Lost in Space? |
Fel fel. Dennis Hopper är skurk. __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Samla gärna länken & ledtrådarna på en tråd som vanligt __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Aaah, Easy... (Rider är det inte)! Utan Vattenvärld på svenska!? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
uncle_funk: 43p 002mateke: 35p Modv0074: 34p Themroc: 31p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 12p mysgrabben: 9p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Yay!! Skosnöret e mitt så jag fortsätter här och nu med ny bild: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/bettyblue.jpg __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Betty Blue - 37,2 grader på morgonen? |
"37°2 le matin" Du hade ju fet ledtråd i filnamnet yoo __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Fuck, du var snabbare! __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Ah f*ck, det hade jag, ja! Första gången kjag inte tänkte på det, skit! 1. Hade ni klarat den ändå? 2. Har ni sett filmen? Kalsongen e din, Themroc! Grattis till drygt 1 min före Toxic! uncle_funk: 43p 002mateke: 35p Modv0074: 34p Themroc: 32p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 12p mysgrabben: 9p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jo, jag kan ärligt svara ja på båda frågorna, för jag såg faktiskt inte filnamnet förrän efteråt! Min första tanke var att det måste vara Béatrice Dalle på bilden. Filmen var jag däremot inte hundraprocentigt säker på, men jag har sett "Betty Blue" för länge sedan, och det här är väl scenen med strandhuset i början av filmen, eller hur? Då tar vi en ny bild. Vad tror ni om den här: http://i39.tinypic.com/mae8nr.png [Inlägget redigerades av Themroc 2012-02-20 12:36:46] |
Inte en aning egentligen, men ser ut som typiskt svenkt kök i 70-tal, så jag chansar hejvilt på "Tillsammans" __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Nej, det är inte "Tillsammans". |
Jo då så är det, Themroc! Själv trodde jag jag sett hela, men det hade jag inte, så jag håller på att se den nu. Men jäklar va lååång den är!! Ang. bilden har jag inte den blekaste! Tror dock bilden är från anglosaxisk film! Wonder Boys? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Det kan bero på att "Betty Blue" finns i en "vanlig" version som är två timmar lång (den jag har sett) och en "director's cut" på över tre timmar - kanske den du tittar på? Nej, inte "Wonder Boys". Men anglosaxisk film är på rätt spår! [Inlägget redigerades av Themroc 2012-02-20 19:08:40] |
No idea, tänker så det knakar... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Dags för lite ledtrådar: http://i39.tinypic.com/mae8nr.png 1. Engelskspråkig film. 2. Filmen är från 2010-talet, och den utspelar sig i nutid. 3. Tjejen på bilden har huvudrollen i filmen. Så det kan väl finnas 70-talskök på 2010-talet också...! [Inlägget redigerades av Themroc 2012-02-21 11:52:59] |
Ja, jag ser på den som är 2t 57min lång. Men gah, jag känner ej alls igen henne, tycker mej känna igen ansiktet men hon känns så ung, och säkert med i flera ungdomsfilmer... Fishtank? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nej, det är inte Fish Tank. |
Chalet Girl? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Det var mitt i prick, miffo! Snyggt klarat! Det här var alltså "Chalet Girl" (även känd under titeln "Powder Girl" ), en brittisk/tysk/österrikisk film som hade premiär så sent som i mars 2011, alltså för mindre än ett år sedan. Filmen följer 19-åriga Kim, en tjej med ett förflutet som skateboardmästare - en karriär som hon tvingats bryta och som förbytts till en vardag där hon med lågbetalda jobb försöker försörja sin hjälplösa och lata pappa. Plötsligt dyker det upp en chans att få ett tillfälligt jobb hos en överklassfamilj i Alperna. Hon tar chansen och åker iväg. Högen av färdiglagad mat i köket på bilden var alltså hennes sätt att hålla pappa vid liv under tiden! Väl på plats blir hon lockad att pröva snowboardåkning och inser att steget från skateboard till snowboard inte är så långt. Det finns en tävling som, om hon kunde vinna den, skulle lösa alla hennes finansiella problem... Huvudrollen som Kim spelas av brittiska skådespelerskan Felicity Jones, som i verkligheten var 26-27 år när filmen spelades in (men hon ser mycket riktigt yngre ut). Felicity Jones har spelat i engelska tv-serier ända sedan mitten av 1990-talet, och gjorde sin långfilmsdebut först 2008 i "Flashbacks of a Fool", filmen med Daniel Craig som jag redan haft med i tråden. Så var det med det! Och jag som trodde att jag skulle få chansen att lämna kluriga ledtrådar om vinteridrotter och de många amerikanska skådespelare som dyker upp i filmen trots att den inte är amerikansk. Det blev inget av det! Hatten och poäng till miffo: uncle_funk: 43p 002mateke: 35p Modv0074: 34p Themroc: 32p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 13p mysgrabben: 9p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn: 1p [Inlägget redigerades av Themroc 2012-02-21 16:17:24] |
Man tackar, och lessen att du inte fick ge ut några ledtrådar. Ny bild kommer upp när jag har kommit hem från jobbet. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Ingen fara, miffo, det överlever jag. Det är extra imponerande när någon klipper en lite svårare film utan tydliga ledtrådar. Det var bara kul att gnälla lite... |
Har du inte kommit hem ännu...? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Har du inte kommit hem ännu från jobbet...? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Lessen mateke002, hade problem med nätet igår. Gatuarbetare klippte kabel. Här är bilden iaf. http://s1114.photobucket.com/albums/k524/Henrik_Eriksson/?action=view¤t=muhahaha.png __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2012-02-22 08:59:46] |
Haha, jaja, den var den bästa på länge. Jamenvisst, kalla mej gärna för Emiam istället om du ändå ska va så... Djävulens advokat? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Det är faktiskt sant! Jag förlorade internet igår kväll strax efter att jag hörde dom börja gräva utanför och det kom tillbaka strax efter 7 (min tid) imorse. Tyvärr inte Djälvulens advokat. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Det våras för Dracula? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope. Inte det heller. Ledtrådar: 1. Det är en komedi. 2. Filmen är en remake. 3. Kom på 00-talet. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Dracula __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Försöka duger iaf. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Epic Movie? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope. Fel igen. Ledtrådar: 1. Det är en komedi. 2. Filmen är en remake. 3. Kom på 00-talet. 4. Djävulen spelas av en kvinna. 5. Orginalet kom 1967. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
The Producers |
Inte den heller tyvärr __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Djävulen och jag (Bedazzled)? |
Där satt den Themroc. uncle_funk: 43p 002mateke: 35p Modv0074: 34p Themroc: 33p starchild: 25p freddyvonmetal: 20p ToxicAvenger: 18p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 13p mysgrabben: 9p Wookad: 9p Zirgo: 8p Kalles: 7p dawe100: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn: 1p __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2012-02-23 08:00:37] |
Man bugar och tackar! Här kommer nästa bild: http://i40.tinypic.com/2mmigr9.png |
Judge Dredd? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |