Hallo, alla! Ibland då Forum ligger nere eller är jäkligt dött generellt tänker jag tanken vad alla gör på sin fritid. Just idag är det söndag då denna tråd skapas. Vad gör du idag istället för besöker FP? Jag gjorde en egen tråd då Off Topic-tråden finns så mycket annat i redan och inte säger vad någon undrar/svarar. Kan verka lite, lite fånig tråd kanske, men jag ger den ett försök iaf. ....................................... 002 faceliftar idag FB, installerar ny tvättmaskin, fotograferar mitt sommarloft med tomt och omnejd, cyklar, besöker föräldrarna kort och hjälper deras granne pensionären Anna-Gretam gräsklippning samt tar emot en sydd gardin i ytbyte, trimmar gräs med bensindriven kantklippare så jag slipper bli våt om fötterna av det långa gräset i hagen jag passerar på mornarna på väg till bussen (samt ser om huggormarna blockerar min väg ) & läser "Stad av glas" av Paul Auster i grafisk form (serietidningsbok). Njuter annars av den regnfria helgdagen här i Svealand på ostkusten. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Wookad sitter bakis hemma och har huvudvärk. |
Helt ok tråd själv känns de som jag redan varit vaken ett helt dygn eftersom min dotter tyckte att 0600 var en lämplig tid att vakna.. Vi planerar att ta en tripp till slottskogen i gbg o rida, se på sälarna, klappa grisar o käka glass. Ikväll blir de lugna puckar med boken dödens kemi av simon beckett. __________________________ Ut ameris, ama! |
Jag är bakis. Sugen på pizza, beställt hemkörning. När killen vaknat blir det väl nån film, och det känns bra eftersom det är min tur att välja. (Vi har lite olika filmsmak, han vill se skräck och jag vill se drama eller komedi.) Längtar tills imorgon, löning. __________________________ //* |
Jag är också bakis, smådrack lite med brorsan och hans tjej och en "smygflört" till mig igår, och lite blev mycket. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Ja, just idag har jag sett OS-avslutningen den mesta tiden. Men har även hunnit med att spela piano och hjälp till att sätta upp nya garderober i min brors rum. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! [Inlägget redigerades av Borr 2008-08-24 16:20:23] |
Har haft ena halvan av släkten här på min 20-årsfest (andra halvan var här förra helgen). Ikväll bär det av till Växjö med bil! Imorgon början nollningen! Det blir några timmars packande innan jag är redo att åka dock! Hela denna veckan har förövrigt varit helt sjukt intensiv. Framförallt i fredags då jag plötsligt upptäckte att jag missat det obligatoriska uppropet och därmed riskerade bli av med min plats, men efter några timmars ovississhet löste det sig som tur var till slut! Hade känns helt sjukt att bli av med platsen eftersom jag redan: Sagt upp mig från arbetet, flyttat upp och köpt möbler till min studentlägenhet, ansökt och fått bekräftelse från csn angående lån osv! [Inlägget redigerades av martin88 2008-08-24 16:43:27] |
Idag fick vi sovmorgon till 10.00, då sonen somnade om efter en flaska välling. Helt surrealistiskt att vakna och se klockan vara 10.00! (Inzo: ) Idag har vi haft besök av mina päron för att snälla far min har hjälpt oss att byta vattenpump i bilen. Det vill jävlas så klart så de fick åka hem utan att det var klart. Han återkommer i ärendet. Tur att vi har två bilar. Nu inväntas käk, potatisen kokar och kotletterna steks i ugnen. |
Haha, detta är ju riktigt underhållande ju! Nu tar jag en knackebrödsmacka med kavlis mjukost m laxsmak med ett glas O'boy och ett glas vatten till. Pausar kort i gräsklippningen här på halvlandet av den enorma gräsmattan man måste klippa 1 gng/vecka när d e växlande sol/regn. Puh! Trots att gräsklipparn är självdrivande är det riktigt svettigt. Men kul också på nåt mystiskt jäkla sätt. Solen har annars precis gått ner bakom trädtopparna. Nä, ut och klippa innan grannarna tycker det blir för sent för bullret. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
tessan81, va avis jag blir! Mina kids är riktiga morgon människor, men å andra sidan sover dom tidigt o hela natten Mateke, ingår det i dealen att du ska klippa gräs o trimma häckar o annat där du bor? Eller gör du de för att du e en sån hyvens kille? Dagens tripp till slottskogen var mkt lyckad. Det tog dock över en timme att vänta i rid-kö. Mindre kul. Sen va de korvstroganof till middag o besök hos kompisar. Blä för att de e måndag imorgon __________________________ Ut ameris, ama! [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-08-24 22:35:34] |
Idag var jag på det man skulle kunna sammanfatta till mitt andra paradis: Antikmässa jag kom till markaryd med 500kr + och gick därifrån flera timmar senare med 50 öre, fortfarande utan dedär plåtaskarna jag fastnade för och utan att köpa för stora saker som jag inte får nytta av förrän jag flyttar hemifrån, jag får släppa allt stort fint av den anledningen, och att det är dyrt, såklart. Men jag kreverar inte, jag köpte ju mycket fint som jag blev otroligt nöjd med samtidigt som jag fick gå där en hel dag och titta på nostalgi! |
Inzo, det handlar om tjänster och gentjänster. Annars e jag en sjujäkla hyvens kille. Faktiskt. Shadowfax, d vet du väl att det bara alltid är några som står på den sidan av åsiktstorget. Andra tycker annat. Läs också inledande inlägget högst upp. Sen spelar det ju ingen roll när tråden fylls med flera inlägg av flera medlemmar, för då är den ju intressant. Men detta vet du ju redan, så varför svarar jag ens? Nu går jag och lägger mej efter att ha suttit och kollat igenom 1/5 av mina vänner på fejjan och just HUR jag känner dessa mänskor. Kul att fylla i och reflektera över. Dessutom har jag delat in alla nu 284 vänner i olika grupper utifrån hur jag känner dem. Mycket praktiskt då man ska skicka meddelanden t ex. Ger också överblick. Idag blir det blodgivning, hårklippning, jobb/planering & studerande av Läroplanerna för frivilliga skolformerna (gymnasium, komvux). __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Klockan är 19:30 och vi har solnedgång i Tungelsta, "Byn som blomstrar". Kebabpizzan står i ugnen, bearnaissåsen oh extrasaltade Bregotten likaså. Sen väntar FB, grästrimning, lektionsplanering (webdesign) och Paul Austers "New York-trilogin", första delen. *ler smått nöjt* __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Har du extrasaltade bregotten i ugnen?? __________________________ Ut ameris, ama! |
Cyklat nu till stan och tillbaka, jädrans gött att cykla bland Göteborgs gator i solskenet. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Shadowfax, svara mej bara på en endaste liten enkel fråga, är du snäll: varför... varför... kan ofta inte just du (och Wookad) bara svara på trådens innehåll utan att klaga? När jag frågade en trådskapare (klagade inte ens) i vintras varför dennes tråd skapats, fick jag bara en jäkla massa bannor av flera inkl. forummoderatorn. Varför ingen gör det nu med dej eller annars med Wookad är för mej ett stort mysterium. Nu går jag tillbaka till trådens ämne, Shadowfax, och skriver inte en endaste liten sak till om ämnet här i tråden. On Topic: Klar me dgräset, dammsuger nu. Tar snart fram Daimtårtan till kaffet och ser Bondgården på DVD. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Mateke: e det bara snask du äter? Du kan väll ta lite gräs du klippt. Själv ska jag snart sätta i "Flickan ovanpå" i DVD-spelaren. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Har tagit bort fyra inlägg. Håll er till ämnet! Har sagt detta förut och behöver tydligen säga det igen. Ifrågasätt inte en tråd i tråden! Skicka ett PM antingen till trådskaparen (om ni vill veta varför personen i fråga skapade tråden) eller till moderator (om ni vill veta varför tråden tillåts). Vad gäller den här tråden så är den ytterst tveksam och det förvånar mig inte om jag kommer att låsa den inom en snar framtid. Om ni vill diskutera detta vidare, PM:a mig, trådskaparen eller skapa en ny tråd om ni vill göra diskussionen offentlig. All off-topic i denna tråd tas bort i fortsättningen. |
Hehe, Uncle, den låter... eh... intressant. Eller kanske inte. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Tro inte något nu dô, det är ingen porrfilm, bara en skyldig Marilyn Monroe film. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
002mateke: Jag svarar på trådens innehåll utan att klaga, om det är något bra innehåll. Eller om jag vill trixas. Btw, hur vet du att jag aldrig blir tillsagd? Och även om jag inte blir det, så har du inte med saken att göra. On Topic: Har solat, besökt min morfar på sjukan, hittat jobb och kollat anime. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" [Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-08-26 00:51:34] |
Har värsta huvudvärken, så blir mestadels film, vatten och sömn för dagen. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Jobb, hämta på fritids, laga käk, städa, jogga, lägga kids, koppla av, tjöta i telefon, läsa, stupa i säng __________________________ Ut ameris, ama! |
besök hos elaka tandläkaren (AAJ!), sprungit runt i slottskogen och longboardat, försökt läsa i idioten, kollat film, gjort lite revision inför skolstarten + muay thai. åh just det, käkat hemmagjorda (rivulet-gjorda) kåldolmar! mums! |
Glömde du att äta det lagade käket, inzo? Jobb, planering, hämta ut Torvalla-kortet för den veckovisa simningen, gräsklippning, gardinhämtning, mackätning, FB-facelifting, FP-kollande, MTB på Sörmlandsleden (intensivrunda: 7 min till skogen, 14 min på halvtrixig skogsbana, 8 min tillbaka - allt i regn), duschning, FB-kollande, regncykling t Raz & Josan som bjöd på äppelpaj m vännen Karin på besök från Hudiksvall, FB & FP-kollande innan läggdags, zzz... zzzzzz... zzzzzzzzz... __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Nä de glömde jag inte mats. äta e ju en av mina favo sysslor men ärligt talat..har du klippt gräset igen?? Träffade hjälporganisation från rumänien idag på jobbet. Har myseftermiddag med film o tacos som jag tillagar o sen ÄTER. __________________________ Ut ameris, ama! |
Skolan, styrketräning, middag. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2011-06-27 05:09:29] |
Idag öser regnet ner, 120 mm sedan igår, så jag håller mig inomhus. Vägar har stängts av pga översvämningar och folk har fått vatten i sina källare. Usch och fy. Jag passar på att städa och laga lite mat. |
Käkar grekisk sallad, funderar över hur de kommer sig att stora tjejen pratar stockholmska?, planerar helgen, städar o tvättar o uppdaterar mina kunskaper om autism. __________________________ Ut ameris, ama! |
När man inte kan sova funkar det med en gitarr, lite musik och coca cola. Imorgon är det fredag. Wheey... __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
Tråkdag. Det har regnat, är kallt och allt känns allmänt trist. Vet ej vad jag ska göra. Avstod från att dra med min kille på arbetsintervju i Sthlm, orkade inte. Blir väl nån film senare, har en del att beta av. __________________________ //* |
Ojojoj, inzo, hon lär sej som man ska språkligt asså - låter riktigt bra. Fats jag pratar vuisserligen rikssvenska, ej: "Tira, Elvira..." Ojojoj, vilket innebandypass igår kväll: vann båda träningsnmatcher (så klart ), första med 10-3 sen efter omdelning av lag till slut, efter över en timmes spel (rekord) med 10-9 efter att ha legat under med 2-9 - hör på den, va! Dock halvslut i benen idag vilket kännts av på Fredrika Bremer i korridorerna vill jag lova. Sov bra och inte särskilt kort inatt som var, men är ändå riktigt trött. Näe, mer vitaminer och bara te. Åt ju en god macka på Subways idag i Haninge Centrum - äntligen är de på väg tillbaka i Sverige! Svenska Sandy's e inte lika bra. Köpte nya prydnadskuddar till den corporate-svarta snygga soffan hemmavid: två röda till jul), två blå (funkar med mattan) & två brun-grå-silvriga = 296:- på Hemtex - som hittat. Strul på skolan m schemat och håltimmar idag - hade en elev kvar på lektionen 14:30, inte mkt idé att ha nåt då. Hemma, tänker slappa och åter slappa, kanske somna till nån film, d e ju riktigt svalt ute idag tyvärr. Och solen kommer först imorn. Kanks espringer lite. Hmm... Lägger aknske in nya bilder/album på fejjan av jobbet och hemmet.. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Låter som kanonbra köp av kuddar mateke. Angående det här med dialekter så undrar jag, med risk för pisk, hur det kommer sig att stockholmare ofta tror att de talar riks svenska bara för att de inte e söder kisar? Du, mateke min vän, talar stockholmska o inte rikssvenska :p idag har jag jobbat o njutit av solen. Ikväll ser jag film o hoppas jag slipper flörtande telefonsäljare. __________________________ Ut ameris, ama! |
Var på universitetet, läser filmvetenskap 60 hp. Hade seminarium om "Eyes Wide Shut". Rätt intressant faktiskt. Hittade en mängder med symbolik. __________________________ I admire your luck, Mr...? -Bond... James Bond. |
Kom preci hem från utomhusbion, det blev "Trångt i kistan" at det var gratis gjorde det ännu mer underhållande. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nu e d så här förstår du, Inzo, att jag talar rikssvenska och inte stockholmska - det har jag fått bekräftat av tal- och röstkurserna på skådespelarutbildningen på Kulturama '95-'97! D e varken bu eller bä. Bara är så. Inget jag grämer mej över. Men du vet väl att jag älskar dialekter så lite tråkig tycker jag allt att jag själv är. Sommar, sol, kanske bad, MTB i skogen m Raz, handla mjölk på lokala Konsum till lördagskaffet, fixxa in fotoalbum på fejjan av mitt sommarloft, filmtipsa lite lite kanske, beygsätta 5 filmer jag sett den senaste veckan, svara WP på ett PM, kanske beställa lite filmer på Ginza fr förhoppningsvis kvardröjande priser fr sommarrean, få gästerna Andreas & Robert på en reunionträff och kolla in gamla hemvideos fr Kulturama-tiden just som jag fixat över fr VHS t DVD m snygg meny. Slappa. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Har just varit med om en av de roligaste veckorna hittills i mitt liv! Nollningsveckan här i Växjö har varit helt fullspäckad med aktiviteter från morgon till sen kväll. Det dracks en del alkoholhaltiga drycker och aldrig har nog återställare smakat så bra som denna veckan. Min grupp har haft sjukt kul tillsammans och det har varit ett grymt bra sätt att lära känna folk. Detta var nog också förövrigt första gången jag varit utan internet i över 4 dagar. Tack vare alla aktiviteter har dock inte abstinensen varit alltför stor! Men idag blir det nog till att vila upp sig, fixa med lägenheter och förhoppningsvis se film! Sen får man se om man orkar med utgång ikväll också. Som det känns just nu så är jag rätt nöjd med 5 utgångar på en vecka där det längsta uppehållet utan sprit var torsdag 03:00 -> fredag 16:00! |
jag ska se kung fu panda idag __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Nog tycker jag din dialekt e charmigare än rikssvenska mateke. Anywho, idag har jag varit med min kompis malin ute i skog o mark med ungar o hund o hittat svamp. Nu käkar vi lördagsgodis o ikväll blir de kräftskiva. Varmt o gott väder o festen e på gångavstånd __________________________ Ut ameris, ama! |
Ska förmodligen på kräftskiva ikväll. Eller också så blir det utomhusbio uppe i Angered. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |