Men är det inte bra att han rättar dig? Så att du lär dig, menar jag. |
Ni är bara för härliga freddy & mertzell, speciellt tillsammans! Jag tycker det här är det roligaste som hänt mellan er hittils. ------------------------------------------- hehe hej alla..nu är jag tillbaka. Tycker det är lite tråkigt i forumet nu så ja startar en tråd. vilka är ni...asså berätta lite om er själva o så så vi lär känna varann jag heter lukas och bor i stockholm men jag kommer från götebogr.. mina intressen e film, min skoter (moppe), min flickvänn erica, datorspel tex counterstrike osv. Jag går på gymnasiet.. läser elektrikerlinje jag gillar musik också. Mina favoritband ee evanescence å linkin park dem e fett bra. Fast jag gilar promoe också. Haha inte svennebanan den är töntig men resten o jag älskar öl o snus också..hehehe.. men berätta lite om er nu jag heter freddy och kommer från nånstans i sthlm trakten freddy okej hehe var i sthlm? heter du freddy? eller fredrik? bor du oxå i sthlm mertzell?jag kallas för freddy vafan kan du läsa eller jag skrev ju att ja bor i sthlm.. o jag fråga va du heter inte va du kallas ditt grott troll sry. vart jag bor kan vi pm om för jag vill inte ta det här ...du kan lägga ner den arga attityden mertzell, den är du ensam om att ha här på fp. förlåt mena inte o va dum dawe.. kände mej bara lite ignorerrad av freddie. heheheh vi hörs imorrn ska sova nu god natt -----------------------------------------__________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-12-01 09:35:55] |
Jag dör... "uncle_funk mobbar mig" Ja, jag sa till dig att sluta vara uppkäftig, varpå du kallade mig mycket roliga namn. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
sluta ljug du kallade mig för ful o efterbliven de förrsta du gjorde |
Jag har varken kallat dig ful eller efterbliven Jag kallade dig självupptagen fjortis för att du beter dig som en. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-12-01 11:43:01] |
........................ |
Låter bra. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Ville bara säga att FVM ser jättetuff ut på sin nya bild |
Rejält med metal. |
Passa er nu... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
FVM skämmer bort sig med en riktigt häftig bild, likt en god förälder skämmer bort sitt barn med riktigt dyra och fina leksaker. __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-12-02 14:33:57] |
Modv: Man skämmer bort sina barn. |
Just det! Bra att du rättade det. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Haha, "skämmer ut" lät allt för roligt. __________________________ Ómerta |
Den där "Wookad" är en riktig palsternacka. |
Fniss |
*asg* |
Jag luktar svett. |
Det kallas att vara man wookad. __________________________ Ómerta |
Skam att jag inte upptäckt forumet tidigare. Det verkar vara ett trevligt tillhåll detta. =) |
Du är välkommen. __________________________ Nytt i topplistan (December): * 306. Eagle Eye (D J Caruso) |
Jag och Toxic får akta oss! |
Jamen usch, nu får man ta det lugnt! |
Nu måste jag ju sluta sucka... __________________________ Nytt i topplistan (December): * 311. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 280. Goodfellas (Martin Scorsese) * 273. Funny People (Judd Apatow) * 181. (500) Days of Summer (Marc Webb) * 166. Kill Bill Vol. 1 (Quentin Tarantino) |
Det där, är mat! __________________________ Only suckaz need bodyguardz. |
palla dricka sprit då ja kommer oxå köra vitt nyår __________________________ vem har sagt att musik ska vara trevligt att lyssna på?! |
Äh komigen nu, sup in de nya året! __________________________ Only suckaz need bodyguardz. |
Vi avslutar och välkomnar ett nytt Decennium. Det är nog bara att fira på! Själv så frossar jag i mig resterna av julmat osv. __________________________ Gott nytt år! |
Komsi, komsi 2010. __________________________ Only suckaz need bodyguardz. |
FVM har inte klarat av att dricka sprit sen han med byxorna nere föll ner i ett dike med brännässlor. __________________________ Gott nytt år! |
Haha, jasså det säger du? __________________________ Only suckaz need bodyguardz. |
Vad är Natursam?:S __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Vad tror du själv? Natur/Samhälle.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Jaha... det finns ett pg som är en blandling... de låter inte dr så roligt... :S __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Wow, natur/sam... Låter som det tråkigaste man kan gå. Happy pluggin' ! |
Natur är det bästa du kan läsa, efter IB, men det kommer du aldrig att orka om du inte är en extrem plugghäst. |
Är verkligen inte den som pluggar mycket.. Natur känns alldeles för jobbig, alla dryga ämnena. Därför finns Natur/sam som är en blandning. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Vad har du för betyg dawe? __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
inte särskilt imponerande iaf.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Berätta Om du berättar berättar jag också __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |