vart har då baggen tagit vägen.Ja vill inte sluta som uncle.men det känns nästan så.För kunde man se roliga trådar och nu ser man bara random nyheter.nyheter kan man läsa som uncle säger på nån annan sida
Jag har också fullt upp i livet med annat för tillfället. Jag försöker att logga in ganska regelbundet åtminstone för att se till forumet, även om jag själv inte är särskilt aktiv.
Uncle; En del av oss har faktiskt försökt med diskussioner, nya trådar osv..
Håller faktiskt med om nyhetstrådarna, fuck'em! Ni skapar aldrig någon vettig diskussion, och sällan är innehållet intressant. Ta det inte personligt ni som lägger upp nyheterna, men krutet bör läggas på att tänka ut lite intressanta trådar istället för bara nyheter.
__________________________
He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams.
Inte varit här inne och tittat men gjorde det nu, hmmm kan hålla med om att många av dem nyheterna jag lägger in kanske inte är direkt spännande eller roliga och hade själv inte brytt mig om dem kanske men jag tänker att det kanske är andra folk som tycker visa saker är "nyheter" som inte alls jag håller med om.
Så om ni nu vill, så kan jag självklart sluta lägga in nyheter och kan vi ha en kul & lek forum istället.
Jag sa redan från början att nyheterna blev för många i forum, men ingen lyssnade då (!). Nu verkar Toxic va den enda, nästan, som gillar dem. Jag tycker de är ok också, men de borde separeras från allmänna nyhetsrutan i forum då de får för mkt utrymme.
PS. Bra att åtminstone GB hör av sig i ärendet! *gilla* __________________________
Jag tycker iallafall man skulle kunna göra en flik med "Nyheter". Precis som med FrittForum, som man kan välja om man ska visa eller inte.
Personligen tycker jag att alla nyheter gör forumet lite rörigt och bra trådar som inte rör sig om nyheter försvinner så man måste bläddra för att hitta dem, vilket gör att folk glömmer bort dem. Riktigt sällan jag ens läser nyhetstrådarna, möjligtvis gånger då det står Morgan Freeman eller något annat intressant namn i rubriken.
Krutet bör läggas på att fundera ut andra intressant trådar så vi får lite liv i forumet igen! __________________________
He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams.
Bra! Håller med både fvm och dawe100 där, antingen en egen tråd (vilket jag tycker är lysande) eller en egen rubrik liknande "fritt forum". Om det stämmer de ni säger att GB sa, så kan jag inte förstå motiveringen till att ingenting ändrats ännu, då "lek/fråge-trådarna" bara är 3 st, varav 2 är aktiva, och bara EN ENDA SÅN TRÅD TILL STARKT IFRÅGASATTES DÅ DEN SKULLE INFÖRAS. Dessa nyhetstrådar är MÅNGA FLER än 4 lektrådar och "infekterar! på så sätt forum långt värre med sin kvantitet. Men jag kan ha fel då jag inte vet exakt va GB sagt i frågan.
Tycker också att det blir svårare att hitta i forum ju fler nyhetstrådar (och trådar) som skapas, vilket jag också sagt förut. __________________________
Handlar nog inte om att våga Freddy. Personligen tror jag allt för många har gett upp hoppet för Filmpunkten, därefter den låga attityden och känslan att trådar inte får tillbaka Fp till det härliga det en gång var. __________________________
He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams.
Toxic: Det som kan ses som jobbigt, är att dem bra diskussions-trådarna glöms bort, då dem hamnar flera "sidor" bort när det hela tiden dyker upp nya nyhetstrådar.
__________________________
He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams.
Toxic: Spelar ingen roll, dem glöms efter en relativt kort tid.
Freddy: Hur resonerar du kring ditt inlägg? Tror inte det kommer upp fler intressanta trådar bara för att nyhetstrådarna försvinner.
Själv tycker jag precis som jag tidigare sagt att krutet bör läggas på att få igång ett mer aktivt forum, därav intressanta ämnen inom film att diskutera, och skippa att satsa på att få in så många nyhetstrådar som möjligt. __________________________