Forum » Övrigt » Fritt forum » Öppet Forum eller Off Topic-tråden!   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >   2008-03-01 15:19:41
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
KATTOR
  2008-03-05 23:09:39
Registrerad: 2006-03-21
Ett fel inträffade när sidan försökte laddas

Tryck på uppdatera och försök igen. Om felet är akut och kvarstår, vänligen maila oss på info@filmpunkten.se

Ett fel har uppstått: Feldata: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers Förklaring: [Microsoft][SQL Native Client]Query timeout expired Sida: /include.asp Felnummer: Fel på rad: 34 Path_info:/forum.asp

2008-03-06 18:46:25
Registrerad: 2006-03-21
Det är så hemskt det där med Patrick Swayze. Tänk er själva att uppskattningsvis ha cirka fem veckor kvar att leva. Det är så jävla hemskt det där med cancer.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1989051.ab __________________________

2008-03-06 21:04:21
Registrerad: 2007-07-24
Ja, cancer är något riktigt hemskt.. Såg nyheten på expressens förstasida och blev helt ställd.
  2008-03-07 09:30:11
Registrerad: 2004-04-04
Toxic, men det positiva ar att jag ar javligt rik nu

Btw, sa ar det val inte bara illa med cancer? Pa er later det som att cancer ar det varsta som finns.

About sex:
when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing.

2008-03-07 10:31:14
Registrerad: 2007-12-31
Shadowfax: Jag tror du har cancer allt i bakfoten.
Man kan bli så jäkla svag när man har sjukdomen, få smärtor som är värre än när kvinnor föder barn. Visserligen är AIDS obotlig, men det finns även cancer som är det.

Och Patrick Swayze (jag gör inte narr av någons domedag) är ju hur kass som helst, så jag bryr mig inte direkt.

2008-03-07 16:38:49
Registrerad: 2007-07-24
Uncle: Oavsett om Swayze är en bra skådis är det väll jäkligt tragiskt om han dör?

Men jag tycker extremrökare får skylla sig själva, röker man hela livet och dör i lungcancer eller kärlsjukdomar har man  på nått sätt valt det. Cancer som drabbar slumpvis är däremot hemskt, inte det värsta som finns men klart en av de läskigaste sjukdomarna.

[Inlägget redigerades av Sofia92 2008-03-07 16:43:25]
  2008-03-07 17:34:55
Registrerad: 2007-12-31
Jo, jag känner personligen människor som dött av cancer.
Jag lider med honom och hans familj, men jag menade så att jag inte bryr mig om honom över huvudtaget.
Menade inget rått eller så.

2008-03-09 18:51:12
Finskt CV till ett jobb som präst i Sverige

Tå ja såk i annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt!!

Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:

1) Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6, och halva suan
2) Konvimerad
3) Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning
4) Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra.
5) Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten

NU JA UNDRA?

Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, ganse 40 000 kr./mån. Och sänstepil kräver ja. Saap Aero, samma som syrkoherden har, ja dror nämliken på jämlikhet.

Ja har kått många kurser, nu ja räkna tom:

1) Säljkurs halva feckan
2) ABF-gurs, lär dig spela kitarr för nupörjare
3) Konkurs. De va konsti kurs
4) Tatautpildning
5) Utpildning för olika porrmaskiner, så jak är tuktig på att porra, om nåke ramlar ner så kan jag porra upp det igen.

Ja ser fram att vå åka på mer gurser helst till Nutbu, tär är pra trag med ristiprud och parn-lickan. Ja tycka om liv på luckan.

Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej,
nästa vecka har ja säkert nutt på kång!

Typ innepannby.

2008-03-09 19:33:18
Registrerad: 2007-12-31
Hon är en go Göteborgare precis som jag, allt jag vet.

2008-03-09 20:40:15
Den där är GAMMAL, Mats.

2008-03-10 22:21:06
Registrerad: 2007-12-31
Har funderat på Tåg luffa igenom Europa.
Har hört att det finns ett billigt och bra sätt som man tydligen åker runt i en månad eller två.
Någon som känner någon som gjort detta?
Eller ni kanske själva har gjort det?

2008-03-10 22:49:41
Registrerad: 2006-03-21
Sättet du kallar "billigt och bra" heter interrail. Tågluffade förra sommaren, besökte under cirka 40 dagar:

Tyskland
Bosnien
Serbien
Montenegro
Ungern

Drar nog ut i sommar också.

2008-03-12 14:47:28
Registrerad: 2006-10-14
Jag har tågluffat, eller interrailat, hela 3 ggr - det är det bästa jag gjort i hela mitt liv tillsammans med mina Erasmusstudier utomlands i Tyskland våren 2006 (Lüneburg söder om Hamburg).

Ni må ju tro att jag nu "kan" Europa, men tror ni att man får nog? Nej, man blir aldrig mättad!! Vill ut igen, MEN det kostar i pengar vill jag lova... de rinner lätt iväg och man vill ju inte snåla på fester och upplevelser.

2008-03-12 15:52:14
Registrerad: 2007-12-31
Kan någon säga på ett ungefär hur mycket det kostar?

2008-03-12 16:36:02
Registrerad: 2006-03-21
Beror ju på hur du vill leva och hur länge du vill luffa. Global-pass som gäller i alla EU-länder kostar typ 3000 om jag inte minns fel. Totalt kanske 14-20 på en månad beroende lite på hur man lever.

2008-03-12 17:28:44
Registrerad: 2006-03-21
Ni måste höja volymen så ni hör vad han säger. Ganska coolt!!

2008-03-12 18:46:17
Registrerad: 2007-12-31
sett den innan, sorry, misslyckad
Men döball var den

2008-03-13 04:25:54
Registrerad: 2004-04-04
uncle_funk: Jag tror det ar du som fatt saker om bakfoten. Vad far dig att tro att jag inte kan ett jotta om cancer? Vad far dig att tro att jag tycker kvinnor som foder barn har det varre? Eller du bara tog det exemplet for att....?

Vad jag menar ar att cancer inte ar den samsta sjukdomen som existerar. 10 topp samsta ja, men absolut samst? Cancer behover inte heller vara illa alla ganger. Visst, att fa beskedet att man har cancer ar inte ett dugg kul. Men det behover inte vara superdaligt for det.

Tanker du hugga mer mot mig eller far jag ha en asikt jag med? Jag ar, for din info, inte sa ovetandes om cancer som du tycks tro.

[Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-03-13 04:27:01]
  2008-03-13 11:56:09
Registrerad: 2007-12-31
Shadowfax: Var inte detta tjafset för typ en vecka sedan?
Du ser visst cancer som cancer.

Det finns ett tiotal olika sorter av cancer och runt 60% av dem är dödliga. Du har inte sagt en enda sjukdom som är värre, frågar du mig så är cancer värst.
Du får ont, du blir illamående, du mår allmänt kasst och du stirrar döden i vitögat.

Kan man verkligen göra en topp 10 lista av dödliga sjukdomar?
I sådana fall så är den personen helt sjuk i huvudet.

2008-03-13 18:23:08
Registrerad: 2006-03-21
Shadowfax, var har jag påstått att cancer skulle vara den värsta sjukdomen som existerar?
Läste någonstans att han hade cirka fem veckor kvar att leva, men hans doktor hade därefter sagt att det inte var så.
Jag tycker det är jäkla underligt att du ens ifrågasätter det. Men men, du är som du är.

2008-03-13 20:16:28
Ho ho ho! Roligt PM jag fick nyss. Undrar om det var seriöst

[Inlägget redigerades av Wookad 2008-03-13 20:16:45]
  2008-03-13 22:37:52
Registrerad: 2006-10-14
Du måste väl själv veta, Wookad, om du frågade om evig vänskap, dessutom seriöst eller ironiskt!?!

2008-03-13 23:00:46
Registrerad: 2006-03-21
Det var nog ganska så ironiskt :/

Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad.

Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad.
  2008-03-15 20:44:57
Registrerad: 2006-10-14
Det tror jag inte. Läs mellan raderna! Nu sitter en anonym ledsen medlem (troligen tonåring) och gråter hela helgen:

Wookad: Kan vi inte vara eviga vänner du och jag, anonyma medlem?
Anonyma medlemmen [hädanefter kallad AM]: ... (det dröjer en oansenlig tid med att svara - du kan inte föreställa dej)

Wookad: ...
AM: Förlåt att det tog tid, har bara inte haft tid med att svara. Kan du verkligen förlåta mig?

Wookie: ... (man kan ta på tystnaden från mannen med dyktuberna som nallebjörnar)
AM: Du... angående ditt foruminlägg som jag skapade, hur i hela fridens namn nu det skulle ha gått till, hihi... eh... hihi, så ville jag bara säga att vi gärna kan vara vänner för evigt! Visst kan vi det! Tack för att du frågar! Det är en ära. Jag visste inte vem som skulle fråga först - du eller jag. Men glad är jag att det var du, för jag är lite blyg. Hoppas det är ok!?

Wookad: ... *tänker så det knakar*
AM: Alltså, jag tänkte vi kunde ses kanske...?

Wookie: ... *va f-an gör jag om hon vill ligga med mej? jag vill ju bara ta min pizza från Veras i närheten av Islandstorget, gå upp till mig, slafsa i mig pizzan, lägga mig på sängen, sätta på U2 & drömma om tågluffen sommarn 2007... f-n, shit, shit, shit!!!*
AM: Du... hallå...? E du blyg också, eller är du bara väldigt upptagen? För jag kan ringa dej... vad har du för nummer? Ja, just det, jag glömde säga att jag bor i Korpilombolo i Norrland - hoppas inte det är för långt bort från dej!? Men jag kan faktiskt tänka mej att komma ner till dej i Stockholm då och då!

Wookad: ... *Shit, va ska jag säga? Jag bor ju inte i centrala Stockholm, utan bara låtsas som det. Jag bor ju i typ förorten längs med gröna linjen mot Hässelby. Vad kommer hon då att säga?*
AM: Du, jag längtar redan efter att känna på dina rutor på magen eftersom jag hört att du river hus och bygger muskler på gym. Wow! Och sen se din coola lägenhet... eller du kanske bor i hus? Wow - coolt! Nej, nu vill jag åka! Ska bara fråga mamma först... Pus och krram. Ses snart.

Wookie: *Va, vadå, näe...! Shit! Jag bor ju hos mamma fortfarande... Hualiga! Joonas, tänk snabbt nu!*
Eh... du, ja, ok, hittar du till mej så är du välkommen! Ska bli kul. Välkommen och kram, då! Eh... typ. AM: Åååh... tack! Å... höll på att glömma... jag heter Lars-Erik och är 13 år gammal, men det gör väl inget?!

Wookad: (i bakgrunden hörs på låg nivå: I still haven't found what I'm looking for m U2) Jodö, det har jag äntligen...!! Nuru, ska're bli åka av.

2008-03-15 20:53:54
Registrerad: 2006-03-21
Hahahaha jävligt bra om man orkar läsa Fast du missade mig geografiskt. Jag bor mot Hagsätra.

2008-03-17 19:28:15
Registrerad: 2006-10-14
Jag blir så trött. Vi killar har det inte lätt i tonåren då tjejerna alltid faller för de elaka busarna som tror de är coola, dvs de som det ofta går snett för senare i samhället.

Nu blir jag trött då jag ser Sthlm Citys nya filmkritiker Karin Svensson. Varför? Jo, därför att jag inser att det var hon som var på min filmkritikkurs i höstas. Hon och hennes kompis var så egoistiskt icke ödmjuka då vi diskuterade saker på kursen att de aldrig räckte upp handen, utan bara ropade högt ut sina svar fastän de klart kunde se andras händer i luften. Jag blev irriterad men sa inget. Snacka om antingen råego eller noll empati från deras sida. Vad bevisar detta, då? Jo, att de som armbågar sig fram i samhället, dvs de som skriker högst, får jobben som andra rättmätigare skulle ha varit värda!

Grrrr... nu ångrar jag ännu mer att jag inte sa något på kursen i klassen vid detta tillfälle. Och jag ska vara ett lärarideal? Jag skäms över mig själv och min stilla feghet/orkeslöshet.

2008-03-17 21:11:33
Registrerad: 2006-03-21
Har du ens sökt jobbet som filmkritiker på City?

2008-03-17 23:39:17
Registrerad: 2007-12-31
Du får gärna skriva recensioner till oss på Ungdomsbladet, dock inget betalt, men vi kanske kan fixa presskort.
Vilket gör att du kan ackriditera dig till olika evenemang. T.Ex. STHLMs filmfestival om det nu finns en.

2008-03-18 08:44:42
Registrerad: 2004-04-04
uncle_funk: Ursakta for allt i varlden att jag inte ar inne exakt varje dag har. Jag har faktiskt ett liv du vet..

Det ar sjukt att gora en topp 10 lista men det ar helt okej att saga att cancer ar det absolut varsta som finns? Btw sa har jag ingen lista. Jag sager bara som du, att cancer ar illa.

Och jag undrade bara hur du kunde ranka just cancer sa hogt nar det finns ett antal andra sjukdommar som ocksa ar lika illa. Men never mind.

Wookad: Jag har val inte sagt nagot om dig nagonstans?

Btw, 002mateke, tjejer faller bara for tuffa killar, huh? Ar det inte killar som bara vill ha snygga tjejer med stora brost, en platt mage och se ut som en och annan modell?

2008-03-18 09:49:49
Registrerad: 2007-12-31
Shadowfax: varför blir du så sur?
Jag får väll säga vad jag tycker. Visst, det finns kanske värre plågor, men har du hört talas om skelettcancer?
Vet du vad, jag orkar inte sitta och tjöta sjukdomar med dig

Dessutom, alla killar vill inte ha tjej med stora bröst och plattmage.
Ser jag Pamela Anderson så får jag rysningar. tvi.

2008-03-18 17:00:45
Registrerad: 2006-10-14
Skuggfaxe, luffa vidare på din resa, live free - die hard! Koppla av på din semester!
--> Läs vad jag skrivit: tonåren, och så är det ju oftast, fråga alla som upplevt tonåren. De flesta fall säger jag. Det är min och mina vänners uppfattning. Annars skulle dessutom inte diskussionen finnas alls, om det inte låg nån sanning bakom den.

[Inlägget redigerades av 002mateke 2008-03-18 17:48:46]
  2008-03-18 18:51:06
Registrerad: 2007-07-24
Men det handlar ju inte om att tjejer i allmänhet väljer coolare/stökigare killar "bara för att". Killar är isåfall likadana, men jag tror inte det handlar om det. Kan utveckla mer men det tar ett jätteinlägg....

Chandler: Some little known facts about couscous; they didn't add the second cous until 1979

[Inlägget redigerades av Sofia92 2008-03-18 18:52:54]
  2008-03-18 19:37:04
Registrerad: 2006-10-14
Ja, du har en poäng kanske, Sofia, men killar väljer INTE stökiga tjejer...! Nej. Det är verkligen inte så diskussionen i samhället brukar gå/föras/låta. Eller hur?

2008-03-18 21:43:11
Registrerad: 2007-07-24
Haha, bara för att det inte går lika mycket skitsnack om saker killar gör som är dåligt betyder det INTE att de är bättre än tjejer.

Det där sista inlägget är könsdiskriminering Mats, seriöst

[Inlägget redigerades av Sofia92 2008-03-18 21:43:32]
  2008-03-18 21:55:47
Registrerad: 2007-12-31
inget kön är bättre än det andra, bara idioter som tänker på det viset.
(Jag säger inte att du är en idiot Mats innan du skapar en tråd om det).

2008-03-19 07:38:19
rivulet
Registrerad: 2006-10-17
egnetligen borde man kunna komma fram till om det tex är softare att va kille eller tjej, om man räknar med alla jobbiga saker/fördelar.... mateke, wanna try?
  2008-03-19 18:55:21
Registrerad: 2006-10-14
Noop, bäcken, jag vil inte försöka. Varsågod att börja, du!

Sofia, suck... läs vad som verkligen står, svara inte på din tolkning av vad som står, tack!

DET är en allvarlig anklagelse.

2008-03-19 18:57:39
Registrerad: 2006-10-14
Kolla in denna musikvideo om ni dels gillar hårdrock och dels gillar Sagan om ringen-filmerna! En rätt bra sammanfattning av de tre filmerna - kort och konscis.

http://www.youtube.com/watch?v=A8lgE4mKj4c&feature=related __________________________

2008-03-19 19:26:07
Registrerad: 2007-07-24
...Fattar noll. Hade Chewbacca sagt det hade jag inte fattat sämre. Släng fram en bra förklaraing på vad du verkligen menar.

Chandler: Some little known facts about couscous: they didn't add the second cous until 1979.