"det blir fler och fler bilder istället" / uncle_funk Kul alternativ till ledtrådar! Har dock fortfarande ingen aning om vilken film du söker. |
drunken master? __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Drunken master är fel. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Fist of fury? (Fast det liknar inte Bruce) |
Fist of Fury är också fel... En lite enklare bild, kanske? Bild 1: http://img17.imageshack.us/img17/570/vlcsnap1422797.png Bild 2: http://img36.imageshack.us/img36/9711/vlcsnap1429929.png Bild 3: http://img340.imageshack.us/img340/2500/vlcsnap2159758.png Ledtrådar: 1. En av dem många som spelat karaktären James Bond har en roll i filmen. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-10-29 16:21:05] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-10-29 16:24:37] |
The Kentucky Fried Movie? __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Modv0074: 31p uncle_funk: 26p Oskar_90: 18p 002mateke: 17p Themroc: 15p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p taz: 5p erbsman: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p mysgrabben: 1p starchild: 1p Nytt foto upp? __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Säkert helt fel, Maffiabröder? |
ja det va helt fel __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Säkert fel också denna gissning. Murder at 1600 |
oxå dunder fel __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
http://img97.imageshack.us/i/vlcsnap9107363.png/ __________________________ lettråd 1:han på bilden e filmskurk lettråd 2:det e ingen mafiafilm lettråd 3:den kom på 00talet __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Gissar på filmen jag först tänkte på: 'Get Carter' med Sly?? __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
nopp __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Land of the Dead __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
http://img97.imageshack.us/i/vlcsnap9107363.png/ __________________________ lettråd 1:han på bilden e filmskurk lettråd 2:det e ingen mafiafilm lettråd 3:den kom på 00talet lettråd 4:ingen zombies film lettråd 5: det e helt vanlig action film lettråd 6:amerikansk såklart __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor |
Fast & Furious (2009) __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
jupp Modv0074: 32p uncle_funk: 26p Oskar_90: 18p 002mateke: 17p Themroc: 15p freddyvonmetal: 10p Wookad: 9p Zirgo: 8p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p taz: 5p erbsman: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p mysgrabben: 1p starchild: 1p __________________________ Om du förlorar så säger du "FAN!!! Helvetes gubbjävel!!!" och sedan kastar du kontrollen i golvet... Om mateke förlorar, så ringer han domstol för att stämma dig för personangrepp -tror uncle om ja möter mateken på medal of honor [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-11-01 20:56:25] |
Modv! nu får du inte flyga för högt upp... jag ska ha den platsen. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Resurrecting the Champ? PS. Ni som gillade Fist full of Yen (En av ledtrådarna till Kentucky någonting...) kanske också gillar Balls of fury. [Inlägget redigerades av starchild 2009-11-02 07:50:19] |
Säkert helt fel gissning, men The Aviator? |
Spring och göm dig! http://img256.imageshack.us/i/77119341.jpg/ __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
Gone in 60 seconds! |
Bourne identity? |
Ronin? |
Ledtråd: Se på bilden till vänster och tänk, tänk, tänk. __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-02 16:09:30] |
The french connection? |
Jag har en French Connection-skjorta. |
Det var en betydligt bättre gissning, men det är fortfarande fel. __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-02 16:25:33] |
Steves gamla film Bullit? [Inlägget redigerades av starchild 2009-11-02 16:44:31] |
Din tur starchild! Modv0074: 32p uncle_funk: 26p Oskar_90: 18p 002mateke: 17p Themroc: 15p Wookad: 9p Zirgo: 8p ToxicAvenger: 6p Miffo: 6p martin88: 5p Kalles: 5p taz: 5p erbsman: 4p Day wolf: 3p Inzomnia: 3p Lepre: 3p S16F: 3p Catweazle: 2p starchild: 2p Angelus: 1p Anspråkslös: 1p Imaculent: 1p Sofia92: 1p F_uckFace: 1p madeleine_g: 1p mikael355: 1p david_johanson: 1p mysgrabben: 1p __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-02 18:43:49] |
Jo, det e det. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-02 18:48:47] |
uncle_funk: HAHA!! __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
Hurra! Här kommer en bild ur en film som inte är så långt borta, varken i tid eller rum http://www.junsele.com/viewpic.asp?id=111725 |
Tror inte jag sett den så gissar hej vilt på Outlander? __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Den har jag inte heller sett, så nej tyvärr. Ledtrådarna är 1. Inte speciellt långt borta, i tid och rum 2. Det är en kamp mellan ont och gott. |
tycker de ser lite ut som en scen i lethal weapon 2? |