Idag har man sprungit in på 55 min på 10 km Tjur Ruset i Visättra, Huddinge (Flempan) på loppets lerigaste bana någonsin. Över 3 000 löpare sprang, d växer för varje år. Kuligaste loppet som finns. Ikväll blir det restaurangen mittemot Baresso på öfre Östermalm, förfest i lägenhet på Sibyllegatan samt utgång på troligast Berns. Hoppas vi tar oss en titt på Strindbergs röda finrum en trappa upp. __________________________ "Freudvoll und leidvoll, gedankenvoll sein, hangen und bangen in schwebender Pein, himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt - glücklich allein ist die Seele, die liebt." / Johann Wolfgang von Göthe |
Igår var jag på inflyttningsfest som höll på till halv tre, allt slutade med att jag vann in storkovan på poker. Så idag vill man tat lugnt, kanske går på bio eller något... Får se hur det blir. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Idag... ja vad har man gjort av denna dag. Har tittat på film såklart, pratat med en del i tele, bara tagit det lugnt. Spelat Bingolotto, vann ny lott. __________________________ //* |
Har mönstrat idag, fick gå upp tidigt och ta mig till Näsby allé. Var väl där några timmar och fick sedan åka hem utan lump. __________________________ www.flyred.se |
Igår två olika äppelpajer med glass och vaniljsås samt "Spanglish" m Sandler med Sara och vännerna Raz och Jossan och deras lilla Vera. Idag nu strax kak- och tårtauktion i Lida Kyrka här i Haninge. Sen nyöppnade Mediamarkt i Sickla för att hitta DVD-filmer till kap-priser. Sen 17:00 födelsedagskvällsmat för yngsta syrran Jennies pojkvän Niklas, på Floris (Floravägen) i V-H (Västerhaninge). Ikväll kanske hem senare till Saras lägenhet för att vänta in henne som e på Töm- och glömfest med tjejerna (tömma bag-in-box-viner dvs, inget annat). Imorn fm 10 och 11 IB-matcher i Brommahallarna m Sthlm Södra BK. Nu jäkler huka er gubber och gummer...!! __________________________ "I love you more than ever, more than time and more than love, I love you more than money and more than the stars above, Love you more than madness, more than waves upon the sea, Love you more than life itself, you mean that much to me." / Wedding Song (part 1) av Mr Dylan himself |
Tja, jag har passat min guddotter på snart 1 år (helt slut nu) och tillbringade halva natten på östra för hennes mage. Idag så blev det då kalas hs min systerson, lirade lite Guitar Hero 3 och hade allmänt trevligt... Nu är jag bara trött och ska snart gå å lägga maj... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Kom precis hem från Tallin, mitt rum ser ut som halva systembolaget. __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Idag ska jag träffa en kompis, se Idol och kanske nån film. I morgon är jag bjuden på fest, tror jag ska gå och hoppas det blir kul. __________________________ //* |
Lider... Har tenta på DATORSYSTEMARKITEKTUR klockan 09:00 imorgon. __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Haha, då har vi tenta samtidigt, dock i olika ämnen |
Vaknade upp med en riktigt tung huvudvärk men nu börjar det kännas riktigt bra! Blev rätt hårt igår... Nu ser jag fram emot en hel veckas ledighet hemma i Skåne! Denna veckan hade vi både inlämning av projektarbetet och ett seminarium och det gick bra! |
Tentan gick hyffsat. SELEBREJT-TAJHM. __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Kommer hem 21:10 från jobbet, äter, packar upp väskan, kopplar upp mej (betalar räkningar, besöker FP och fejjan samt kollar mailen), ser en snutt av en lånad DVD-film ni snart kommer se recenserad, diskar, väntar in Sara m tåget, läser en snutt ur Torgny Karnstedts Låtsaskungen samt funderar på vart i helsicke Inzomnia har tagit vägen. __________________________ "Ever since you walked right in the circle's been complete I've said goodbye to haunted rooms and faces in the street In the courtyard of the jester which is hidden from the sun I love you more than ever and I haven't yet begun." / Wedding Song (part 2) von Herr Dylan |
Varit ute å gått i det kalla vädret, kollat på "Den tredje mannen" och ska formodligen strax följa valvakan med Filip och Fredrik... Inte hela, men lite. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Uncle: Var Filip & Fredriks valvaka nåt att se? Hade jag orkat hade jag sett på den men det var inte tal om då jag varit vaken sen 05.00 igår. Idag har jag bakat lite kalasfika inför helgen. Kokar just nu risgrynsgröt och ska lite senare slå in de första julklapparna. Har så smått börjat jobba upp en liten julstämning. I övrigt ska jag, som vanligt, jaga sonen som gärna sliter i blommor, lampor och allehanda sladdar. |
Nje, jag lade av vid 2, trodde det skulle vara rätt så kul, men det kom inte ens upp i "meh" nivå, allt sänktes även när Sveriges sämsta komiker satte sig i soffan (Henrik Schyffert) så jag gjordevettet i att lägga mig och se vem som vann idag istället (Obama, YAAAY). Nu skall jag till stadsbiblioteket och låna lite film och musik, kanske drar med mig en bok också, men har redan böcker att läsa här hemma. Sedan ska jag iväg till filmklubben __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Mateke> Vilken tid la du dig? Vad drömde du? Vad åt du till frukost idag? Vad gjorde du mer? När kom du hem? |
Haha! Wookie, ja, det är lätt att retas... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Retas? Absolut inte, jag finner det verkligen underhållande att se Mats så exalterad över det han berättar. Han tycks se sig själv som en väldigt intressant person som folk vill läsa om. Det är ju bara bra! Åh, Matty, jag kan knappt bärga mig. Vill läsa din recension NU NU NUUUU! Vet att du har mycket att göra i ditt spännande liv och så, men jag håller verkligen på att kissa p...jahapp...för sent. REAGERA, AGERA, RECENSERA. Så inte fler går samma öde till mötes som jag. Alla som kissat på sig av väntan skriver under här: 1. Wookad |
Njuter av en ledig vecka hemma i Skåne! Fick reda på att det blev ett VG på vårt projektarbete igår. Förra året fick endast 4 grupper av ca 40 VG sägs det så känns ju sjukt bra! Arbetet var på 9hp så första kursen på 15hp är nu klara VG! Inte blev man mindre glad när mina Swedbank-aktier nu börjar stiga ordentligt! Och till sist vann Obama valet, mycket bättre kan det ju inte bli! |
hm, sitter med massa paleografiövningar, allt för att slippa jobba på min b-uppsats nä men kom just in ifrån stallet, har vart ute och fixat och donat för kusarna. träningsverk efter en jobbig vecka med massa timmars häst- och stallskötsel |
wookad, du e ta mej f-n djävligt sjukt konstig ibland. man kan ju inte beskylla dej för att vara inkonsekvent iaf eftersom du alltid ger dej på mej. vad du nu vill försöka provocera fram är höljt i dimma. bara tanken på det hela är absurt sjuk. om du skulle vara konsekvent, vilket du inte vågar eftersom du skulle bli grymt impopulär, skulle jag uppskatta dina inlägg mer. men nu är du bara feg som bara ger dej på en enda person. ickerespekt, säger jag. Jobbar vidare veckan efter höstlovet och treorna är på APU i sex veckor. Pimpar mitt klassrum samt mitt projektorbord vidare. Hehe. __________________________ "Ever since you walked right in the circle's been complete I've said goodbye to haunted rooms and faces in the street In the courtyard of the jester which is hidden from the sun I love you more than ever and I haven't yet begun." / Wedding Song (part 2) von Herr Dylan [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-11-08 09:24:40] |
Du har rätt, det är ickerespekt i allra högsta grad. Jag har ingen respekt för dig |
Sluta bråka, grabbar. (Fight, fight, fight!) __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Men, Wookad, varför, varför vill du hela tiden mucka gräl, vilken sadistisk njutning finner du i det?? Du måste ju vara genomgående ond. Du fortsätter och fortsätter och fortsätter. Vet du om att i skolans värld är det du håller på med mobbning?! Kanske värt att tänka på? Steg upp sju för jag ska nu ut och segla i höstvädret från Gålö till Östnora med Raz. Ska hjälpa flytta hans segelbåt till stället där man tar upp den för vintern. Båda ligger i Haninge så d e inte så långt, men de pratar om syd-västlig vind på sjörapporten. Sen ska vi två till Strängnäs och snickra på trappa till verandan på Raz och Josans sommarstuga 200 m från Mälarens strandkant, äta gott framför öppna spisen och se på film. __________________________ "Ever since you walked right in the circle's been complete I've said goodbye to haunted rooms and faces in the street In the courtyard of the jester which is hidden from the sun I love you more than ever and I haven't yet begun." / Wedding Song (part 2) von Herr Dylan |
Fira min 20-årsdag. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
UF: Grattis, jag önskar dig en trevlig kväll. __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
congratz uncle |
Tackar Tackar! __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Är trött och seg idag. Kanske för att jag var ute på en 2-timmars långpromenad igår, kanske inte. Är bekymrad över saker och ting. Men finns inget att göra nåt åt. Vill få mer filmer sålda på tradera,men går lite segt nu. __________________________ //* |
Vad e det för filmer SP? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Har vart på Fotomässan i Stockholm över helgen, sen vart man över och åt på en fin restaurang! Och missat alla filmer och TV program denna veckan också. Weeee. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
uncle_funk: Heter Shining_pearl på tradera. Bara att gå in o kika. Har sett film nu. Blir förmodligen en till... __________________________ //* |
Just spenderat senaste 3 timmarna till Deer Hunter, Dregel en sån bra film. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
En bra film, men omåttligt seg. |
Måndag morron och sitter på jobbet med en nästan tom kaffekopp (med svart i, uuääh)... Måste jobba nu fast man e trött och ute i ofantligt god tid då lektionen börjar först 15:00. Hjälp va tiden går fort! Strax e d ju dax att tända ljusen. Hualiga va tiden rinner... __________________________ "You breathed on me and made my life a richer one to live, When I was deep in poverty you taught me how to give, Dried the tears up from my dreams and pulled me from the hole, Quenched my thirst and satisfied the burning in my soul." / Wedding Song (part 3), Dylan |
Idag har jag dammsugit varje millimeter av tv-rummet eftersom att 1-åringen i huset pajade en glasdörr på tv/dvd/stereo-möbeln... Tur att han inte gjorde sig illa i alla fall. En snubbe har varit här och bytt ut elmätaren till en digital sådan som tydligen kan fjärravläsas. Kan ju vara bra. Jag antar att det innebär att vi nu får betala för den el vi faktiskt gör av med och inte det vi beräknas att göra av med...eller? Har också haft mina päron förbi på förmiddagskaffe och snälla papps tog med min antika symaskin för översyn...den funkar sisådär just nu. Nyss en trist lunch bestående av Felix färdiga potatisbullar. Ikväll blir det Livet i Fagervik på tv. |
Har fått bredband istallerat och känner mig nästan vilse på nätet E hemma från jobbet o har tandvärk. Just nu lyssnar jag på obegripligt gitarrsolo på svt24 samt funderar på om jag skall duscha innan jag går ut med hunden eller efter. Hunden ja. Bosse e en ljuvlig chokladbrun shitzu som har bott hos oss en vecka nu. Supergosig! Annars jobbar jag på i vanlig ordning och skall i dagarna se filmen "Burn After Reading". Idag slänger jag ihop lite pannkakor. Tuggvänligt o bra. __________________________ Ut ameris, ama! |
Fortsätta med min topp 250 lista... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Personligen tycker jag detta smått underhållande, hörni. Det är lite mysigt så där som att öppna ett brev från en långdistansbrevvän, som i The Lake House (m Bullock och Reaves), eller en hemlig dagbok som man får ta del av. Speciellt en kulig höstdag med regn som denna. Ok, jag erkänner att jag nyss sett The Lake House och den kommer få bra betyg, vill jag lova. Kul att veta i kortform va några av er gör då och då. Med handen på hjärtat: *tummen upp* __________________________ "You breathed on me and made my life a richer one to live, When I was deep in poverty you taught me how to give, Dried the tears up from my dreams and pulled me from the hole, Quenched my thirst and satisfied the burning in my soul." / Wedding Song (part 3), Dylan |