Tv-rumsrenoveringen fortskrider. Tapeter har börjat komma upp på väggarna och det fortsätter vi med när vilde Wille somnat om ett par timmar (förhoppningsvis!). Framåt 01.00 hoppas jag att vi är klara... Nu har vi bara -13 grader så nu vågar man sticka ut näsan igen. |
bara -13 grader??då skulle jag inte ens sticka ut nosen __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
-13 här också, pissa kallt när man gick till bion och tillbaka (såg The Spirit), här även begett mig till Movieline underdagen och handlat lite på rean... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
En kall dag, om än något mildare än -13 som vi hade igår. fick sovmorgon av sambon, which was nice, och sitter just nu med en kopp kaffe med massa mjölk samt grov macka med avokado och tomater på och lyssnar på sorlet av det som är min familj. Den snart fem-åriga dottern som mycket bestämt pekar på hunden med hela handen och frågar om han vill leva eller inte, och 6-åringen som spelar fotboll i hallen samtidigt som hon frågar hur det kan komma sig att katten har svarta fläckar på tassarna, och när börjar skolan, och tigerbebisar är det finaste som finns. Jag tar ännu en mun kaffe och ler. Idag sticker vi ned till falkenberg, jag ungarna och hunden, och hälsar på mormor och morfar. Där blir det rödspätta till lunch och i eftermiddag går vi till Vallarna och leker och dricker varm choklad. Ha en go dag! Mateke, om du har en snygg kropp eller inte vet jag ingenting om, men på ditt nya kort med tomteluvan undrar jag om inte du ser ut som du lagt på dig lite?? __________________________ Ut ameris, ama! |
Idag är jag lika pigg och alert som en sengångare på valium. Efter flera sena kvällar med tapetsering och målning var jag i behov av en god natts sömn men fick istället nattsudda med en orolig 1-åring. När man ligger och sjunger Blinka lilla stjärna kl 03.15 för en gråtande liten prins är man väldigt glad att man inte börjat jobba ännu, och ska kliva upp 06.00 och prestera något vettigt under dagen... Hur som helst, hade tänkt städa bort julen men det får vänta. Ligga i soffan och beundra vårt nya fina tv-rum är en aktivitet (nåja) som passar mig bättre idag. Frässten inzomnia, vilken underbar beskrivning av dina barn du gav igår! |
Bilden ljuger faktiskt, Inzo. Sen är den fr hösten 2007. tessan81, julen dansas först ut tjugondaknut!!! Fast januari ut e ok med tycker jag. Julen blir alldeles för kort annars. Kram, alla. Hoppas våren blir bra. __________________________ "You turn the tide on me each day and teach my eyes to see, Just bein' next to you is a natural thing for me And I could never let you go, no matter what goes on, 'Cause I love you more than ever now that the past is gone." / Wedding Song (part 8 [last]), Bob Dylan [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-01-07 20:35:48] |
Jaja, Mateke, du vet la att jag retas änna! Äntligen fredag mina vänner! Äntligen fredag. ha en go helg __________________________ Ut ameris, ama! |
Just nu sitter jag, uppklädd och klar, och väntar på bättre tider. Black Rebel Motorcycle Club mässar sin musik ifrån högtakalarna och 6 öl sprider sina lyckoeffekter ut i kroppen på mig. Alltså, en bra början på kvällen. Filmpunkten 4 Life! __________________________ Hon sjunger kärlekssånger för min hud. |
Bambi har varit ute på hal is idag! Synd att man inte fick med sig en fin vinterbild... slisk o slask... Annars har man just kommit hem från Hässleholmstrakten, var tvungen att hämta fyllobrorsan, han fick visst inte vara kvar på festen... Så måste JAG tvunget offra min kära tid... Ibland ångrar man att man tog körkort.. bläh.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Let me tell you about the difference between you and me. It’s like the story of the monkey trying to capture the moon. However close he thinks he is to the moon, its still just the reflection of the moon in the middle of the lake. No matter how he struggles to capture that “moon”, the inevitably sinks to the bottom of that lake to no avail. You will never reach me." Kuchiki Byakuya |
Skriver uppsats nu med bras-DVD i bakgrunden och en julstjärna lysande till höger om mej, i min ensanhet denna mörka lördagsvinterkväll. Tänder ett ljus till nu. Har ågren för uppsatsen, men jag skriver. Lugnt och skönt är det iaf. Detsamma, Inzo. __________________________ "You turn the tide on me each day and teach my eyes to see, Just bein' next to you is a natural thing for me And I could never let you go, no matter what goes on, 'Cause I love you more than ever now that the past is gone." / Wedding Song (part 8 [last]), Bob Dylan |
Skriver uppsats och yssnar på klassisk musik i bakgrunden svagt på. Tog hem hela 100% i två MovieQuiz på fejjan idag (!). Svårt med fokus här, men nu jäklar... kan inte hålla på till dödagar med dessa restpoäng. Om jag gör dem nu slipper jag göra dem nästa år vid samma tid! NU jäklar. __________________________ "You turn the tide on me each day and teach my eyes to see, Just bein' next to you is a natural thing for me And I could never let you go, no matter what goes on, 'Cause I love you more than ever now that the past is gone." / Wedding Song (part 8 [last]), Bob Dylan |
Jag planerar att käka frukt. __________________________ "Vart tog demokratin vägen" / freddyvonmetal angående en ritlek. 2008-12-30 |
Jag planerar dricka te snart. Och läsa några sidor till ur Clas Svahns och Gösta Carlssons "Mötet i gläntan". __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
Jag sitter här och januarimyser m ett tänt ljus (PS. till vänster om mig ca 74,62 grader) i min ensamhet. Jag planerar att läsa ett stycke ur Fredmans epistlar till en kopp kamomillte. Därefter ska jag lägga fötterna i ett varmt mineralbad och bara mysa m ett glas vin o lite nötter. Efter det är det dags att skrubba fotsulorna till takterna av Mozart. [Inlägget redigerades av Wookad 2009-01-14 16:03:02] |
Haha! Wookie, u made my day... Suttit och gjort läxa i 6 timmar i streck, Textkommunikation B är lagom kul. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
nu blev jag lite piggare efter en mindre skrattsalva wookad själv sitter jag yrvaken på mitt arbete och önskar jag låg hemma o sov. ännu en måndag. __________________________ Ut ameris, ama! |
sitter i min nya lägenhet med flyttlådor omkring mej och arkeologiböckerna under näsan. ingen vidare kombination heheh, otroligt frustrerande att nte ens ha tid att packa upp. men tid för fp tar jag mej iaf, men bara ett par min |
Jag tycker att arkeologiböckerna och flyttlådorna är bra kombination. Man vet aldrig vad man hittar längst ner under jorden/lådan. Själv har man precis kommit hem från skolen och nu sitter man här. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Skriver strax uppsats igen...! Men Uncle, har du textkommunikation B, går du i gymnasiet just nu? Min kollega har det med samma elever som jag har i webbdesign, digitalt skapande och desktop. Haha! Shit, e du lika ung som mina små söta elever!? __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
Läser på komvux, mateke. Jag läste A i gymnasiet och ville fortsätta med B, men fick inte chansen först nu. Nu pluggar man. Franska A Foto A Psykologi A Filosofi A Bild och Form A Texk & Kommunikation B. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-01-13 18:53:48] |
Idag pustar vi ut hemma hos oss. För tillfället i alla fall. De varslar på sambons jobb men han är inte drabbad den här gången. Men det är svårt att vara glad när andra får dåliga nyheter... Ikväll kollar jag på det tredje avsnittet av "De halvt dolda". |
Skriver uppsats, uppsats, uppsats... Bara 10 månader kvar till 1 advent - yippie!! __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
fy på dig Mateke. jag längtar efter VÅREN!! -6 var inte välkommet i morse kan jag säga. sjuka barn, jag e hur förkyld som helst och undrar om man någonsin blir snuv-fri?? Längtar nääästan tillbaka till nya zeeland nu __________________________ Ut ameris, ama! |
har precis fått reda på att en kompis dog i lördags natt. tror inte jag ska klaga på snuva och kyla längre faktiskt. __________________________ Ut ameris, ama! |
Beklagar din förlust, inzomnia! Ibland blir man nertagen på jorden med en ordentlig käftsmäll... Jag har gästspelat på jobbet idag och ska så också göra imorgon. Vi har utbildning/planering som chefen gärna ville att jag skulle vara med på eftersom att jag återgår till min tjänst i mars. Nu blir det korvstroganoff. Senare kanske jag ska stjälpa i mig en kanna kaffe och försöka se en film. Igår somnade jag halvvägs in i en film, risken är att det blir samma visa ikväll. *gääääsp* |
Jag beklaglar, Inzomnia. Idag har jag gjort lite ärenden. Ska snart hem o ta det lugnt. |
själv har ma vart sjuk och läst den sataniska bibeln __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
Tråkigt, Inzo Jag har precis fått (hyra) en nyrenoverad etta på Kungsholmen alldeles invid Karlbergs kanal och en minut från Västermalmsgallerian och 2-3 minuters gångavstånd från Vasastan, så jag är riktigt nöjd. Gratta mig, allesammans. |
Precis vart på förhandsvisning till "The Wrestler". __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
tack, jo man får lite perspektiv på saker och ting när sånt händer. Känns väldigt overkligt. shit wookad! hur lyckades du med detta?? Grattis! Blir det första lyan nu då? Dags att klippa the old navelsträng? __________________________ Ut ameris, ama! |
Grattis Wookad. Då blir du granne med min kära far då. |
Nollan Wookad flyttar från Bandhagen 1 månad innan jag flyttar dit... =/ |
Haha, tackar allesammans! Jo, Toxic, det var ju lite synd. Men det innebär ju inte att jag lämnar gamle Bandis bakom mig. Nevah! |
oo2 tänker att alla hjärtans dag i Sverige egentligen bara, precis som Halloween, är ett kommersiellt jippo. Tjejen håller med mej. Annars tränar jag ib på Trygg Hansa på Kungsholmen 16:45 idag efter 3 veckors uppehåll pga att man e med i en klubb med 50 pers. på pappret, men tyvärr inte med folk som ens verkligen vill prioritera att spela 1gng/vecka. Byter ett par nyinköpta jeans från H&M tyvärr, igen... Skriver uppsats, lektionsplanerar OCH lyssnar på soulkungen Otis Redding. Skönt med helg annars. Imorn är det ib-matcher i Brommahallarna 12 och 12:30 mot Logica och Nettans Vänner i div. 1. __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
Mateke, visst e Otis suverän, men den verkliga Soul kungen är Stevie Wonder. Jag har vart modell idag, 4.5 timmar med fotografering. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Idag stötte jag ihop med en från Norrtälje tidning som frågade om hon fick ställa en fråga. Sen tog hon kort,kommer vara med där i morgon tror jag. Kan väl bli kul. Men är inte så förtjust i att bli fotograferad. |
shining blir kändis över en natt själv har jag fullt upp i mitt liv med jobb barn och en o annan film som slinker med. Hoppas ni har de gott allihopa __________________________ Ut ameris, ama! |
Hjälpte flickvännen bära sina första kassar med flyttgrejer till nya lägenheten i Aspudden. Kan nonstatera att jag behöver ny skaljacka av kvalite samt nya hikingkängor också de av kvalite. Ska "storhandla" m Coop-rabatten idag på mitt lokala Coop Nära (trots att alla fortfarande säger Konsum efter flera år) inför att jag får besök av Sacha från Hamburg som ska bo här två nätter i jakten på arbete här i Sverige som bibliotekarie. Skönt med sportlov, men jag skriver ju nu b-uppsatsen, varför ni ser mej så sällan här inne på sajten. Glad att klockan e typ 17 och det fortfarande är ljust ute. Imorn torsdag blir det den "stora" flytten m bil mellan gamla och nya lägenheten för tjejen. Jag, hennes mamma och pappa hjälper till, men d finns ej så mycket egentligen att flytta. Min pappa hjälper sen till med att kolla elinstalltioner och verktyg till det som för detta behöver fixas. Denna vecka kom så den mesta snön denna vinter här i stockholmstrakten. Jag får pulsa genom snön upp en stig som sen blir begåelig med vanliga skor än de läckande vinterkängorna. Både fint och opraktiskt. Längtar efter att åka mer slalomskidor än den enda dag gjorde detta i Kungsberget för ca 3 veckor sen. __________________________ "...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi, och om mitt brott består i att ha älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri..." // Peter LeMarc, Merkuri |
Snart blir det bio, nya Wallanderfilmen. Kul kul! |
Nya Wallander, den enda Wallander filmen jag sett. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: Nyckeln till frihet The Wrestler |