilden är kanske lite missvisande, för i filmen fladdrar figurerna snabbt förbi. |
Ingen aning. ser ut som fantasy (?). __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Måste ge upp för tillfället. För många monter som är baserade på Chthulus utseende nuförtiden för att kunna ta det enbart på det. En chansingen dock: Leviathan __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Filmen är en "katastrofrulle" från 2008. |
Får väl ta mig in i leken här också då.. Gissar hejvilt på "Cloverfield". |
Ok, The mist är från 2007, men jag chansar på den iaf. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Haha, måste vara the mist! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ja det måste vara the mist. Tänkte för mycket på årtalet. fan då. hehe |
Na - är det rätt`? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
mysgrabben har rätt, det är cloverfield, så poäng till dig. uncle_funk: 40 p Modv0074: 34p 002mateke: 29p Themroc: 29p starchild: 23p freddyvonmetal: 19p Oskar_90: 18p taz: 13p miffo: 11p Wookad: 9p ToxicAvenger: 8p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p dawe100: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
myspysgrabben? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Oj fick ja rätt... Nice..) Bild kommer strax |
Då tar vi en liten clownis.. http://s1124.photobucket.com/albums/l565/mysgrabben/?action=view¤t=clown.jpg |
Den onda dockan? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nej det va fel 002 |