Sluta göra bort dig nu... Grattis, Manchester United, till den kommande CL-segern ikväll! Matchen avnjutes med kall öl på en pub i centrala Stockholm. |
Fail __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Grattis Barcelona, och alla i laget både funktionärer ( fysio, tränare etc.) och spelare __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Vem gjorde bort sig? Haha, Barca vann! Grattis! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Har den äran GB att gratulera till lärarexamen i februari i år! Samt till arbetsintervjun på tisdag nästa vecka! Lycka till! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 17:46:00] |
Tack så mycket! Det har blivit mycket inhopp under den här terminen så vore skönt med en fastare tillvaro. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2009-05-29 15:03:31] |
Idag var det skolavslutning och nu är jag färdig kock efter att ha studerat i tre år. Grattis till mig! |
Grattis, modv, e du duktig? Vilken skola gick du i? Grythyttan? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
På ett ställe som heter Silveria. Finns i Vasa i Finland. |
Grattis, Morgan. |
Grattis Morgan. __________________________ www.flyred.se |
Grattis mateke till att äntligen börja gratta kändisa.... SNARK __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Grattis FVM till dina första 6 versaler genom tiderna Stor bedrift! |
grattis wookad för att grattar mej och att jag grattar mateken __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Grattis till mig för att jag är så bra! |
grattis till alla på fp för att det så fint väder __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
@ Freddy: Du skrev precis trådens bästa inlägg någonsin. |
haha jasså? __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Grattis fvm till att du inte förstod Toxics ironi! Grattis, 002, på The 25th birthday! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 17:44:33] |
Grattis 002mateke. __________________________ www.flyred.se |
Ehum, jag var inte alls ironisk. Jag var bara glad åt sommaren och kände att Freddys inlägg var vettigare än att gratta random kändisar eller att gnälla om trådens relevans. Yeay. |
Grattis alla sniglar och daggmaskar som fått regn idag |
Grattis även till Jan Banan som fyllde år idag |
grattis till mej för ja vann i paint ballr __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
grattis mertzell som snart har sommarlov |
Mertzel666 for president! |
grattis teddybjorn_shemale för att du e så smexi <3 |
Grattis till den som fortsätter att fylla på "födelsedagslistor" så 002mateke förlorar sitt största fritidsintresse |
Spelar ingen roll, om Mateke ännu vill vara kung i Grattis-tråden, så plockar han en favorit på måfå i mertzells lista imorgon och grattar. Grattis till Uncle_Funk som klarat sina studier. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Grattis på 1-årsdagen för förlovningen, Karin och Robin! (karin_85 och järnugnen.) |
Grattis, Tony Curtis, 83, pappa till Jamie Lee! Tack, Borr, du var den ende som kunde gratta 002 då han fyllde jämt! Grattis, kusin Camilla som fick en dotter på exakt samma dag som min födelsedag igår! Nu blir äntligen fokus bortflyttat från mej till en annan. Grattis kollegan Malins tvillingar som båda fyller år på samma dag likaså! Grattis, Robin Söderling till att vara i semifinal i franska öppna i Paris i tennis! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-06-03 10:36:59] |
Sa ju det Grattis mateke till tronen på Grattis.tråden. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Grattis, uncle-funk till att du vet vad sarkasm är, u wiseguy! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Återigen grattis till Leprelina för införandet av och ... |
Grattis, Angelina Jolie, 34 - lika ung som 002 - bara 2 dagar efter 002! Vilken trevlig tjej hon måste vara. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis till mitt korplag. Vi vann med 9-2 igår. Även grattis till mig själv som tar studenten idag. __________________________ www.flyred.se |
Grattis till mig som är uppe långt efter Bolibompa ikväll. __________________________ "The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts." |
Grattis, Borr! Grattis, svenskättlingen Mark Wahlberg, 38! Grattis alla landets studentre, men framförallt mina studenter som tar studenten just idag denna mulna fredag på Fredrika Bremergymnasierna i Haninge! Grattis, 002, som såg Bolibompatrailern- och jingeln igår på TV kl. 22:30...!?! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis, Sverige (imorgon alltså, innan 002mateke skriver det). |
Mkt mkt farligt att ta ut segern i förskott. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |