Gammal, skönlitterär arkivläsning för den som vill... |
satte och läste den precis wookad..den va askul __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
Sista sidan är smått obehaglig... "Med facit i hand", Wookad Failz. |
På vilket vis är den smått obehaglig? __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
Sista sidan, läs och förstå. |
Haha störtskön! __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
ngn som vet gillar nightwish här? |
De är helt ok, men gillade dem bättre förr när Tarja sjöng. |
Go-Go Power Rangers...!!! .... __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Har DVD-film att sälja... PM:a så får ni reda på mer... __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
vilken filmer haru uncle? |
Vi slungas rakt in i filmen utan förtexter. Sex gogo-brudar dansar omkring mitt i naturen. Konstapel Klöverhage, Akke Carlsson med hitlermustasch, ligger och spanar på flickorna. Någon har dock fått syn på Klöverhage, och skjuter sönder hans kikare, den ena efter den andra. Samtidigt har en störningssändare etablerats i Knohult, med resultat att TV bara sänder fyra år gamla program. Knohult är därmed isolerat från övriga världen. Åsa-Nisse och Klabbarparn lär upp Sjökvisten till hemlig agent och sätter honom på spåret. I denna film ser vi inte skymten av Kristin och Eulalia. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Från och med nu ska Mobbningsdiskussion tas här och inte på ritatråden. __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-16 20:13:35] |
Vill fortfarande ha svar på mina frågor i Foto-tråden |
Sluta mobba Wookad och svara på hans frågor! |
Detta kallar jag utfrysning. Ska maila ledningen om detta omgående. |
Wookad, det är mer än bara utfrysning, ett person angrepp också... __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
det ja tycker e jobbigt/irreterade som fan.själv välj e att så fort man skriver ett ord eller nåt sånt så kommer wookad på och hackar på en..Nu har ja sagt va ja tycker __________________________ i am dead and you are stupid |
Att uncle_funk ironiserar över en så allvarlig sak kan bara tolkas som att han indirekt stöder mobbaren Wookad och de han då och då tillfälligt, men jävligt märkligt nog, får över på sin sida... Wookad, har du funderat på att flytta över dina frågor hit kanske? Precisera också exakt vem/vilka du önskar svar från! Bara ett litet tips. __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
Sluta "hänga ut" Wookad eller sluta gnäll om att han "hänger ut" dig. ADD: Jag svarade på Wookads frågor, men Goliatbagge tog friheten att ta bort mitt inlägg. (Istället för att exempelvis flytta det hit) Vilka är det som mobbar? Antagligen Wookad och eventuellt ToxicAvenger Vilka är det som blir mobbade? Alla som på något sätt blir tillrättavisade/påminda om sina fel På vilket sätt blir dessa personer mobbade? Ingen aning! Någon (inga namn) kanske kan svara på detta? [Inlägget redigerades av ToxicAvenger 2009-11-17 11:45:15] |
Jag hade ett längre inlägg, men valde att kortfatta, SUCK till mateke och diskussionen, __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-17 12:05:36] |
Jag kan inte flytta inlägg. Hade gjort det annars, Toxic. Kunde i och för sig ha skickat dig det borttagna inlägget så att du slapp skriva om. Ursäktar. |
FVM: Absolut inte, du skriver fel i var och varannan mening och jag kommenterar det sällan. Dock så tycker jag, och kommer fortsätta att tycka, att du borde se efter dina inlägg innan du postar dem. Det känns mest som att du bara klottrar ihop något random och trycker på "skicka". 002: Har du så kort närtidsminne att du inte kan läsa frågorna i en tråd och svara i en annan? Ditt sätt att ignorera diskussionen visar på att du själv är ute på hal is. Och du verkar tro att alla som anser att DU har fel står på "mobbarens" sida. Trångsynt... Vilka jag vill ha svar ifrån? Ja vilka tror du själv? De som har en åsikt i frågan, möjligen? Det är möjligt att det vilar någon slags dryghet över många av mina inlägg, men det är absolut INTE någon form av mobbning. Jag tror inte att någon här uppfattar mig som Guds finaste ängel? |
Ni som känner er kränkta eller rent sagt mobbade kanske får turen att en dag se första sidan i Expressen;Brutalt mord på den så kallade Wookad(kan inte hans riktiga namn). Är inte en av dom som tar åt mig om någon gör mig till åtlöje. Men WoOkiE kanske en dag uttrycker sig fel till fel person.. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Hm...ja...jo...eller...nåt... |
dawe100: Jonas Koontio (Nåt ditåt) heter han bara så du vet. Säger detta bara för att retas lite. __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-17 16:51:28] |
Varför de nu skulle gå ut med mitt namn i expressen... |
kanske sitte nån psykopat och tittar in här och blir tänd på wookie och vill slasha honom och ha honom till gryta __________________________ i am dead and you are stupid |
Ja för att mord brukar komma med i Expressen, Wookad skulle dom ju dock inte använda. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Man har ju charmen... |
Mord kommer med i Expressen ja, men de använder ju inte namn i samband med nyhetsrubricerandet om det inte handlar om en allmän person. |
Sant, whatever..det jag sa var mer riktat åt den komiska sidan. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
@ Goliatbagge: Nej, ursäkta mig. Enligt min erfarenhet som forummoderator/admin finns ofta (snarare alltid) en möjlighet till detta, så jag såg det som sjävklart. Omskrivandet gick dessutom bra. Åter till diskussionen, som verkar ha glidit i fel riktning. |
Älgarna protesterar, älgarna har fått nog. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Djup granskog. Björnen vaknar. Pulsen är hög. Björnen växer. Saknad av värme. Grotta i blickefång. Ett kraftigt andetag. Spring, hopp, på'na. Skrik och vattenfall. Parningsriten ljuder. Grottan ockuperad. Detta var mitt 3000 inlägg. Ville fira det med en dikt. [Inlägget redigerades av Wookad 2009-11-17 20:13:52] |
FACEBOOKTRICKET: "Tryck Upp, Upp, Ner, Ner, Vänster, Höger, Vänster, Höger, B,A, Enter, Upp, Ner. __________________________ Some is rich Some is poor That is just the world is. |
Haha gulligt, fattar bara inte vart ni fått era små uttryck och dikter ifrån? __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Toxic och Uncle, SLUTA HÄNGA UT ANDRA MEDLEMMAR NU!!! ÄNDRA ERA INLÄGG SOM HÄNGER UT MEJ HÄR OVAN DÄR NAMN OCH Dig FÖREKOMMER efter mitt inlägg! Annars får jag som vanligt be GB ta bort dem och det NU!!! Jag varnar, jag kommer vidta polisanmälningar om inget seriöst vidtas - denna klara kraftiga mobbning måste sluta och det nu. Klara straff måste utges till de som hänger ut andra med djupa suckar. Än så länge händer inget från sajtens ledning, men om inget snart görs kommer jag anmäla detta. Jag fattar inte varför inget någonsin görs åt er. Ni fattar inte uppenbarligen vilken skada ni gör andra och DET är fullständigt oacceptabelt. Jag kan leta fram oändligt antal bevis mot en del av er om myndigheten jag anmäler er till kräver det. Och vilkas inlägg av era eller mina tror ni ser värst ut - de där jag alltid alltid försvarar de mobbade och fördömer eran mobbning eller era klara mobbningsinlägg? __________________________ "Vi lever i en kultur som styrs av begär framför behov... Den som inte får sina behov tillfredsställda dör, den som inte får sina begär tillfredsställda - överlever." |
Jag skrev följande; "Sluta "hänga ut" Wookad eller sluta gnäll om att han "hänger ut" dig." Till skillnad från DIG använder jag inte namn/anvnamn. Jag tror att du håller på att tappa förståndet. |
Touche! Nu var du verkligen het mateke! så het, att t.o.m. djävulen själv från helvetet skulle spotta ut dig. Jag tror nog min respekt för dig höjdes ett snäpp nu. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |