Jag har sett ett en del sura och pluttiga arbetare som t.ex. försäljare då som faktiskt är halvt otrevliga, men inte nån med såna där kommentarer. Mycket skumt. Var det någon gammal gubbe? De brukar oftast vara trött på arbetet sitt och är oftast ganska griniga. |
Helt otroligt måste jag säga, aldrig hört om något liknande! Visst kan de vara lite småsura ibland men att upprepade gånger bete sig så illa är ju helt sjukt och fullständigt oförlåtligt! |
Oj, verkligen otrevligt kundbemötande sanna mina ord. Det måste ju vara nåt fel på han liksom... Ring chefen direkt och prata om honom, dvs gå direkt till högsta hönset och inte till några underchefer (!). __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Jag har nu skrivit in till fairshopping och klagat. http://www.fairshopping.se/viewopinion.asp?opinionid=3481 Gå gärna in och håll med/kommentera. |
Har du pratat med hans chef än? Hur har det gått? Om han också var ett rötägg så tipsar jag om att gå till högsta chefen såsom 002mateke sa. Det är aldrig okej att bete sig så, speciellt inte inom ett serviceyrke. Han ska ha kicken direkt. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Men tänk om han är ensamstånde med 7 små handikappade barn..? |
Det borde han ha tänkt på innan han betedde sig sådär. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Okej. Stackars barn... Deras redan svåra liv försvåras ytterligare. |
De har sin pappa att skylla. Söker man jobb inom serviceyrket så måste man vara serviceinriktad, är man inte det så varför söker man då till jobbet? Men du menar alltså att hans handlande var helt okej gentemot en kund? Eller vad är det du påstår? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Jag tror pöjken försöker skämta, shadowfax. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Nu har jag träffat hans chef och det gick väl "bra", chefen bad om ursäkt å hans vägnar och jag fick 200 kr i presentkort. Han berättade att denna Lars som gjort detta mot mig ändå skulle sluta i slutet på maj, som att det skulle vara nån tröst om att jag "bara" skulle stå ut med han 1 månad till. Men som många redan sagt till mig, han borde fått kicken direkt och det tycker jag fortfarande. Jag sa "jaha, så du bara låter det här vara nu eftersom han snart slutar" och då sa han att nej, han skulle ta ett snack med han. Och jag frågade vad jag ska göra om han är otrevlig igen, han sa "det ska jag se till att han inte är". Men, om han mot förmodan skulle vara det så skulle jag ringa han ändå. Men så här efteråt känns det inte så bra ändå.. Jag vet egentligen inte exakt vad jag förväntade mig av mötet men känns som att jag bara berättade allt, fick 200 sen va det bra liksom.. Kändes inte som han tog det på riktigt allvar. Han sa ju att så får man ju inte bete sig mot en kund osv, han höll med mig på alla plan, men han verkade ej fatta detta med passet att jag ej fick köpa, han hakade upp sig på andra otrevligheter som den här Lars sa.. Som iofs också var viktigt, men det själva centrala var ju att neka trots giltig legitimation. (Pass är giltig legitimation i Sverige.) Får se om Coop svarar i min "fairshopping"tråd, skulle vara intressant att se... |
Shining_pearl_: Om du inte är nöjd med hur du blev bemött så kontakta istället en högre uppsatt chef. DuskBringer: Det är mycket möjligt, men min humor ligger inte på samma nivå, och jag hade inget bättre för mig än att svara vid just de tillfällena. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." [Inlägget redigerades av Shadowfax 2009-04-20 20:23:21] |
"De har sin pappa att skylla." Och detta gör att det är mindre synd om dem? =/ |
Absolut inte. Men på dig (skämt eller inte) verkade det som om pappan ska få jobba kvar och behandla kunder hur som helst, för att han har 7 handikappade barn att försörja. Varför skulle han få bete sig hur som helst? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Självklart inte, jag tyckte bara lite synd om hans hypotetiska barn... ...Och möjligen att man, om inte förlåta, ändå kanske kan förstå att mannens situation gör honom bitter och otrevlig. Hursomhelst, vem fan bryr sig om honom. Ut med svinet! |
hahahahhhhaha fett bra gjort av snubben...hejar på han |
Får se om jag tar kontakt med någon högre chef. Avvaktar nu och ser om jag får svar på fairshopping, haha, det känns som att de inte svarar för att de inte vet vad de ska skriva. Finns inget försvar liksom. Nu ska jag sova. Katterna ligger på varsin sida av sängen i vanlig ordning, så gulligt. |
mertzell666: Varför det? ToxicAvenger: En varning hade väl kunnat utfärdas om hans familjeförhållande låg till på det sättet du tog upp, eller ungefär lika illa. Men jag tycker verkligen inte man jobbar inom serviceyrket om man inte vet hur man behandlar kunder eller vet om att pass kan användas som legitimation också. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." |
Kan du sluta spamma tråden!? TACK! |
@ modv0074: Vem? jag eller Shadowfax? @ Shadow: Ja. |
Nu har jag fått svar i min fairshopping-tråd, av Coop Forum. Ett fegt inlägg där man tex inte fick veta vem det var ifrån. Usch, är så arg på saker som inte fungerar. Och känns som alltid allt händer mig.. En kompis brukar säga "Hur lyckas du? Varför råkar alltid du ut?" Vill ej beklaga mig, men det är så hon sagt. Idag tex träffade jag en inkompitent reseledare. Hon kunde ej säga hur många grader det var på ett ungefär i Turkiet i maj, ("det kan vara 15, det kan vara 25, jag har ingen aning" sa hon! Och det värsta av allt, hon sa att graderna berodde på vilken resekatalog man kollade i! HALLÅ?!), hon kunde ej säga vad en middag kan kosta (allt mellan 50-300, beror på hur mycket man kan lägga ut.) Jag sa att jag ville veta ungefär men hon hade ingen aning. Sådant ska de kunna. Blir bara så less... |
Toxic: Jag menar Shadowfax. |
Det låter ju dock som om reseledaren kan ha varit ny. Om hon var det så kan i varje fall jag förstå hennes svar, har hon dock haft jobbet ett tag så borde hon nog ta och läsa på. Sa du inte det till henne? Modv: Tala gärna om för mig var jag upprepar mig i masstal eller pratar nonsens? Jag vill också poängtera att jag och ToxicAvenger hade en diskussion. Men för den delen kan jag ju alltid be Goliatbagge att ta bort eventuella spammeddelande från mig. Du kanske ska PM:a honom också för att få snabbare respons? Tar han dock inte bort några inlägg så är det du som pratar nonsens. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." [Inlägget redigerades av Shadowfax 2009-04-21 23:23:56] |
Du fortsätter din meningslösa diskussion med Toxic, som inte leder till nått vettigt då han bara larvar sig, och du forsätter ändå. Har du nöje av det, Är du korkad, eller har du bara jäkligt tråkigt? |
The sun is shining. |
Shadowfax och Modv borde ligga med varandra. Jag tror båda behöver det. |
modv: Eftersom du verkar ha läst mina inlägg, så antar jag att du även läste det jag skrev till DuskBringer, där finner du ett svar. Läs igen. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Don't follow in my footsteps. I run into walls." "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." [Inlägget redigerades av Shadowfax 2009-04-21 23:51:59] |
Du hade inget bättre för dig? Säger inte mig nått. |
den va bra wookad __________________________ ..::keep metal or die::. jag ser döden runt hörnet jag känner döden e bakom mej men jag skiter i döden men jag vet att döden vill åt mej jag har lurat döden två gånger men snart lurar döden mej |
Solen skiner inte. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Åh jo, 002mateke. Du befinner dig antagligen på fel plats om du inte kan se den. |
Burp. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Hur satan i gatan tar man bort sin användare? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Förklara vad du menar! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Jag tror jag vet. Han undrar hur man tar bort sin användare/raderar sitt konto på Filmpunkten. |
Man skickar ett mail till info@filmpunkten.se och ber att få det borttaget. |
Jag förstår dock inte riktigt poängen med att ta bort sitt konto. Mitt förslag är att du helt enkelt slutar besöka sidan. |
Indeed. Kom väldigt plötsligt också? Ska vi inte få en snyftande avskedstråd? |
Uncle_funk kanske bara vill ändra alias!? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
det vore nåt för en viss person wookad __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |