Våra fotolektioner (tre stycken på förmiddagen) blev inställda för att läraren var hemma med sitt sjuka barn, istället hade jag textkommunikation från 9.15 - 11 och slutade helt efter det, men stannade kvar i Båstad några timmar med mina galna polare (eller två av dem är det i alla fall) som fick för sig att bada med kläderna på från en av bryggorna vid skansenbadet Imorgon och övermorgon är det moppekurs som gäller, min antika crescent funkar inte att lita på när man måste iväg i tid på morgonen.. så jag får gå moppekurs nu i helgen och fixa förarbevis till en tyngre sak. |
Har varit i skolan idag, men det gav väl just inte så mycket. Ikväll spelade jag korpmatch i Bredäng. Mitt lag "Bord Å Stol" vann med 7-0 (0-0 i halvtid) mot laget som ligger sist i serien. Kom hem ca 22:00. __________________________ www.flyred.se |
Regn o rusk, o perfekt väder att tända ljus, fixa varm choklad o goa mackor. Vilket är precis vad jag ska göra nu. Sen blir det ut o handla mat samt ikea i kållered. I em blir de mer mys med film o lördagsgodis __________________________ Ut ameris, ama! |
Inzomnia: Är tavlorna och hyllorna uppsatta nu, som du har försökt få upp den senaste tiden? Idag är det en strålande höstdag hos mig. Vi har varit hos en bilhandlare och kollat på bilar (mest för skoj skull) samt kollat till vår båt inför upptagning nästa helg. Nu mellanlandar vi lite hemma för att om ett par timmar åka till svärpäronen och käka middag. [Inlägget redigerades av tessan81 2008-09-06 14:15:56] |
I helgen blir det idag lördag: surströmming 17:00 m på Floravägen m familjen i V-H (Västerhaninge), Tungelsta Trädgårdsförening 100 år (!!) samt lyssna på Coldplay och U2 som bara den. Söndag: Sent firande av min 26-årsfödelsedag hemma hos mej med familjen 14:00 samt lyssnande av Coldplay och U2 som bara den. Har köpt en snygg hängblomma at ha i vardagsrumsfönstret, av Kirsten och Jens i handelsträdgårn här i "byn som blomstrar" för 25 kr. Snyyyggt, jobbat, 002! __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Tja, idag har jag bara tagit lugnt, har precis kekat Porterstek som är farligt gott. Ikväll blir det utomhus bio igen, tror det är Flashdance som visas. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Är hemma; pluggar lite, sover lite, äter lite och kollar på tv lite. |
Tessan81 jajamensan! Nu e alla hyllor o tavlor o lyktor uppe o det blev väldigt bra om jag får säga det själv. Inhandlade även nya plantor som gör rummen gröna o goa. Surströmming mateke?! Har aldrig testat men kännt lukten..uärk! E de verkligen ätbart? Grattis i efterskott på tjugosex årsdan Ut ameris, ama! [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-09-06 21:41:50] |
Har fyllt år idag, men inte gjort så mycket annat. Varit på stan en liten stund också. Tyvärr har det ju regnat hela dagen. __________________________ www.flyred.se [Inlägget redigerades av Borr 2008-09-06 20:29:41] |
Inzomnia: Låter schvajnit najs asså. Mmm...surströmming is the shit. (Inte i bokstavligt mening!) Nästa lördag ska jag få min årliga dos! Borr: Grattis på födelsedan...i 15 min till ! |
Hatar formligen medier som går ut på stan och låter turister smaka surströmming direkt ur burken, vilket är så j-vla missvisande och falskt som det bara kan bli. Surströmming (Sour herring) Surströmming är riktigt gott då det äts som det ska enligt traditionen: Hårt tunnbröd, extrasaltat Bregott, varm mandelpotatis, egenrensad (ej färdigfiléad, då den tenderar att smaka extra mycket salt) surströmming och skuren gul lök - Mmmm...! Ät inget före som chips och fördrink, utan var hungrig. dels blir det godare då, dels är det faktiskt ganska mättande då man äter "mackan" i fråga som en hamburgare m tunnbrödsbotten och -lock. Veklingar kan lägga till rödlök, gräddfil och skivad tomat om de vill. Invigde yngsta syrran Jennies pojkvän Niklas i traditionen idag - härligt! Han åt upp hela mackan. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
3 timmar och en kvart kvar tills de kommer och jag har bara stigit upp utan att äta frukost och fixa tårta mm. Har bara uppdaterat lite I-net och kollat e-posten. Näe, NU sätter vi igång... 1, 2, 3!! To be continued... __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Har ätit frukost, bäddat sängen, pratat med brorsan siom säger han kommer & kollat in ICA's veckoreklamblad efter rabatter (vuxenpoäng!). To be continued... __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Tack tessan. __________________________ www.flyred.se |
jag har då inte gjort mycket, i jämförelse med er andra, jag har mest tagit det lugnt eftersom jag har en anings bakfylla sen igår. KOm nu också på att en kompis till mig tog nog en hel del pinsamma bilder på mig igår.. oops... men men sånt är livet. Idag så skaja gå coh hyra en film. Ska passa på och se spiderwick och sen någon till, vilken det blir det får vi se. Blir nog kanske REC skulle jag tro. __________________________ //Madeleine |
Mateke> Du kanske borde skaffa en blogg? |
Wookad: Tror han har 8 redan __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Jag har en massa bloggar men ja använder inte ens hälften av dem blev aldrig REC, hahha ja bangade ur när jag väl stod med den i handen.. Men ja lånade disturbia, spiderwick och harch times.. hoppas verkligen att någon av dem faller mig i smaken. __________________________ //Madeleine |
Hehe, W och U, fikat e klart nu iaf och äntligen ahr alla 9 gäster gett sej iv'äg - puh! Vilket jäkla tjatter det blir jämt i min familj - alla ska pratat samtidigt och hela tiden, vilket tar energin ur mej. Tillbaka till U2 och Coldplay! __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Mateke> Försöker du leva dig in i hur det är att vara en Wook? I så fall måste du lyssna lite på Oasis också. |
Oki. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Har köpt golv (klickgolv i ek) som jag o farsan ska lägga i helgen. Inskolar lilltösen på nya dagiset o filar på idéer för trädgården som behöver renovering, samt ska fixa nya framskärmar på bilen och byta kamm rem. Typ drar på mig blåstället, lägger in en snus o spottar i gruset. [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-09-08 22:31:53] |
E du sån, Inzo? :-O Jobbar inte du dessutom? Good men go to heaven, bad men go to föräldramöte på Medieprogrammet på Fredrika Bremer ikväll - Respect! Annars ikväll helt klar med all inflyttnings-stuff - da shit liksom - planscher uppe, allt på plats liksom. Spelar IB på jobbet i Torvalla Sporthall på em. Äter på supergoda Subways i Haninge C. Köper nyttsängöverdrag och Maria Nila-hårfudge på rea för hundra bagis. Ska sen faktiskt föröka ta tag i detta med filmkommenterandet igen, som jag för första gången sen jag blev medlem tappat lite sugen för tyvärr. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Nja, snuset var la överdrivet kanske men jag räds inte för att få skit under naglarna de va la de jag ville få fram. Ikväll ser jag filmen ''Sherlock Holmes Smarta Brorsa'', klassisk humor, samt serietecknar. __________________________ Ut ameris, ama! |
Kollar på den här --> http://www.youtube.com/watch?v=3rYoRaxgOE0
Jajaxxzkzz vilka skumma drömmar man får... __________________________ http://www.youtube.com/watch?v=Tqf9PuKi63E |
vad håller ni på med där borta på hising island, onkel funk? Gubbar med svärd, o folk som blir skjutna varannan dag. Seriöst, vad e de som händer? Idag tar jag de lugna gatan o förbereder för tjejfesten hos mig på fredag. __________________________ Ut ameris, ama! |
Absolut ingenting, är väldigt sjuk, så det gäller väll att se på lite film... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Då kanske du ska ta en titt på nyheterna om du missat svärd mannen mm. Glad att jag inte e polis. __________________________ Ut ameris, ama! |
Är ni seriöst rädda, där på Hisingen (Sveriges baksida)? Good men go to heaven, cool men work late on Fredrika Bremer - puh! Jobbar på tok för mycket och länge denna vecka. Har arbetat ihop ramtiden all gånger om redan mån - ons. Typ 13 t / dag. Puh! Nu e jag hemma igen. D e kallt ute. Och inne. Pellets måste köpas in för värmens skull av min hyrwesvärd. Raggsockorna på. Ikväll blir det strax slappa i soffan framför 16 Blocks m Bruce Willis. Har annars ätit indiskt idag på lunchen i Haninge, köpt tre (3!) nya sängtoppar till min 120 cm-säng: blå, grå & beige,eftersom jag var trött på tråksvart och -vitt på den fronten. Köpte också på Coop Forum en nydesignad stekhandske resp. grytlapp som hette "Mats" - klassiskt snygg i gråsvart - ren och enkel design. Avskalat och minimalistiskt. I samma veva köpte jag DVD-filmerna Basic Instinct & Butch Cassidy & The Sundance Kid för 66 hulabalobas. Kommer nanna kudden sött ikväll, sova länge och komma lite senare till jobbet imorn. Kanske leta kort trenchcoat t mej. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Va? Hisingen, Sveriges baksida? På vilket sätt då? gör göteborgarna är det Stockholmare som är Sveriges baksida (läs att jag inte sa kommunen Stockholm) __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Ursäkta en enkel bonde, men va fan e sängtopp Mateke? Har förberett kyckling inför morgondagens tjejmidda samt eh, nä de va la i stort sett allt. Jo jag har jobbat som en gnu också __________________________ Ut ameris, ama! [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-09-13 18:50:31] |
Idag tar vi upp båten för vinterförvaring. Så var den båtsäsongen över. Ikväll surströmming. Inzomnia: Jag gissar på att en sängtopp är sånt där skydd med resår man drar över själva sängmadrassen. Har du nån sån i nån säng? Vet inte vad heter egentligen men det låter oerhört...chict med sängtopp!! Å du, vad jobbar du med, som måste jobba som en gnu hela tiden? |
idag var rivulet på paleografiintroduktion! känns lite coolish att kunna ta sej igenom den nygotiska stilen utan svårigehter |
Que rivulet? Paleovadauförnååt? Tessan81, jag arbetar som habiliterings personal på en daglig verksamhet. Just nu inriktar jag mig på personer med olika sorters autism. Själv tror jag att sängtopp är ett klädesplagg! Inte. Och ja, jag har en säng. Men den har ingen sängtopp, trorjag iallafall Idag har det varit djur o natur så snart baksmällan släppte. __________________________ Ut ameris, ama! |
50 personer från klassen var iväg på en liten tripp igår och det blev riktigt hård fest till 04:30. Så idag mår man som man förtjänar... |
50 personer i EN klass? Vad läser du egentligen? |
50 pers är väl inte så många för en klass? Vi är 70 i våran. Men det är klart, är man van vid att gå i särklass med ADHD-Johan och Mongoloid-Emma som enda studiekamrater så kan ju förstås 50 pers kännas mycket På tal om ingenting, det verkar vara BRAWL utanför mitt fönster. Funderar på att kika ut genom persiennerna som en gammal tanta. Kul att vara hemma sjuk en lördagskväll. Kul. Mycket nöje. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Hahaahhahaa! Du e ju riktigt rolig, DuskBringer inatt! Vad var det nu , då? Berätta, detta är ju spännande att skvallra om som gamla tantar. Inzo, sängtoppar trodde jag hette sängöverdrag då jag skulle handla, men tji fick jag. tessan81 har alldeles rätt. Men sängtoppar har inget alls med snobberi/chic-het att göra, bara en ren nödvändighet på vissa madrasser för att göra så att de kan ses anständiga, snygga rena i ett sovrum. :O trodde detta var basic-kunskaper, Inzo - i vilken värld lever du i...?! Falkenvärld? tessan81, hoppas surströmmingen smakar! Mmm... PS. Jag har träffat en date nu några gånger som är din årgång tessan81. Verkar vara en bra sådan! Får se om det blir nåt mer so to speak, men det verkar lovande. Peppar, peppar, ta i trä! Nu e jag hemma och ska sova för jag har 2 ib-matcher imorn 12:00 i Brommahallarna medan hon e och partar m 7-8 tjejpolare på Solidaritet (bredvid East). Hmm... känns kallt och tomt. Good men go to heaven, cool men go to kräftskiva m Sthlm Södra BK ikväll lör på Värmdö hos Gunilla och Danne!! Norsk linieakvavit snappsade jag med. Inte lika bra som dansk Aalborg eller svensk O.P. Andersson. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-09-14 01:04:01] |
Jag läser kemi. Kanske är det för att vi laborerar som vi är färre. Vi har ingen ADHD-Johan i klassen, och ingen mongolid-Emma heller. Och bäst av allt, vi har ingen spydig journalist-Dusk som tror att han äger världen |
Inzomnia: Jag tvivlade aldrig på att du har en säng hemma, det jag menade var om du möjligtvis kände igen det jag försökte beskriva. ("Jag gissar på att en sängtopp är sånt där skydd med resår man drar över själva sängmadrassen." ) Låter för övrigt som att du har ett spännande och tufft jobb! mateke: Surströmmingen var delicious. Jag fick prova en ny snaps som heter Utö som var en riktig hit. Aromatisk smak med liten sötma, tydlig citruskaraktär och inslag av fläderblom, säger Systembolaget. Den kommer bli en favorit. Trevligt det låter med date...jag minns knappt hur man gör. 7 år sedan sist typ. Hoppas det utvecklar sig väl, mateke. Finns det nåt härligare än den där första pirriga känslan av förälskelse?? 81: or är grejer det. Lycka till, och håll oss uppdaterade. Idag blir det att åka och titta på systersonen som ska köra klubbmästerskap i motorcross. Ikväll satsar jag på ett avkopplande bad, god middag och lite lugnt och ro med la familia. Edit: F***ing smileys som dyker upp i tid och otid. Inläggen ser ju helt bananas ut. [Inlägget redigerades av tessan81 2008-09-14 10:34:17] [Inlägget redigerades av tessan81 2008-09-14 10:34:56] [Inlägget redigerades av tessan81 2008-09-14 10:36:40] |