The Nightmare Before Christmas? |
Fel. Förslag: Sålla bort era gissningar om de klart och tydligt inte överensstämmer med ledtrådarna/bilden. |
Sorry, missade svartvit.. |
Eraserhead ? |
Det var inte meningen att låta så dryg, förlåt! Inte heller riktat direkt till dig utan till alla medtävlanden. |
Taz tog den, snyggt! uncle_funk: 41 p Modv0074: 34p 002mateke: 30p Themroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 11p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Ny bild: http://imgur.com/NJt6r |
Vem sköt Victor Fox? |
A Clockwork Orange... |
Robocop? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Rätt ToxicAvenger uncle_funk: 41 p Modv0074: 34p 002mateke: 30p Themroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p martin88: 5p Kalles: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Yeah! Jag jobbar mig uppåt! Bild kommer under dagen. |
Civilisationen kommer inte fulländas före den sista stenen från den sista kyrkan faller över den sista prästen. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Stenen måste inte nödvändigtvis falla på någon, annars håller jag med dig. Sen kan man förstås diskutera om civilisation är något önskvärt över huvud taget. Bild -> http://i.imgur.com/EWmwZ.jpg Ledtrådar: 1. Utspelar sig 22 år innan dess biopremiär. 2. Dramakomedi med romantiska inslag. |
Adventureland, Ganska bra film faktiskt, lustig.. |
Jaha, nu gick det sådär fort igen Bra jobbat! uncle_funk: 41 p Modv0074: 34p 002mateke: 30p Themroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p Kalles: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Lite för fort, tycker jag... man hinner ju inte ens jobba emellan, man måste vara ledig eller arbetslös för att hinna med och hänga h.är inne ganska ofta typ varannan timme. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
kul att se gäng wannabes fjortisar här men aja ny bild tack __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Aight, min tur antar jag.. Be my guest: http://i.imgur.com/S896Y.jpg |
13 Tzameti? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
De 400 slagen? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
002mateke, rätt. uncle_funk: 41 p Modv0074: 34p 002mateke: 31p Tbhemroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p Kalles: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p |
Hey!! Woow!! Thanks! Länge sen man såg denna så det var en ren chansning, men där ser man vad det faktiskt ger att se IMDb Top 250-filmerna! NY bild och jag fortsätter på clowntemat så klart eftersom det finns sååå många fimer kvar att gissa på: http://i238.photobucket.com/albums/ff248/002mateke/GISSAFILm_FOTO_x.jpg __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Killer Klowns from Outer Space? |
Nej, inte alls Ledtrådar: 1. Från denna sida 2000-talet __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Secrets of the Clown |
Nej, faktiskt inte, men jag kan förstå utseendemässigt varför man kan gissa på den __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Clown? |
The return of the clowns? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Nej Nej Ledtrådar: 1. Från denna sida 2000-talet 2. Namnet eller båda namnen, har inget som helst ord i sig med clown just __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Shadow killers? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Intruder |
Nej och nej Ledtrådar: 1. Från denna sida 2000-talet 2. Namnet eller båda namnen, har inget som helst ord i sig med clown just 3. Filmen finns än så länge inte tipsad om på Filmpunkten __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Shadow hunters? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Mr Jingles __________________________ Morality - middle-class morality, that is - is for me the immoral, which one must fight. It is the morality that is founded on our most unjust institutions, like religion, fatherland, family, culture - everything that people call "pillars" of society" |
Nej och nej tyvärr __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ledtrådar: 1. Från denna sida 2000-talet 2. Namnet eller båda namnen, har inget som helst ord i sig med clown just 3. Filmen finns än så länge inte tipsad om på Filmpunkten 4. Från 2006 Sorry, glömde länken men den finns ju där ovan igen. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
fler ledtrådar tack! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Purvos? __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Rätt, Uncle, Purvos eller Tomb of Terrors som den också heter. Tomteluvan e din! uncle_funk: 42 p Modv0074: 34p 002mateke: 31p Tbhemroc: 29p starchild: 24p freddyvonmetal: 20p Oskar_90: 18p taz: 14p miffo: 11p ToxicAvenger: 12p Wookad: 9p Zirgo: 8p mysgrabben: 7p dawe100: 6p Kalles: 6p martin88: 5p erbsman: 5p S16F: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p flingan94: 1p GBGkoden: 1p xAgnees: 1p Hobbydiktatorn:1p __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |