Du fummlar, skriver som du vore en 10årig fjortis..säg mig varför jag inte borde ist? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
meh!!!!! Jag är ingen djortis, och jag är inte 10 år och visst jag kan skriva väldigt konstigt ibland ja de kan jag erkänna men du är ju helt bortombergen som säger så!!! __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
"meh!!!!! Jag är ingen djortis" Jag ska sluta klaga, men försök iaf. Skulle se mycket trevligare ut, vem vet - du kanske till och med skrämmer iväg folk som besöker forumet. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
hahan okej __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Amen okej jag är sämst på att skriva på datorn, eftersom de blir hopp och jag orkar inte läsa om vad jag skrivit, och de går så fort och bla bla.... JAG SKRIVER FÖR FORT , HELT ENKELT __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Nån som vet var man kan på tag på en sida med exakt alla svenska ord? |
Underlig fråga. Vad ska du ha alla ord till? Letar du efter lexikon så använd Google Translate eller KTH nada lexikon eller vad det heter. En del ord saknas men i det stora hela tycker jag att det funkar bra. |
Döttforum.se __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Nationella nästa vecka, H E L P __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
så svårt e det inte. __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Ska vad jag vet skriva om gränslandet..vettefan hur det kommer gå. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
ja eller hur..... VA har ni de nästa vecka!!! Shit... HAr alla 9or i hela landet nationella samtidigt??? Idag provade vi på skolan, hur det är att skriva under tidspress... Gränslandet, fy fan säger jag bara man kommer ju inte på nånting.... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Mvg kompis, schöön ja E' __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
och du klagar på flingas stavning.fatta knaptt din mening __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Tänk till en extra gång innan du skriver sådant. Tanken har aldrig slagit dig att jag var oseriös? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
och du klagar på flingas stavning.fatta knaptt din mening Med ett flertal såna liknande inlägg av FVH, så ser man verkligen vilken tråkig och torr typ han är. Och fattar man inte att det där är oseriöst... ja då är man nog väl dum. |
Precis! Om han ändå kunde ta åt sig och försöka ändra sig.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
vrf ska ja ändra mej/ta åt mej?det e ändå på nätet.inget viktigt __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Inget viktigt? Du är väl inte 13 bast? Hoppas för din egen skull att du inte uppträder likadant utanför internet.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Harkl. __________________________ FTC (Film Training Company) Vittorio Storaro kommer till Göteborg och visar upp sin visning "Writing with light". Kika in på Röhsska. |
OKeeeeej... jag jag har i alla fall 4 MVG... Fast de e ju inte Nationella...... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Flingan: Azzå guuh, duh måste juh vara skitsmart i dom ämnena då juh? VÄRSTA PJÅFEZZORnnn ELLÄÄÄH? |
Hahahahahahhahahahhahahahhahahahhahhahahahahahaahha..... JA men så klart...eller nää inte dr __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Haha woookie! Tur att man har en dan banan till bror sådana här tillfällen, Mvg lär det bli för mig på gränslandet! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
SKA DU FUSKA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
... RagePost ... [Inlägget redigerades av ToxicAvenger 2010-02-04 17:42:25] |
WORD på den, Toxic. |
Ja, man blir ju lite trött på skiten. Jag kan gå med på att de tar bort rent otrevliga/förolämpande inlägg, men det här är ju bara löjligt. |
Flingan; nej, men lite hjälp av bror min i förväg skadar inte. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Varken du eller din bror kan ju veta vad man ska skriva om... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Man brukar få veta vad uppgiften kommer att handla om i förväg, så att man har en chans att förbereda sig. |
Det är som wookad säger. Danne har kommit på det ultimata då det kommer till "gränslandet"! Lär inte alls bli så svårt. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
ja men...... Du får ju veta sedan vad det är ungefär vad du ska skriva om.. vilken form och allt. Har för mig att på nått gammalt nationella så var det 4-5 st olika sorts form och handling.. Tex: Möten på resor, aja kommer inte ihåg vad det mer va men skit samma... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Nån som vet om Sertralin Hexal är farligt? Här är en länk om den: http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=20040607009765&DocTypeID=5 __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Flingan; du lär måste ha recept på medicinen för att få ut den. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Jo det vet jag redan men tror du att det är farligt att ta tex 120mg av de? Om man inte är sjuk... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Orkade inte läsa om det. Är det något pundarhuvud som försöker lura dig till att köpa det, så köp det inte. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Nej såklart inte __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
För de låter ju lite läskigt... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Ger du mig en orsak varför du är så desperat av just den där skiten, så kan jag googla det åt dig. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |