Jag tycker att det är svårt att avgöra från bilden, men ser han inte ut att vara östasiat? Jag gissar på Tae Guk Gi: The Brotherhood of War. __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Thin Red Line? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Ledtråd, tack! __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
Full Metal Jacket? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Titta noga på soldaten. Vem är skådespelaren? Får ni reda på det, kanske ni kommer på filmen. http://img114.imageshack.us/my.php?image=abbln9.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2008-05-10 21:09:27] |
Född den fjärde juli. __________________________ //Madeleine |
Casualties of War __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Madde svarade rätt. Modv0074: 29p 002mateke: 13p Oskar_90: 13p uncle_funk 9p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p |
Ja äntligen nåt bra idag..... här kommer mitt bidrag.. hoppas det inte är för lätt bara.. http://i271.photobucket.com/albums/jj150/Tesslan/film.jpg __________________________ //Madeleine |
"Monster"..? __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
Nej, toxic, det är fel.. __________________________ //Madeleine |
Va jobbigt henne känner man ju igen... från 1980-talet iaf...? Närkontakt av tredje graden? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Nepps det är det inte, mateke, men ja tro den är ifrån 80-talet. så där har du rätt. __________________________ //Madeleine |
Poltergeist 2? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Tja... Children of the Corn, kanske? __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
Huset som Gud glömde? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Inget av det är rätt. Ska ja ge en ledtråd? __________________________ //Madeleine |
hotet från underjorden? __________________________ Ut ameris, ama! |
slums of beverly hills? __________________________ Ut ameris, ama! |
Nepps... Nu kanske det blir lite för enkelt men det är en Stephen King film. __________________________ //Madeleine |
Cujo? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja herregud det såg man ju direkt. uncle_funk har rätt. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Ja, så klart! Ååh!! Eller hur, madde? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
uncle funk har.... rätt.... Modv0074: 29p 002mateke: 13p Oskar_90: 13p uncle_funk 10p Wookad: 9p ToxicAvenger 6p martin88 5p Kalles: 5p taz: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p Miffo: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p __________________________ //Madeleine |
Tackar Tackar, kommer inte kunna svara på gissningar förrän imörrn, men här kommer bilden. http://img228.imageshack.us/my.php?image=demlc9.jpg ledtråd 1. Filmen är en Europeisk film. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-05-17 19:28:36] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-05-17 19:28:49] |
Fargo? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Fel, mateke! __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Bilden kan inte visas, uncle_func!!! Do something! The Village? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Ergh... Bilden kan visst visas.?. __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
mateke, Jo, bilden kan visas. Om den inte kan göra det hos dig så borde du göra något åt det. Ni får första ledtråden. Filmen är en Europeisk film. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Men varför "tjafsa", Uncle??! Nånsin slagit dej att detta är ett tillfälligt problem med sajten som du har som bildvärd? Nej, men tänk så nästa gång innan halvsarkasmen kommer (ja, det uppfattades som det). Pelle Erövraren? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Fel. Men snälla mateke, jag tjafsar inte. Men för att göra det enklare för just dig. http://i302.photobucket.com/albums/nn94/joackim88/dem.jpg __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-05-17 23:10:18] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-05-18 11:03:24] |
Biggles Adventures in Time? Är det en film som är känd som många troligtvis har sett? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Jag tror väldigt många människor har sett den och gett den höga betyg. Har bland annat 27 betyg här på FP. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Den bästa av mödrar (2005)? __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
Fel. Filmen är svensk. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Babas bilar? (den har ju snö, och är svensk ) __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
Fel filmen är tidigare än så. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Den enfaldige mördaren? __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
GOSSIP __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |