Grattis till mig som fått en ny lägenhet på 68 kvadrat! Är så glad! [Inlägget redigerades av Shining_pearl_ 2008-03-12 21:34:21] |
Robert_Eriksson - Stort grattis till dig! Jag önskar er all lycka. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-03-12 21:34:31] |
---- [Inlägget redigerades av Robert_Eriksson 2011-03-25 23:02:21] |
Grattis, 002mateke, som träffar en väldigt god "tjejvän" nu som han hoppas ska leda till nåt mer åt hållet förlovning & bröllop så småningom (eller?)! Första gången han känner så starkt från tidig början för någon, men utan att veta varför... Hur som helst: __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Ett hett tips: Prata INTE listor i sängen __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
haha... nummer 3. Gudfadern (hu hu hu hu) nummer 2. Nyckeln till frihet (hu hu hu hu) sunk dunk nummer 1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Precis när Mats ska "in": -FAN...FAN...FAN HELVETES JÄVLA SKIT!!!!!! Kvinnan: -Det är lugnt. Kan bli så ibland. Du får försöka hålla dig nästa gång. Mats: -Nej, det är inte det. Kvinnan: -Vad är det då? Har du någon annan? Mats: -Nej alltså det är inte det. Det är så svårt. Kvinnan: -Men berätta, jag vill inte ha några hemligheter. Mats: -Okej då, men det är känsligt. Kvinnan: -Berätta bara. Mats: -Alltså, jag tror att Dansar med vargar har gått om Nyckeln till frihet på min lista och att Terminator har gått upp tre placeringar. Jag drömde om Costner och Arnold i natt och de kramades *Mats brister ut i tårar* *Kvinnan tar sitt pick och pack och drar* __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
Wookad - HahahAHAHAahaahAhahAHAHAHAha! Det där var nog det roligaste jag har läst på Filmpunkten på jävligt länge! Tack för det! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
hahahahaha, perfekt. Du får 5/5, och du. Du har gått upp 2 placeringar utav mina favoriter här på FP __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Helt underbart kul Wookad! |
Kung Wook gör aldrig någon besviken __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
Hehehehehehehehehehe! *sitter med stooora smilband flera minuter efter att jag också läst det* Grymt bra, WookiePookie! Uncel Funk, din var också rolig. Men vänta Ni bara...! Hämnden är ljuv och den kommer när ni minst anara det. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
grattis till mej som klarade teoriprovet idag. snart har rivulet körkort så passa er |
Grattis, rivvan! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Så då menar du att jg inte kan gå ut på stan nu, rivulet? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
hahahah nåt sånt |
Ja, särskilt som bara teorin är färdig, uncle... Grattis, 002mateke, som fått besked. Besked om att han får följa med jobbet till Costa del Sol i juni trots att han ska sluta några veckor senare, på konferens! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
mateke: jag menade i framtiden serru Grattis Uncle för att äntligen tagin initiativet att söka plats på Göteborgska Universitet. Hoppas du kommer in. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Hon kanske övningskör, så anledning att se upp kan det ju finnas ändå! Vad sökte du till uncle? Själv ska jag snart söka till Civilekonom i Växjö! |
Filmvetenskap, men hade flera val. Men Filmvetenskap var högst upp på listan. Cicilekonom är inte direkt mitt ämne är urusel på matte. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Okej... Vet i och för sig inte hur mycket matte det är på civilekonomprogram men gick till Matematik E på gymnasiet så det bör inte vara några större problem ur den aspekten. |
Oki, men nu börjar det bli O.T. Back to topic. Grattis Joackim till att bli uncle till ännu en unge. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
uncle, plugga arkeologi tillsammans med mej ist, astråkigt alldeles ensam |
hehe, måste veta mer om ämnet, vissst vet vad man gör. Men man måste ju vara engagerad i ämnet __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Grattis på namnsdagen uncle! Joackim och Kims dag idag. 20/3 __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, grattis då 002mateke också eftersom du heter Joakim i andranamn!! Och detta var ju egentligen min riktiga namnsdag tills debeslutade sig för att ändra om och lägga till massa nya och moderna namn - då fick helt plötsligt Mats 24 februari, vilket kändes heltokigt fastän detta äör mitt tilltalsnamn. Jag var ju van som bara den med 20 mars sen barnsben för bövelen. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Congrats till mig att jag nastan larde mig surfa i lordags, istallet slutade det med en valdigt om nasa, losa tander och omt huvud. Positivt var dock att jag fick en massa "kramar" av min valtranade "tranare" som holl mig uppe sa jag inte drogs med vagorna och drunknade.... Congrats till mig ocksa for att jag hade 20 valdigt snygga blamarken overallt efter det! Jag tappade bort resten av mina "congrats" nu nar tankarna forsvann till de dar "kramarna" av den valtranade mannen... Congrats till honom dock for att jag inte var tillrackligt vaken for att njuta av hans muskler. Brrr. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" [Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-03-21 09:29:13] |
Hehe, grattis, Shadowfax!! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Rögle tog idag sin fjärde seger mot Malmö för året. Dagens seger tog man i en mycket oviss kvalserie. Rögle har legat under i samtliga mötena mot Malmö men likväl visat god moral och vänt samtliga till seger! I dagens match låg man under med hela 3-1 men lyckades vända till 5-3 där den egna produkten Mattias Sjögren gjorde ett mål och en assist. Hjärta slår alltid pengar, Glöm inte det Percy! Fan vad lycklig jag är |
Och ett överlägset AIK spöade i förrgår skiten ur jyrgådarna som aldrig ens bjöd på några bra anfall. Försäsongen brukar dessutom vara något AIK failar på. Hoppas på ett SM-guld, men tror på: 1. IFK 2. Hammarby 3. Elfsborg 4. AIK 5. Kalmar 6. Helsingborg 7. Djurgården 8. Norrköping 9. Malmö 10. Gefle 11. GAIS 12. Halmstad 13. Örebro 14. Trelleborg 15. Ljungskile 16. Sundsvall __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. [Inlägget redigerades av Wookad 2008-03-21 21:27:44] |
go ÖIS i superettan... |
Nu kan man gå in på skatteverkets hemsida och få reda på hur stor skatteåterbäring eller restskatt man får för inkomståret 2007. Grattis till alla som får ett positivt besked. Själv så får jag tillbaka 3787kr! Inte så mycket, men i alla fall skönt att det är åt rätt håll! Var ju väntat eftersom man sedan några år tillbaka även kan skriva i alla uppgifter på deras hemsida och räkna ut preliminärskatt! |
Grattis, martin88! Grattis, grattis! (läses m göteborska) __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Grattis DIF till premiärvinsten mot Norrköping igår i fotbollsallsvenskan! Grattis Ester på namnsdagen! Grattis 002mateke som nu har lika många Foruminlägg som GB! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Grattis Sthlm, inkl. 002mateke, som mycket lyckat genomförde World Freeze Day på Centralstation kl. 18:00 idag tisdagen 1 april!!! Va' fort 5 min. gick - wow! Skönt att stanna upp i stressen! Riktigt coolt att se hur en så alltid stressad plats sakta stannar av och tystnar, och sen turisternas miner (och medias kameror som blixtrar)... Allt finns att läsa om på Facebook: "Through out the world people will gather in squares, stations, in organizations or wherever they are and stop their motion for 5 minutes. - Pause for thought. Pause for human kind. Pause for our planet." http://www.facebook.com/event.php?eid=10633916569 This event is inspired by the ImprovEverywhere freezing in place performance in Grand Central Station. Check out the video here: http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-04-01 20:22:32] |
Tillägg till inlägget ovan, länken till den lokala svenska varianten: http://www.facebook.com/event.php?eid=22476864440 Kul att det uppmärksammades i bl a DN och Metro idag! ____________ Off Topic: F-n vad jobbigt det börjar bli detta med att behöva trycka sig fram en extra gång i trådarna för att komma till senaste inlägget...! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Grattis, GB, till att ha sett ALLA filmerna i IMDb Top 250! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
2 tillägget om World Freeze Day, här är länken till filmen från Centralstation i Sthlm igår 1/4: http://www.youtube.com/watch?v=SGjOrNhr5h4&NR=1 __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Grattis allihopa till allting! =) Grattis till mig som fick hem 5 filmer från Lovefilm igår. (Får några extra eftersom jag ändrade till autogiro.) __________________________ //* |