Ska fixa stora söndagsfrukosten med alla tillbehör. Sen drar vi till fbg. I em blir det Vallarna med fikakorgen och diverse grisar,höns o getter. Ikväll kör vi upp igen o då blir de förberedelser inför måndag och film som jag förmodligen somnar sött till. __________________________ Ut ameris, ama! |
MTB-turen igår var riktigt cool: utmanande partier (en del rätt läskiga/branta m mycket sten), men sen hittade vi mängder med blåbär som vi proppade i oss i skogen emellanåt och då tänkte jag på dej, Inzo, och din utflykt på fm. Gillar ju egentligen inga skogspromenader sådär direkt, men detta blev riktigt trevligt. Idag fixar jag me diverse småsaker i sommarloftet - final touch så att säga. Sen träffar jag en vän och kollar en lägenhetsvisning m henne samt fikar i stan på söder. Efter det löper jag m Jimmy nånstans hemma i Tungelsta mot tidiga kvällen. Sen back up:ar jag min laptop, vilket verkligen e på tiden. Jag ska äta nyttigt idag då träffen igår m teatervännerna blev fullkomligt totallyckad m pizza, daimtårta, baklava, kaffe, hemvideos och mycket skratt ända till 4-tiden i morse (!). Skönt att ha killsnack om bl a kvinnor ibland med - hehe - nåt man inte gör för ofta direkt. De fick se lyan min och är nöjda med den: "jätteschysst här ju!" På slutet sa de: "Lite väl prydligt kanske...". Hmm... __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Är det bara jag som anar att två personer verkar connecta riktigt bra i den här tråden? Idag vaknade jag rätt tidigt. Städade lägenheten med min roomie. Tittade sedan på "Batman - Returns". Just nu lyssnar jag på Kent och installerar datorspel som ska avverkas senare i dag. På listan står: Half-Life 2 (fucking classic) Dark Messiah of Might and Magic. (om det nu vill funka) Så kanske jag lyckas se en film också, om jag har tur. Jag dricker Red Bull också btw, hur nu det kommer sluta. __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
Mats, jag tror dessvärre att Inzo är upptagen. Hon är småbarnsmamma dessutom. Ta det inte för hårt, det finns många singelmorsor där ute! |
Det e la ingen som missat att jag har kids?? Men bra att du håller alla informerade om min livs situation, Wookad. (som du la egentligen inte har ngn aning om) Ikväll ser jag INTE En prinsessas dagbok, del 2. Pust. tror jag ska sätta upp lite tavlor o sånt istället. Nä, va tråkigt. Mateke, jag tror många ser skogspromenader som tråkiga, men det blir ju vad man gör dem till . Själv gillar jag "offroad" versionen med berg o klippor och svår åtkomlig terräng. __________________________ Ut ameris, ama! [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-08-31 18:37:28] |
Jag var på en lååång promenad ute i skogen idag, kom hem nu. Har även sett Blood Diamond och det blir förmodligen en till film ikväll. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Vaknade tidigt, hade sex, gick upp, hämtade en maskin som varit inne på reperation, bakade paj, käkade mat + efterätt, varit iväg o tränade, haft kvälls-sex och nu sitter jag här... En söndag som runnit iväg trots att man egentligen inte gjort något speciellt.... Arbetsdag imorgon |
Haft det hemskt det senaste dygnet. Det är inget jag ens skulle önska mina värsta fiender. Jag är så ledsen.. Vet inte varför jag skriver det här här men.. Finns det någon rättvisa där ute? __________________________ //* |
Har gjort lite tråkiga läxor och sedan varit iväg och spelat fotboll med några polare. __________________________ www.flyred.se [Inlägget redigerades av Borr 2008-08-31 22:22:03] |
Hahá, Kaj08, kvälls-sex. Bra att du är noga med när på dygnet du har sex. Det är en sån skillnad på den allihop. Fast det är det ju. Kul hur som helst. __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
Härliga och fylliga detaljer, kaj08, men jag tror du bara skriver så för att vinna coolhet hos grabbarna grus, dvs Lepre och Wookad... Ja, Lepre, jag har också märkt det. Att du och Wookie inte kommit ut med det tidigare...!? Grattis! Kul, verkligen! Trist Shining, berätta! Har du sagt A så får su säga B. Men bara om du vill förstås! Om d finns rättvisa? Ja, men den är ofta svår att finna. Man måste se de små vardagsdetaljerna som pekar i bra riktning som små positiva "puffar". __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
spenderar hela dagen i skara alldeles ensam heheh sitter och ugglar i kusinernas lilla lägenhet medans dom är i skolan, en annan pluggar ju distans men iaf, har vart på mini-exkursion på falbygden igår, kollar megaliter så det stod härligt till.... men mateke, lepreis och wookmannen är ju gårdagens nyheter, deras förhållande har vi ju kännt till ett tag eller hur? |
Idag blir det en långpromenad i solen efter lunch. Och så beställa smörgåstårta på stans bästa bageri. Mums!! I övrigt röja lite hemma; dammsuga, städa badrummet och hänga upp gardiner i gästrummet. Ikväll kollar jag på "Singelmammor" på svt2. |
Har fortfarande ingen TV. Idag börjar jag senare, har lektion först 15:00 och slutar dock därefter. Men sen cyklar jag MTB m bästa vännen Raz och hans Jossans vän Karin fr Gävle. Innan betalar jag skuld till brorsan och pappa samt gör rent en prydnadskudde från ludd med sån där klisterrulle. Tyvärr mulet väder här. Dock inget regn. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Lepre >> Ja, tänk dig kvälls-sex på morgonen, hur skulle det se ut 002mateke >> Ja, det är oerhört coolt att ha sex med sin sambo |
Idag har jag varit på utbildning (en statlig sådan), så det var väl ingen direkt överaskning att det var oerhört segt. Jag hoppas det blir bättre fart på utbildningen imorgon, för annars blir det olidligt att klara hela veckan ut! Fast skönt med sovmorgon till kl 9.00 Snart dags att sticka iväg och träna, sedan blir det nog för sent för en film så det är bara att gå o lägga sig.... Sedan ännu en intensägande måndag avklarad. |
Coolt att ha sex med sambon, kallar du din högerhand för sambo? Kaj? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
kaj08 >> Jag vet, det är förvirrande, i högsta grad. Just nu sitter jag och lyssnar på Godspeed You! Black Emperor och skriver en "LITEN" berättelse. Jag känner mig i ett rätt skönt mood faktiskt. Konstigt eftersom det är måndag. Oops! Där. Blev. Det. Visst. Dåligt igen. __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
kaj08, tänkte visserligen på din exponering av såna privata och intima och öppenhjärtiga detaljer, men d e härligt! Varför? Du vågar bryta mönstret. Du e nyskapande. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Jag fick just hem en CD-skiva jag beställt. Olle Ljungströms "Bäst" spelas nu genom datorn. Rippad och klar dessutom. En rekommenderad skiva för de som inte känner till Olle Ljungström. __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
Lepre: Men dem som känner till honom bör undvika? Kom hem från bion, (såg på "Get Smart" och har nu fruktansvärt ont i ryggen. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Lepre, olle ljungström gör himla go musik. Sitter just nu o käkar pizza med svamp, skinka, vitlök, salami o ost på. Hemma gjord såklart ikväll blir de bad, tända ljus, te o mörk mörk choklad samt boken ''den nakna lunchen'' __________________________ Ut ameris, ama! |
"Den nakna lunchen" låter som ett restaurang namn till en sushibar. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Varför just sushi? __________________________ Ut ameris, ama! |
Finns ju så att man kan äta sushi från nakna kroppar. (Både män och kvinnor) Iallafall vad jag hört. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Lepre >> "Bäst", det är en helt klart borglömd pärla i min skivsamling. Lyssnade mycket på den just när den kom ut, men efter det har den mest samlat damm i min skivhylla. Måste ta och sätta på den (inte frugan nu). Det finns en hel del fina låtar på den plattan. Idag har jag fortsatt på min statliga kurs. Betydligt intressantare idag än igår, och att vi började kl 9.00, hade 2 timmar lunch och fick sluta 14.00 var självklart helt i min smak Efter jobbet har jag sovit lite, tagit en joggingtur och snart ska jag titta klart på den gamla storfilmen Arsenik och gamla spetsar. En underbar film som "bara" har snittet 3,30 här på filmpunkten. Måsta uppdatera mig på filmen för att sedan kunna skriva en liten recension om den så den kommer upp till ett litet bättre snitt iaf. Efter filmen ska jag gå och lägga mig, och med tanke på de yngre läsarna är det nog bäst jag håller hemligt vad som planeras innan man somnar. |
Naken-sushi låter både omoraliskt och ohygieniskt @ser strängt över glasögonen och höjer ett varnande finger@ __________________________ Ut ameris, ama! |
uncle_funk: Du kan få äta på min kropp om du vill __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Pft... dröm du __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Me? About you? O.o Hardly. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Haha oj oj Shadowfax är på disshumör. Det gillar vi! |
Själv, kaj08, sätter jag nu på te. Såg Mumien 3 igår kväll ensam efter att ha glömt mobilen på jobbet och mitt sällskap meddelat mej på den tre ggr att han trots allt inte skulle komma trots att vi avtalet tid och plats. Suck! När man väntat i 25 min åker man ite hem igen... Har klippt gräset 45 min och hoppat 100-kg-studsmatta 10-15 min ikväll. Kul och bra motion. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Har inte gjort allt för mycket idag. På den statliga kursen idag fick vi lära oss hur man bifogar en fil i outlook, och efter en sådan stor utmaning blev man självklart tom i huvudet. Tyvärr blev det ingen film ikväll heller, men lite spel och god mat med frugan. Det är väl inte fy skam det heller Imorgon måste det bli filmdags igen. Börjar känna filmabstinensen komma krypande. Frågan är vad jag ska se. Kanske en klassiker som Citizen Kane eller 12 edsvurna män. |
Har inte sett en rulle på nästan en månad nu. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Kollat på Jonas Gardell på svt ikväll. Jobbat som en gnu på dagen och kört bil i fullkomligt ÖSREGN!!! Hela E6´an flöt. Imorgon ska jag, för ovanlighetens skull, jobba som en gnu och fixa lite hemma. Behövs en rejäl städning, samt att sätta upp lite fler tavlor och hyllor som jag undvikt lite för att det är så tråkigt. Mateke, helt ok att gå på bio själv tycker jag, men det suger när det inte är frivilligt.. Kaj08, väldigt avancerad kurs du verkar gå på Glöm inte att varva ner ordentligt efter en sån brainstormsession. __________________________ Ut ameris, ama! [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-09-03 22:32:13] |
Cyklat ut med cykeln med den trasiga pedalen och fixat den, kostade bara 50 spänn, cyklat hem igen, åkt ut och vandrat runt i Biskopsgården där jag växte upp, och nu sitter jag här, ska även på en förhandsvisning ikväll på filmen "Patrik 1.5" __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Idag har jag veckohandlat mat (pust) samt inhandlat diverse förkylnings-preparat på Apoteket. Det tycks vara en och annan bacill i omlopp här. Just nu dricker jag kaffe, lyssnar på den coolaste låten just nu "Crayons" (Donna Summer ft Ziggy Marley) och smider planer för renovering av tv-rummet senare i höst... Ikväll blir det ett bad och sedan filmen "You don´t mess with the Zohan". |
Det har inte hänt mycket idag heller. Varit på kurs, slutade 12.00 idag vilket var trevligt. Var en runda på stan och tittade, sedan handlade jag på vägen hem. Under kvällen har jag käkat och tittat på 12 angry man. Lite besviken, eftersom jag kom ihåg filmen som en riktig höjdare när jag såg den för "hundra år" sedan. Fortfarande är det självklart en bra film, men faktiskt ganska fånig och förutsägbar nu när man ser den igen. Imorgon ska jag äntligen gå o titta på The Dark knigt Där kan vi snacka om att ha höga förväntningar |
Första dagen utan föreläsning hittills. Istället var vi fyra som satte oss i ett grupprum på biblioteket och pluggade mellan 11 och 17. Efter det blev det att slänga i sig lite mat och sen iväg och handla! Första duggan imorrn så blir lite plugg ikväll innan jag lägger mig och sen blir det lite repetition imorrn innan duggan vid 14! Efter det blir det fest! [Inlägget redigerades av martin88 2008-09-04 21:15:22] |