Lite tjat på moderatorerna skulle nog inte skada, ifall nyhetsboysen kunde få en egen "Nyhetsflik" så skulle det vara guldvärt. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
jomen dem borde ta en break me nyhetstrådarna tycker ja |
Ha ha ha jag har redan lyssnat på er och dragit ner nyheterna rejält, knappt lagt in några på flera dagar.. Så det så... |
Då e det bara hook kvar då |
Mysgrabben: Personligen har jag inget emot nyhetstrådarna, skulle bara vilja att dem fick en egen "flik". __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Ja men jag håller helt med dig där Dawe, en egen flik skulle verkligen vara nåt. |
Great! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
men Hook verka skita i det |
Apropå aktivitet, ändrar mej mot d jag sa tidigare - det verkar bara vara Wildpalm som fortfarande e aktiv på sajten. Tyvärr. Har försökt kontakta Kristoffer även på Facebook - noll svar. Flera gånger. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Synd, verkligen! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Snart sommar FILMISAR 2 veckor kvar för mig i skolan jävligt skönt och snart kan man sitta och titta på film hur långt in på natten man vill MOhahahah näe ^^ __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Var på f3zt, slog en kille, sen kom bussen! :pPpPpPPpPpPPPPpppP __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Rip, Keith Elam "Guru drabbades den 28 februari 2010 av en hjärtattack och hamnade i koma. Efter en lång tid av cancer, som han hemlighållit från sina fans, avled han av sjukdomen." __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Dawe: Har aldrig fattat grejen med "pPpPpPpPp" men många verkar köra med det. Var ligger poängen? |
Grymt kul att du är tillbaka Wook! Citerar Flashback: "Lite info: Fenomenet kommer ursprungligen från Fragbite där det överanvändes en hel del och har du tagit sig vidare till FaceBook och diverse grupper där. Internetfenomenet började för ungefär två år sedan med ett citat från en bilddagbok, nämligen Rebar1993. Rebar, som han kallar sig hade tydligen varit på fest hos någon mange, tagit bilder från festen och lagt ut dom på sin bilddagbok. Som kommentar till bilderna hade han skrivit: drog på fest :pPPpp slog ner nåra :pPPpp sen drog vi :pPppPPp." __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Hoppas det besvarade din fråga. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Verka vara förbannat användbart, logiskt, praktiskt och kul! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Dawe: Nej, det besvarade inte min fråga. Jag vill fortfarande veta poängen! |
Poängen.. Jag skulle gissa att poängen ligger i att det är roligt, fast helt 100 är jag inte. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Hej __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
haha tittade just på använderns "Saule"'s betygsatta filmer, betygen är antingen 1 eller 5. hahaha finns inget mellanting ;p http://www.filmpunkten.se/anvandarinfo.asp?ID=saule |
Nja, inte bokstavligt talat, men nästan! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
En vecka sedan senaste inlägget i FF |
Fasiken vad forumet står stilla.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Roger Waters bokat, YES YES YES!!!!!! |
Vad skönt att helt enkelt bara ha favoritfilmer. Aldrig ställas inför dilemmat att tvingas se en medioker film bara för att man sett sina favoriter för många gånger. Den där killen vet vad han sysslar med. Hoppas bara att han inte gör så i verkliga livet. Det skulle vara svårt att vara vän med honom då. "Du är min bästa vän, men om du gör något tråkigt så dödar jag dig." __________________________ "I wonder if it remembers me." |
Hur många visste om att Strul-regissören Jonas Frick är död??? Har jag helt missat!! Är chockad. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nyss hemkommen från en vecka i Paris med gott sällskap. Åkte dit i huvudsak för att se U2 på ett fullsatt Stade de France (drygt 100k). Fy fan, det var goosebumps genom hela kroppen hela showen igenom. Mäkta mäktigt, vill jag säga! With or without you. http://www.youtube.com/watch?v=LvXIt_ziC7Y Where the streets have no name. http://www.youtube.com/watch?v=yfq-iLB_y2M I still haven't found what I'm looking for. http://www.youtube.com/watch?v=LUoi7rjPp2w&feature=related Mercy. http://www.youtube.com/watch?v=uLRxjC_9ffE&feature=related 002mateke: Hehe. Chockad borde du inte vara med tanke på att han dog för nästan 10 år sen (såvida du inte sett honom på stan eller i någon livesändning på TV, då SKA du vara chockad). [Inlägget redigerades av Wookad 2010-09-22 14:30:10] |
I år, 2010, har jag verkligen knepigt att peka ut vilka filmer som kommer att räknas som de BÄSTA personligen. Till och med vilka som ska nomineras som de bästa. Tycker inte nån direkt har utmärkt sig hyper/mega-mycket över mängden som förra året. T ex. har jag ännu i år ej sett nån ny film jag kan sätta en 5 på. Hur är det för er? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Miam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Samma här. :l |
Nån mer som tänker samma sak? Jag har lite förhoppningar om den spanska filmen som nu ligger på IMDb Top250 #168, El secreto de sus ojos. Nån som sett den? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som Miam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Håller med delvis uncle. Det skulle vara kul om det gjordes mer välgjorda svenska filmer, inte bara polisfilmer. Men det är kul det också. Lite blandad kompott, mer välgjord skulle inte vara helt fel. Hört att det ska komma mer Irene Huss filmer, hellre Beck eller Wallander säger jag då. |
Måste passa på att slå ett slag för mannen, myten, legenden...Mitch Buchannon, Michael Knight, David Hasselhoff. Kärt barn har många namn. Det jag vill komma till är att han är otroligt underskattad. Hade han inte gjort bort sig i diverse skitusla musikvideor och youtubefilmer utan satsat mer seriöst på sångkarriären hade han säkert kunnat bli en riktig smörsångare á la en amerikansk Julio Iglesias. Brudarna skulle ju smälta som smör. Jag också, måste jag tillägga. Vilka bitar, blir ju fan kåt. Schnabeln pekar upp mot zenit.. http://www.youtube.com/watch?v=MZ2JmA4s-PU http://www.youtube.com/watch?v=-eWz5CzmAVo Don't hassel the Hoff [Inlägget redigerades av Wookad 2010-12-05 08:04:43] |
TIPS! Läs igenom sida 1-10 i denna tråd. Det finns helt underbara inlägg och diskussioner från förr |
Ah najs, ska sätta mig och drömma tillbaks ett tag! |
Känslor! Frustration! Kontrovers! |
ÄCTIJÖN" |
HAHA SIDA 1-10! GULD. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Old times |
Tittade på onlinelistan nyss och såg detta: Online-rekord: 4712 (2011-01-29 11:28:04) Vad missade jag för händelse denna dag? Eller har det blivit nåt fel? __________________________ www.flock-air.com |