Har varit ledig idag. Suttit och lyssnat på några av Franz Liszts Ungerska Rapsodier. De äger fett __________________________ www.flyred.se |
Du skrev av dej där ser jag, Robert_Eriksson. Hehe. Tyvärr går det inte att ändra sitt alias, nickname (i dagsläget dvs.). Men puffa på Kristoffer om det, vilket jag har gjort, så han förstår att fler medlemmar skulle vilja ha det så (tror inte det skulle bli en direkt rusning till att byta medlemsnamn bara för att den funktionen skulle införas - se bara på Facebook och StudiVZ t ex.). Kurerar mej, skriver uppsats, planerar, ser vädret var femte minut växla mellan sol och hagel. Kallt trots 3 plusgrader. Brrr! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Jag har en tung dag framför mig jag! Ska vara i kök hela dagen lång. Har varit i skolkök ändå från kl. 8.00 Har paus nu. Sen ska jag till ett annat ställe och vara där till kl. 21.00 |
Just nu sitter jag och lyssnar på U2-låtar och spelar Football manager 2009. Mitt lags mediatips innan säsongsstart: 16 i Ligue Orange. Mitt lags placering efter 25 omgångar: 2 |
U2 biljetter fixade även för mig. Skall bli väldigt najs. För närvarande arbetar jag mycket, svär över idioter till hantverkare och längtar efter våren. Idag har det snöat och sen slaskat. Skitväder. Ha en go helg, alla __________________________ Ut ameris, ama! |
Och hur fixade du dem nu? Blocket? Första eller andra? Plats? |
Idag har jag suttit me läxa i timmar med Psykologi boken, psykoanalys om Karlsson på taket. Kul, men svårt. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
R.I.P Filmpunkten! När är begravningen? |
vrf e det rest in peace på filmpunkten? __________________________ ..::keep metal or die::. When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Sitter och tänker lite. Ska göra hägskoleprovet imorron. Har inte gjort det förut. Borde kanske ha testat lite mer på gamla högskoleprov, men det känns ändå hyfsat. Någon annan som ska göra provet imorron? R.I.P Filmpunkten????????? __________________________ www.flyred.se |
Jag gjorde det förra året. oerhört svårt tyckte jag. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
kan toxic svara vrf han mena rest in peac fp? __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvesnissarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Ehe.. För att forumet är dött..? |
det e fredag och då kan det vara dött? __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Nejdå,inte ska filmpunkten dö ut. Kan bidra till vad jag gjort idag. Kom nyligen hem från en filmkväll. Ska sova snart.. När jag blir trött. |
Inzo, du kunde gått komma in lite oftare nuförtiden. Du verkar ju komma in en gång/halvår typ... :/ Inzo, jag går ej då jag gick senast de var här eller näst senast - i Globen. Kul show! Ståplats ska det ju va' så klart. Sitter hos Sara och ser på Robinson och VM-kvalfotbollen mellan Sve-Por och käkar NYTT smågodis, baguetter m ost & marmelad med varm choklad. I Saras lånade svarta trosor. Japp, ni hörde rätt. Har int vart hemma sen i torsdags och mina underkläder skulle behöva bytas liksom... Trösten är hon har likadana på sej fast rosa. Haha! Vi skulle kunna vara i samma lag i Robinson nu, likklädda som vi är. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
PS. För alla er som undrar, d e inte stringvarianten (!). __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Men gud Mateke! Har hon ingen tvättmaskin stackarn?Klart hon har! Jaja, de e bara o erkänna, Marren, you like it, you like it! O jag e inte inne på FP speciellt ofta för jag har vääldigt många strängar på min lyra för tillfället Wookad, de var min kompis som fixa biljetterna och vi går på första konserten. Du då? __________________________ Ut ameris, ama! |
Städat och promenerat i vårt vackra vårväder, härnäst, kanske lite 24. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Hahaha...mateke!!! Helt hilarious! Ikväll monterar vi upp en 32'' sovrums-tv...ska bli spännande å se om det blir så bra som jag tror att det ska bli. I övrigt har jag bytt sängkläder, lagat mat, badat sonen, fikat å fikat, pysslat ihop en väggprydnad av ett snyggt tyg o en spånskiva (till mitt kontor på jobbet), okynnesätit smågodis och lyssnat på gammal 80'tals musik. |
Det gick bra trots allt. D va lite trångt för familjelyckan ett tag där, men d gick bra där ändå. Det kommer dock inte hända ofta, kan jag lova. Föfika (födelsedagsfika) hos Raz, Jossan & Vera i Tungelsta. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Skryt lagom om familjelyckan Mateke.. Tessan81, du verkar haft en mkt trevlig dag Tv i sovrummet är ingen dum idé. Själv hade vi en helt hysterisk dag igår med jordens gnälligaste barn. Lyssnade större delen av dagen på förkyld 5 åring som ville ut o cykla " jag vill cyyyklaaa, jag vill cyyklaaa" och 6 åringen som jagade godis i alla skåp. Familjen fick dock en go avslutning på dagen med mys stund i köket senare på kvällen. Idag var det jädrigt segt att ta sig upp ur sängen, en hel timme för tidigt...pfff __________________________ Ut ameris, ama! |
Ok, Inzo. Jag går på första såklart. Bästa platserna. Köpte på pre-sale. |
Håller webdesign-lektion på Fredrika Bremergymnasiet, njuter av solen, kollar in Haninge Huvudbiblioteks DVD-bestånd, åker hem och startar påsklovet med att inrätta en timme-för-timmeplanering över dygnen som komma skall för att lära mej planera och FÖLJA planeringen. Ha en trevlig helg! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Har lunch, sitter på jobbet. Tänkte gå ut på stan en sväng men ångrade mig när det plötsligt började regna... Lyssnar på Återvinningsintervjun i p3 istället. Ikväll blir det ett glas rött och mys med familjen. Ajj lajk frajdäjj. |
Låter trevligt Tessan. Själv har jag läxor, läxor och åter läxor. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Bra, som d ska va på Komvux. Härligt Tessan! Nu är det kväll, ska ta en starköl för första gången på lääänge hemma. Hoppas på att kunna slappna av. Sasa blev överlycklig av att äntligen ha hittat Systembolaget i Haninge Centrum för att kunna köpa starkare öler på det enda stället i kommunen - pinsamt Sverige. Slappakväll om en stund. Känner mej väldigt fredagsmosig. Härligt med solnedgång vid 19-tiden över trädtopparna för första gången i år från Anitas (henne jag hyr hos) veranda. Saknar dock Sara som sitter ensam på en buss ner till Kalmar som tar 6 timmar. Hon ser Imre Kertesz filmatiserade roman "Mannen utan öde" på lap topen - ni vet han som fick Nobelpriset i litteratur för nåra år sen. Hon kommer hem först på torsdag eller onsdag nästa vecka. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Så du e allt en suput, mateke? hehe Jag har som sagt gjort läxor men är inte helt klart ännu, en av bild läxoena är klara och psykologi, nu är det bara te att koppla av. Dock inte med en öl, kanske lite gott vatten. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Det är underbart att få längta efter någon, mateke, glöm inte det. Nu avslutas fredagskvällen med smulor i soffan. Ett stort glas mjölk och ohälsosamt många bondkakor; bakade på riktigt smör. Mmm!! |
Herregud... |
tessan81, har *stort leende på munnen* när jag läser om dina "syndiga bedrifter inkluderande bondkakor bakade på äkta svenskt purfärskt bonnasmör... Låter onekligen gott. Herretoxic... Idag eldar vi upp jättetomtens bråte efter ett antal vintrars ris- och skräpsamlande. Vilken jättebrasa det redan är. Solen strålar fantastiskt och det är redan nu 14 grader C i skuggan. Nu går jag ut och kastar sopor, eldvaktar, läser och lapar sol... Aaah! Mmm... __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Trevligt 002mateke. Vill också ha en jättestor tomte där jag bor I övrigt har jag åkt till Småland idag, Ljungby. Fick reda på att någon i Metallica dog här (kanske gammal nyhet förde flesta). Någon som vet vad han dog av? __________________________ www.flyred.se [Inlägget redigerades av Borr 2009-04-04 15:40:02] |
Mateke, i min bok faller nog inte att äta kakor bakade på smör inom ramen för syndiga bedrifter men vi har alla olika preferenser! Borr, Metallica-medlemmen Cliff Burton dog i en bussolycka nära Ljungby under deras europaturné 1986. |
Tack __________________________ www.flyred.se |
Idag var man på Ullared, handla kläder och shampo, film kolla man lite på men fanns inget som inte är billigare än i Götet. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Trist med regn trots att de från SMHI lovade sol hela helgen. Suck, detta ickepålitliga vädret efter människans miljöförstöring om vi bara ser mer och mer av efter år 2000... tessan81, syftade visserligen mer på frasen "ohälsosamt många bondkakor", men var otydlig då jag glömde nämna den... __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Idag är det halvdag på jobbet och långhelg väntar. Det innebär alltid extra trevlig uppsluppen stämning! I eftermiddag ska vi önska Glad Påsk till nära o kära, jag hoppas sonen går med på att få röda kinder och fräknar på näsan... Glad Påsk! |
Regn tyvärr idag. Köper nya bromsklossar till bakdäcken på min MTB - NU har säsongen minsann startat. Sen köper jag nya skärblad till min Philishave Cool Skin för hela (hualiga) 595:- - de kostar mer än halva priset för en ny rakapparat!!!? Glad Påsk på er alla! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Gör inte så mycket idag. Var i Ullared igår. Köpte Simpsons säsong 11 och Pang i Bygget. Mer filmer blev det inte, men jävligt mycket godis. Förenade nytta med nöje och övningskörde både fram och tillbaka dit. __________________________ www.flyred.se |