Men du kan ju inte stämma dig själv, vi bor inte i USA vettu. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
. [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-28 07:10:20] |
Grattis (i efterskott) Shining_pearl_ på namnsdagen: Josefin! Grattis i efterskott du med, 002mateke! |
Tackar, Shining-Pearl! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-28 07:10:52] |
Grattis, min kära far, Magnus Backlund, 54 långa, händelserika år! |
Grattis, Catherine Keener, 50, på den stora dagen! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis, 002, till 700 aktiva dagar på FP! ...och till 60 sådana i år! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
. [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-28 07:13:02] |
. [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-28 07:13:38] |
Har den äran på födelsedagen, Alan Arkin, 75 (Little Miss Sunshine)! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
. [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-28 07:14:20] |
Grattis, Sverige som höll nollan IGEN mot Portugal på deras hemmaplan (!!!)! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:32:46] |
Grattis, 002, till 777 betygsatta filmer med recensioner (alla) samt 1500 filmer i bevakningslistan! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis, Sverige, till nya IPRED-lagen som trädde i kraft för två dar sen! NOT! Du moder svealand blev ännu ett snäpp sämre. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:39:49] |
Grattis, Albert R. Broccoli, som skulle varit 100 år idag om han inte dog redan 1996! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis, Paul Rudd (40 year old virgin), 40! Grattis, Sverige till sol! Grattis, SSBK (mit IB-lag) till 2-1 segern igår mot FC Barba och 0-0 matchen mot serietvåan Bittersweet! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2009-04-06 11:24:05] |
Har den stora äran på din 70-årsdag, Francis Ford Coppola! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis, mertzell666, till att du lärt dej hur klippa/klistra, ditt tangentbord, din dator generellt samt hur Forum-trådarna funkar! Vissa måste lära sej "learning-by-doing" sas. hur många gånger om helst. Kul med kunskap! Verkligen. Grattis, DIF, till vinsten i första allsvenska matchen i år igår! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:44:21] |
grattis till fbk som vann sms guld igår __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Jäkla Färjestad i hockeyn! Tror de har lika många segrar som mesta mästarna nu tyvärr. Andra klubbar borde ta efter deras sätt att arbeta med ungdomarna (!). Grattis, Dennis Quaid, 55! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
002mateke, om man räknar sedan elitserien startade 1976 har Färjestad tyvärr flest guld (8), medan Djurgården ligger 2:a på 6 guld. Men om man räknar från tiden innan alltså från 1922 och framåt ligger DIF som klar etta med totalt 16 guld. 2:a ligger Brynäs med 12 guld och 3:a kommer IK Göta med 9 guld. Färjestad har alltså en bit kvar. __________________________ www.flyred.se |
GRATTIS FYRISFJÄDERN TILL SM-GULDET __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Stort grattis, Max von Sydow, på 80-årsdagen!!! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis 002mateke! |
Glad Påsk alla i efterskott! Och till en solig långhelg! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:45:09] |
för DIF som förlorade stort mot IFK Göteborg m hela 0-6 dessvärre. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:45:39] |
Fy fan för censur. |
IFK visade att Göteborg är Sveriges framsida. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
ToxicAvenger, det är inte censur. Däremot borde veteranforumiter som du vid det här laget veta att om man vill ifrågasätta eller kritisera en tråd så gör man det antingen på en ny tråd om man vill göra diskussionen offentlig eller så pm:ar man trådstartaren eller forummoderator (jag har nog snart sagt detta ett tiotal gånger). Annars blir det bara massa offtopic-tjafs på själva tråden. Jag själv tillhör dem som kritiserar den här tråden och för just nu en diskussion med 002mateke om dess innehåll. Vidare diskussion kring denna tråds existens/form görs alltså antingen på ny tråd eller via pm. Inte här! Annars tas inläggen bort. |
Sant, Baggen. Dock är det tråkigt att inläggen försvinner, blir svårt ibland att se sammanhanget. |
Ja, jag kunde ha varit tydligare direkt när jag tog bort inläggen. Ursäktar. Slut på denna diskussion här. |
Grattis, Brommapojkarna till serieledningen i allsvenskan (fotboll)! Vem hade anat det? Grattis, brorsan Niklas fru Marita som fyller 32 år nu på söndag i förskott! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:54:06] |
Grattis, Skåne vs Sthlm i Allsvenskan (AIK och Bajen förlorade igår)! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:54:28] |
Grattis, Sthlm Södra BK, till vinsten mot Pansarvagnarna me 5-2 samt 2-2 mot Logica idag i Liljeholmen i division 1 i innebandy! Lagets bästa säsong nånsin på minst 15 år trots att vi hamnar troligtvis på en femteplats av nio lag vilket inte räcker för en slutspelsplats. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:54:52] |
nu ska jag har en matsa grattis andie macdowell 51 år __________________________ ..::keep metal or die::. jag ser döden runt hörnet jag känner döden e bakom mej men jag skiter i döden men jag vet att döden vill åt mej jag har lurat döden två gånger men snart lurar döden mej |
Nu ska jag freddyvonmetalla: vaffö ka vinte ba gjatta ala roliga männ'skor....... ..... ..! Helt ärligt, grattis Bajen till derbyvinsten i måndags - pinsamt DIF! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se [Inlägget redigerades av 002mateke 2010-10-27 19:56:56] |
Bara för att bråka lite med mateke. Grattis Judy Davis, 54 år! [Inlägget redigerades av modv0074 2009-04-23 11:36:38] |
Grattis, fvm och modv0074 (+ andra som kommer ta efter), till att ni hittat en ny hobby som intresserar er! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Grattis till mitt förslag om bojkott av denna tråd! |
hade du inget mer att komma matsa __________________________ ..::keep metal or die::. jag ser döden runt hörnet jag känner döden e bakom mej men jag skiter i döden men jag vet att döden vill åt mej jag har lurat döden två gånger men snart lurar döden mej |