Forum » Övrigt » Fritt forum » Öppet Forum eller Off Topic-tråden!   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >   2008-09-25 19:32:30
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Igår införskaffade jag mig cd-skivan "Andra sjunger Olle Ljungström". Väldigt fin hyllningsskiva till mannen med samma namn. MEN. Joakim Bergs version av "Nåt för dom som väntar" är lite av en avvikelse...

...Jag tycker det är en av de bästa covers som gjorts i svensk musikhistoria. Speciellt om man lyssnar på resten av plattan där de flesta låtarna bara är akustiska versioner av originalen. Alltså ganska tråkiga och oförändrade.

Rekommenderad skiva säger jag!

__________________________

"Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.."
  2008-10-02 11:03:29
Registrerad: 2006-10-14
Ibland... när du gråter... ser ingen dina tårar.

Ibland... när du har ont... ser ingen att du har ont.

Ibland... när du är bekymrad... ser ingen dina bekymmer.

Ibland... när du är lycklig... ser ingen att du ler.

Men SLÄPP EN FIS bara EN gång...

Och alla vet det!!!

Reflektion: varför e d så?! Tänkvärt hur som helst.

"Be the good time everybody wants to have." / Unknown
  2008-10-13 11:02:30
- Dagens ris:
Upphör inte att bli förvånad över de billiga klagandena och personangreppen som uppstår här i Forum då och då. Men apropå detta måste jag bara få säga att jag börjar bli ordentligt riktigt trött och BESVIKEN på att se detta sätt att kommunicera, detta barnsliga sätt.

Förlorar inte FP aktiva medlemmar på detta sätt genom att de skräms bort från Forum, så vet inte jag av vad. Bristen på acceptans, uttrycksfrihet och en allmänt schysst attityd mot varandra leder inte till ngt bra. Tur att vi har en moderator som ser sånt där och tar bort det.

+ Dagens ros:
Till alla på detta Forum som aldrig säger ngt negativt eller nedåtpuffar till andra medlemmar utan som jobbar för att bibehålla en positiv atmosfär oavsett vad nån säger. Till all dem som medvetet just INTE provocerar fram polemik/diskussion bara för tjafsandets egenkära skull. Tack alla er!

2008-10-13 15:49:05
Registrerad: 2007-12-31
Meteke, och du en av rosorna?
Knappast. Sorry, men det är oftast du som startar upp arga diskussioner med dina anklageser och dumma inlägg, som den ovan. Dålig respekt, tycker jag.

Istället för att gömma dig under bordet, kom fram och möt dem riktiga katterna öga för öga, dvs. säg det rakt ut istället.
__________________________

Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1.
  2008-10-13 20:34:06
Uncle_funk har en poäng.

Tänker dock inte säga att du oftast startar arga diskussioner, 002mateke, men när du startar en diskussion så verkar det som att din röst är lag. Ingen som inte tycker som du har något att komma med, det är bara dåliga argument då... Så det där med acceptans, och ha en schysst attityd mot andra borde även du se över.

Va? Ännu ett onödigt inlägg från mig? Och mot dig, igen, av alla personer? Ja, jag är medveten om att jag egentligen inte får skriva till dig, för jag har aldrig något vettigt att komma med och kör bara med personliga påhopp.

2008-10-14 11:55:26
Registrerad: 2006-10-14
Uncle, du får gärna fortsätta den där diskussionen på PM, då jag anser din anklagelse vara rent förtal. Vakna upp! Jag skriver aldrig inledande ngt negativt eller kommer med nedårpuffar - märk det väl, jag har sagt det förut, uncle! Jag kommer aldrig nånsin med personangrepp, som jag sett du göra den sista veckan. Jag klagar aldrig nånsin på medlemmars inlägg såvida det inte bara är rent klagande i sej.

OCH jag väljer varken att skriva att jag är värd en ros eller ett ris, märk det också väl, Uncle! Men subjektivt, ja, så anser jag mej vara definitivt värd mer ros än ris. Faktum e att jag visste att just Du, uncle, skulle ifrågasätta om jag var värd ris eller ros. Hehe.

Uncle och Shadow, vilken konspiration ni verkar ha mot just mej, läs va jag skriver ställlet för att hävda att jag "har rätt" hela tiden - DET är ERA tolkningar, och ingen annans. Därför tycker jag ni uttrycker er farligt och klantigt. Skriv istället hädanefter: "Jag, ..., anser att enligt min tolkning, 002:s texter alltid verkar vilja vara sas. lag!", dvs stå för exakt de egna ord Ni skriver.
Jag skriver ALDRIG att jag har rätt, rätt och återigen rätt. Glöm aldrig det! Men hoppa istället på de som verkligen
1. kommer med personangrepp
2. klagar på andras "löjliga" inlägg/trådstarter utan att ens ge sej in i vad tråden handlar om

Sluta sätta er själva i försvarsposition direkt, mot mej som verkligen är den enda som uppmärksammar och försöker bidra till att en "schysst attityd mot andra" ska genomsyra hela filmpunktens Forumtänk!
------------------------------------------------------

Hallo, alla sugna löpare!
Nu på lördag smäller det: Tjur Ruset kl. 13:00 i Visättra, Huddinge - nytt deltagarrekord igen! 10 km tuff terränglöpning. Årets och Sveriges roligaste löparlopp!!! Vågar du anta utmaningen?

2008-10-14 12:02:10
Registrerad: 2006-10-14
PS. För övrigt, Uncle och Shadow, anser jag era inlägg alltid också verka vara bäst/mest riktiga/allmänrådande. Vilket jag även tycker om MÅNGA andra medlemmars inlägg. Och handen på hjärtat, det måste Ni också göra, eller hur? Om inte, ber jag er vakna upp och uppmärksamma de som klagar och de som kommer med rena personangrepp.

Och vi kan hålla p i en evighet att ständigt skriva att jag tycker minsann det du sa verkar vara som att du vet bäst eller att Du talar allmänrådande på eget bevåg, men vad hjälper det? Inte nånting. Gå istället på de som klagar och kommer med personangrepp, som sagt!

Ska bli intressant att se om ni vågar och kommer att göra det. Dvs BARA gå på de mest NEGATIVA vibbspridarna av alla.

2008-10-14 14:12:11
Registrerad: 2004-04-04
002mateke: Ehum.... jag trodde det var underförstått att jag bara skrev mina egna tolkningar? Men för att förtydliga: Jag skriver bara vad jag själv tycker! Alla andra får hålla reda på deras egna åsikter.

Sedan har jag heller aldrig sagt att du skriver att du har rätt hela tiden. Däremot så har du skrivit ganska många gånger, mot dom som inte hållit med dig, att de inte haft något att komma med, onödiga inlägg, onödigt klagande och diverse andra saker. Vill du att jag ska hämta några exempel?

Så frågan är vilka du vill att jag ska gå på, de som DU ser eller de som JAG ser?

PS. Förutsägbart som fanken att du skulle försvara dig själv. Du har varken gjort bu eller bä.... Ta tag i dig och inse att du själv inte är så gudomlig alla gånger!

[Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-10-14 14:21:59]
  2008-10-14 14:49:37
Registrerad: 2006-10-14
Svara nu enkelt på frågan, Shadowfax:
vilka medlemmar EXAKT ser Du som mesta NEGATIVA vibbspridarna, när du uppenbarligen blundar, medvetet eller omedvetet, för alla som kommer med A) personangrepp samt B) klagar för klagandets skull utan nån som helst substans eller relevans till trådämnet i sej, eller för att ifrågasätta att tråd skapats när andra trådar om samma ämne redan finns?

(btw, tack för alla råd om t ex gudomlighet.)

[Inlägget redigerades av 002mateke 2008-10-14 14:53:30]
  2008-10-14 15:01:59
Registrerad: 2004-04-04
Säg mig, 002mateke, hur vet du huruvida jag blundar för folk som kommer med personangrepp och diverse annat? Kan du överhuvudtaget bevisa att jag inte säger till dom på något sätt?

Och angående din fråga så tänker jag inte svara enkelt på den. Svara istället på vad det finns för anledning för dig att veta vad jag tycker?

Btw, jag gav dig inga råd.

2008-10-14 17:08:18
Registrerad: 2006-02-14
Jävligt sugen på glass... Nån' som har ett förslag på smak?

2008-10-14 17:45:41
Frida_OSX
Registrerad: 2007-08-31
Choklad så klart Toxic! Ingen slår den

AUkie >> Gold_Hero
  2008-10-14 18:31:48
Driver du med mig..? =/

Choklad är typ den tråkigste smaken, hellre käkar jag vanilj/jordgubb!

2008-10-14 20:17:43
Registrerad: 2004-04-04
Toxic: Testat Ben & Jerry's? Alla smaker är typ hur smaskiga som helst! *yum yum*

2008-10-14 20:32:53
Registrerad: 2006-02-14
Ben&Jerry's är bland det vidigaste jag ätit.

99% socker.. ..Var är glassen..? =/

2008-10-14 21:12:21
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Ägglikör, romrussin, mintsorbet
  2008-10-14 22:15:57
Registrerad: 2004-04-04
Toxic: Vidrig?? Den är ju suverän!

I övrigt är ju Häagen-Dazs kanon med! Fast det är ju lite samma stuk över den.

2008-10-15 13:34:24
rivulet
Registrerad: 2006-10-17
choklad vidrig? nu har du inte riktigt alla hästar hemma va toxic haha

men håller emd shadow, alla ben&jerrys är jättegoda, men gillar spec chocolate fudge brownie, mums!

prova anars lejonet och björnens italienska, den är jättegod!
  2008-10-15 14:07:44
Registrerad: 2007-12-31
Snackar glass under hösten, jo, visst är Ben & Jerry gott.

2008-10-15 14:16:31
Registrerad: 2004-04-04
Någon annan som fått smisk av en viss medlem (kanske inte ska nämna namn), för att man haft fel ordning på profilen? Illa illa ^^ .

2008-10-15 14:18:17
Menas?

2008-10-15 14:20:02
Registrerad: 2004-04-04
Att en viss medlem på filmpunkten klagar på mig för att jag har fel ordning på profilen. Min profil blev tydligen underkänd, muhahaha. ^^

Edit: "Favoritfilmer" ska tydligen vara längst upp, men men ^^

[Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-10-15 14:21:38]
  2008-10-15 14:24:48
Registrerad: 2007-12-31
Men det utgår för var och en hur ens profil ska se ut?
Jag har inte uppdaterat min sedan, jag vet inte när...

2008-10-15 14:48:01
Registrerad: 2004-04-04
Ja jag tycker också att det är individuellt för hur ens profil ska se ut. Det är ju ändå ens egen profil. Men det finns ju besserwissrar ^^ .

2008-10-15 16:46:19
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Shadow>
Låter precis som Mateke. Kan inte komma på någon annan som skulle anmärka på något så obetydligt.
  2008-10-15 17:17:51
Jäkla gottegrisar.

Jag vill hellre ha en glass med SMAK än en som fyller mitt sockerbehov för tre dagar.

2008-10-15 18:40:49
Registrerad: 2004-04-04
Wookad: Skulle Mateke kunna göra en sån sak? Haha. Det var dock inte han denna gång ^^

Toxic: Meh, vaddå? Menar du att det inte är någon smak på alla Ben & Jerrys? Man blir ju helt beroende för fan!

Btw, angående glass. Är det någon som är haj på glassorter från Tyskland? Jag tror i alla fall den glassorten jag tänker på är från Tyskland... Anyway, den säljs i Sverige.. Någon som vet ? ^^

2008-10-15 19:55:17
Häagen-Dazs? Shadow?

2008-10-15 20:55:48
Registrerad: 2004-04-04
Hmm, nej inte den. Det är nog en äldre modell. Jag är inte ens säker på att den kommer från Tyskland nu längre, jag fick alltid höra att den kom därifrån, men faktum är att jag inte hittar den.. Skumt.

2008-10-15 21:35:23
Registrerad: 2007-12-31
Checka in min profil sida på Youtube, med endast bra musik (i mitt tycke)

[Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-10-15 21:57:09]
  2008-10-15 21:39:38
Och den är?

2008-10-15 21:49:23
Haha, glömde posta sidan

http://www.youtube.com/user/gr8zongz __________________________

2008-10-16 09:54:32
Registrerad: 2006-10-14
Om vi sakligt, Shadow, ska kunna reda ut detta måste du svara på frågan, annars kommer vi inte vidare. Har du sagt A får du säga B. Annars har Du ingen substans för det du säger och i mina ögon svamlar du isf bara på, utan att komma med några "bevis" för vilka du ser jämfört med vilka jag ser.

"Jag måste erkänna att jag inte ser dom som du uppfattar sprider mest negativa vibbar. Jag ser däremot dom som jag uppfattar sprider negativa vibbar." / Shadowfax

Men jag misstänkte du inte skulle fullfölja konversationen här utan låta den ebba ut, delvis genom att byta ämne och ställa en motfråga. Och då står vi på ruta ett. Igen. Och igen. Osv.

Håll dej till diskussionen och fly inte från det vi pratade om från början! Tills du kommer tillbaka med att nämna de personer du ser som mest negativa till atmosfären på Forum, lägger jag ner detta eviga kringprat som alltid blir med allvetande Shadowfax. Eller jag tror snarare att du är rädd för att tappa en viss forum-status genom att hänga ut vissa personer, dvs det vågar du inte, utan hävdar bara att du KANSKE skickar PM till dessa istället.

Om du inte bryr dej om att svara på den frågan som sagt, bryr jag mej inte längre om vår konversation eftersom du hela tiden kommer in på stickspår, vilket förvillar och ger ett konfyst och undvikande intryck tyvärr. DVS, för att tala klarspråk, svarar du inte på den frågan, lägger jag ner diskussionen här eftersom det var det exakt som vi pratade om från start. En sak i taget, Shadow, inte allt på en gång. Skynda långsamt!
---------------------------------

Vem har klagat på din profil, Shadowfax, eftersom Wookad påstår att det skulle vara jag?
Nu börjar du ju bli patetisk. Du ljuger ju rakt av isf. Drömmer du mardrömmar eller va i helsike sysslar du med???!!!

2008-10-16 11:53:19
Registrerad: 2007-12-31
Mateke, tänk på nedtryckandet INNAN du säger att folk börjar bli patetiska... Trodde att det var du som drog upp just det ämnet.

2008-10-16 15:45:47
Registrerad: 2004-04-04
För din info Mateke, jag tänker inte hänga ut vem som klagade på min presentation, däremot kan jag säga att det inte var du, så nej, jag ljuger inte. Innan du börjar trycka ner folk kanske du ska ta reda på lite mer fakta...

Btw, så har jag ingen anledning att hänga ut folk jag anser sprider negativa vibbar. Det handlar inte om någon "statusgrej" alls. Men du kan ju få tro det om du vill.

Och nej, jag är inte allvetande. Har aldrig påstått det heller. Så lägg du ner diskussionen om du vill, whatever..

2008-10-16 15:58:04
Registrerad: 2007-12-31
Ne, nu tycker jag att vi tar upp ämnet GLASS igen...

2008-10-16 16:28:18
Registrerad: 2006-02-14
Uncle_Funk: Antagligen ditt livs mest intelligenta kommentar.

Jag är intresserad av lite annorlunda glassmaker, såsom t ex blodapelsin-chili och nån' kul blandning innehållande basilika.

Har ni några konstiga/intressanta glassmaker som ni är sugna på att testa?

2008-10-16 17:47:44
Sparris sorbet
Whiskey/ananas
Tandkräm
¨
Hmmmm... kommer nog på lite mer intressanta smaker senare...

2008-10-16 22:25:20
Polkagris
Grannbarr

Tandkräm uncle?? Usch och fy!

2008-10-16 23:32:28
rivulet
Registrerad: 2006-10-17
ååååh, bananasplitsmak på glass! triumfglass gör världens godaste, blandat banan- och vaniljglass med chokladsås! fast den kan man itne äta på hösten, det är sommarglass. romrussin eller ägglikör på hösten ska det va

åh, uncle, förresten, kollade din youtubeprofil, massa bra musik! extra plus för mr tambourine man alltså! favvolåten med dylan eller?
[Inlägget redigerades av rivulet 2008-10-16 23:34:51]