Fast det blir ändå värre när han kommer tillbaka. Fattar ni: Cums back! Fan att man inte kan böja och slänga in slang med ord i svenskan som man kan med engelskan. Att "Kasta Sallad" inte fungerar gör mig väldigt arg. __________________________ "Does chickens have large talons?" |
Man kan om man vill, säger jag. |
Pratar ni om mig nu eller bara någon "hon"? Och nej Toxic, jag brukar inte gilla folk som är lite efter. De brukar vara jobbiga som satan. Jag föredrar folk som är före sin tid. Vältränade sådana är perfekta. Eftersom Goliat rensade den andra tråden så, Wookad, vad svarade du på när jag ville komma och snärja dig? :p Btw, kan inte alla ni killar lägga in varsin redigen maffig bild på eran mage och det som finns under den? Gärna zoomad och inte på 1 kms avstånd. Tack. Btw2, hur ser eran drömtjej ut? Eller, hur ska hon INTE vara? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-12-08 17:25:45] |
SvD skriver att Sverige fortsätter att vara en sandlåda där folk verkligen inte har så mycket att ägna tiden åt. Det senaste är att några kvinnliga soldater förargats över Nordic Battle Groups förbandstecken. Ett lejon där det manliga könsorganet syns. Kvinnorna gick till domstol och nu har man tvingats retuschera genitalien. Lejonet har alltså kastretats. 1. "Kvinnliga soldater". Jo, jag tackar jag. Låter inte alls avskräckande. 2. Ett kastrerat hanlejon är NBC's ansikte utåt. Respektingivande? 3. Go Sverige i tredje världskriget *viftar med flaggan* |
Är frågan vare sig forumister har körkort eller ej? Dum fråga om du frågar mig. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Svara på frågan istället, avoider! Motivera varför den är dum, tack! Av över 6 000 medlemmar är det en hel del över 18 år trots allt. __________________________ --= God fortsättning på det nya filmåret 2008 =-- OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm nån gång på em där!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
B-körkort. |
Jag kör utan. |
Äh, när jag ändå är inne på den här tråden kan jag säga att jag inte har någon chans öht att komma och hälsa på er denna månad. Jag kommer vara i Idre och bo under snön ... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Snö är gott. |
Shadow = Sandra Forsberg på Facebook? |
Nej, Shadow = Jarl Ågren på Facebook. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Vad tråkigt, Shadow. __________________________ --= God Tjugonda' Knut! =-- OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Anmäl dej, vi måste boka bord!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Nåja, nu vet jag ungefär hur Shadowfax ser ut. Nu gäller det bara att tänka sig henne med läderpiska och latexbrallor. |
Mmm... vore intressant onekligen. Undrar om Filmernas Härskare har övergivit denna sajt för gott!? __________________________ OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Anmäl dej, vi måste boka bord!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Jag håller just nu på att se Graven m bl a Kjell Bergqvist. Måste bara säga att den är grymt underskattad. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mej. Göran Ragnerstam är ju kungen av skådespeleri - en ren njutning att se, säväl i det stora som i det lilla! Tips - se denna miniserie på 8 delar! Kostade ca 249:- det senaste året. __________________________ OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Anmäl dej, vi måste boka bord!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Bara jag som tycker att Hasse Aro är och Alan Rickman är som tvillingar? |
HAha, nej, de är faktiskt rätt lika ibland. ..som liten blandade jag alltid ihop Nicole Kidman och Kylie Minogue __________________________ http://youtube.com/watch?v=VloGvi911wg |
och wookad blandar ihop mej med mumintrollet, så nej wookis, tvivelaktigt att någon tycker som du __________________________ hon dansade en sommar... |
Rivulet (och Sofia92), na, vad tycker ni om idén med er som nästa projektledare för nästa FP-träff? __________________________ OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Anmäl dej, vi måste boka bord!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Lugn i stormen, Mats. |
Men, vadå, Hampus, jag har hört rykten om att du inte ens tänker dyka upp imorn iaf trots att du sagt det... ...så vem är det som ska va' lugn? Dessutom blir vi bara 9 av över 6000 medlemmar imorn (dvs om du kommer, vilket jag hoppas). Har du läst Wookads utvärdering i förtid? Småkul faktiskt. __________________________ OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Anmäl dej, vi måste boka bord!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
kom på att jag även blandat ihop John Cusack och kevin Spacey ett par gånger i mina yngre dar... Jo visst Mats men sladda ner nu tycker jag också, det behöver vi inte ha "bestämt" nu heller?? __________________________ http://youtube.com/watch?v=VloGvi911wg |
Hehe vad toki ru e. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Ja, jag kan gärna tänka mig att leda projekt, men då tycker jag vi kör träffen i Malmö, så behöver jag bara åka två mil Fast i Lund hade varit ännu fetare, käka på Greken och kolla superbillig (men dålig) biofilm på Kino. Så billig den träffen hade varit...för mig Men som sagt, vi får lugna oss lite |
Ja, förlåt, ursäkta då, att man tar upp ett intressant ämne som vem som helst kan prata om i vänliga ordalag. Stressa inte upp er för mycket bara av att jag vil diskutera nåt spännande ämne på ett nyfiket sätt i denna visa uråldriga skräphögstråd (Fragglarna)! Jag ska aldrig mer försöka vara varken ute i god tid eller ta upp ett "sådant" ämne, o ni genomkloka...! Halleluja! Amen. Pax vobiscum. __________________________ OBS!!! Glöm ej FP-träffen lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Anmäl dej, vi måste boka bord!!! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Jag gillar att bestämma allt i sista sekunden, så vi får vänta till sista veckan med att ens föreslå träffen nästa gång Nej, men det är bra att prata lite löst om det redan nu, vi behöver ju inte bestämma nåt än. |
Min är profil är nu klar. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Matz: 1. Såklart jag ska med! Lepre + osthyvel, remember? 2. Öheha, jag ville bara säga "lugn i stormen". Jag menade egentligen inget. |
Lugnt, Toxic! Kul att du kommer. __________________________ OBS!!! Glöm ej FP-träffen idag lör 19 januari 2008 på Pizza Hut, Hötorget i Sthlm 16:00. Välkomna! OBS!!! Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Det är idag? |
Japp, Toxic, om inte det framkommit ännu så här en halv vecka efteråt, så är det idag, helt riktigt & rätt! Här är trailern till John Ajvide Lindkvists coola roman "Låt den rätte komma in". Känslan i boken verkar faktiskt till viss del finnas även i filmen: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1214128517?bctid=1378326705 __________________________ OBS!!! FP-träffen lör 19 januari 2008 e över - tyvärr - d e me vemod i halsen jag säger detta. För den blev ju så klart lyckad, om än lite kort. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Bara jag som får följande meddelande när jag klickar på "Forum"? Jag använder Mozilla, och har mailat info@filmpunkten.se Ett fel inträffade när sidan försökte laddas Tryck på uppdatera och försök igen. Om felet är akut och kvarstår, vänligen maila oss på info@filmpunkten.se Ett fel har uppstått: Feldata: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers Förklaring: [Microsoft][SQL Native Client][SQL Server]Incorrect syntax near the keyword 'ORDER'. Sida: /include.asp Felnummer: Fel på rad: 34 Path_info:/forum.asp |
Noop, wookad, du e inte ensam alls. Jag har också mailat Kristoffer, som nu vet om det och tittar på problemet så fort han kommer hem från skolan 16:30-17 ca. __________________________ OBS!!! FP-träffen i januari 2008 e över - tyvärr. Men nu ser vi redan fram mot nästa i sommar, oavsett var! Blir vi fler måste vi dock organisera än mer. Ett hett tips. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
En allmän klagan: tragiskt att ingen här på sajten verkar kunna svenska grammatiska skrivregler (eller bruka dem) förutom jag, särskilt vad gäller styckeindelning. Både här på Forum, på profilerna och i betygskommentarerna. Därför vill läraren, men främst språkpolisen och Fredrik Lindström-beundraren, i mej slå ett slag för den relativt NYA funktionen i åtminstone betygskommentarerna: --> styckeindelning med tre mellanrum/space-tangenttryckningar UTAN en hel rads mellanrum är nu möjligt. Alla som gör den klassiskt felaktiga indelningen med att helt enkelt varje gång lämna en hel rads mellanrum för att sedan påbörja ett nytt stycke, gör FEL. detta trots att de förmodligen vill väl samt kanske tycker at det ser snyggast ut. Men SÅ gör man bara när ngt helt NYTT introduceras i den "stora" texten (läs uppsatser eller hela böcker) där man har mycket text och mååånga stycken. Våra betygskommentarer är definitivt av det kortare slaget, även de längre sådana som t ex jag, Sophie, Lepre eller Filmernas härskare ibland skriver. OBS: ska be Kristoffer titta på så att det går att göra även här i inläggen i Forum! OBS 2: en sajt uppfattas som mer seriös utifrån om besökarna generellt skriver korrekt svenska. Besöken blir då fler. Och det vill iaf jag ska hända. __________________________ OBS!!! FP-träffen i januari 2008 e över - tyvärr. Men nu ser vi redan fram mot nästa i sommar, oavsett var! Blir vi fler måste vi dock organisera än mer. Ett hett tips. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-01-23 18:26:56] |
Fy sjutton vad irriterad jag blir på CDON.com Tänkte hyra Band of Brothers-boxen, som visserligen finns att hyra i fem delar, eller åtminstone borde finnas. Det är precis detta jag är så förbaskat irriterad över, för de som finns att hyra är del 3 och uppåt, del 1-2 fattas. Var hittar man boxen, finns den i någon hyrbutik i Stockholm? Jag vill alltså hyra den, inte köpa den. |
Nej wookad jag har samma problem här. Mats: Tror nog att alla kan skrivregler, grammatik mm vid det här laget. Det handlar inte om det utan helt enkelt huruvida man orkar bry sig om varendaste inlägg är grammatiskt rätt eller inte. Och det är det låångt ifrån alla som gör. __________________________ "Long is the way and hard that out of hell leads up to light". |
002mateke: Varför ska man INTE använda styckeindelning? Tycker det både är betydligt snyggare och tydligare än stora sjok med små indrag här och var. Jag har dessutom läst många uppsatser i mina dagar där styckeindelning används utan att "något helt nytt" inleds. Man får inte blanda ihop skrivregler som exempelvis gäller i böcker med text man skriver på ett internetforum. Sedan en fråga angående den nya funktionen. Kunde man inte slå tre blankslag innan? [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-01-23 17:23:04] |
Wookad: Fråga Leprelina om du får låna den. |
Jo som Goliatbagge säger, det är väldigt mycket snyggare och lättare och framför allt mer lockande att läsa texter när de inte är för täta och ser för långa ut. I praktiken är det nästan journalistikens oskrivna regel - texter med luftiga mellanrum som inte är för täta, = tråkiga och jobbiga att läsa, avgör om läsaren faktiskt läser en text överhuvudtaget. __________________________ "Long is the way and hard that out of hell leads up to light". |